Prédák (2019) 18

Haunt
92' · amerikai · thriller, horror 18

Egy hatfős baráti társaság halloween ünnepén vérfagyasztó kísértetházra bukkan, amely állítólag legsötétebb félelmeikből táplálkozik. A fiatalok az egyre több áldozatot követelő éjszaka során fokozatosan rádöbbennek, hogy egyes rémálmok képesek valósággá válni.

magyar

Szereposztás

Katie StevensHarper
Will BrittainNathan
Lauryn Alisa McClainBailey
Hirdetés

Várólistára tette 37


Kiemelt értékelések

Masni

Átlagos tömeghorror.
Nem tud újat mutatni, csak a szokásos dolgokat amiket már ezerszer láttám más filmekben.

1 hozzászólás
Papillon_εïз 

A férjem nézte, én csak fél füllel-szemmel figyeltem, de így is levágtam, hogy ez egy koppincs. Mégpedig a Fűrészé, a Szabadulószobáé, meg még Sikoly is volt benne. Annyiszor láttuk már, csak más szereplőkkel… Semmi értelme nem volt.

Heni_D

Woow! Nem semmi volt! Nekem nagyon tetszett. Végig izgultam és néhány jelenetnél meg is ijedtem. A szereplők is teljesen jók voltak, főleg a csajszi, Harper. Egy kicsit sajnáltam az exét, annak ellenére amit tett. …. Ő is rossz fiú volt, de legalább utána ment a lánynak. Összeségében klassz kis film volt, ajánlom.

babamano86

Nem volt ez rossz, sot izgalmas volt, es hozta a halloween hangulatot. De nem szeretem, amikor csak levagjak a film veget mindenfele magyarazat nelkul. Es az sem derult ki, hogy melyik szereplovel mi tortent. spoiler

Rocska1989

Egynek épphogy elment, de nem volt maradandó élmény. Tucatjával jönnek az ilyen és ehhez hasonló filmek, szóval kezd már egy kicsit unalmassá válni ez a téma.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján