Horror Park (2018) 51

Hell Fest
90' · amerikai · horror 18

Egy maszkos sorozatgyilkos a horror témájú vidámparkját a saját játszóterévé változtatja. Egy csapat barátot terrorizál, miközben a többi vendég azt hiszi ,hogy ez is az előadás része.

magyar

Szereposztás

Amy ForsythNatalie
Reign EdwardsBrooke
Bex Taylor-KlausTaylor
Christian JamesQuinn
Roby AttalGavin
Matt MercurioAsher
Hirdetés

Várólistára tette 74


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát én ezt annyira kipróbálnám, biztos imádnám. De azért sorozatgyilkos nélkül. :-D Nekem tetszett, izgalmas volt, látványos, és voltak benne egészen vicces jelenetek, amiken muszáj volt felnevetnem. :-D A szereplők jók voltak, és nagyon remélem, hogy jön a folytatás, mert annyira kíváncsi vagyok a sorozatgyilkos indítékára, ami miatt elkezdett gyilkolni, és hogyan néz ki a maszk mögött. :-D Voltak benne vérengzős jelenetek azok tetszettek, egyszer sem fordítottam el a fejem. :-D De az nagyon meglepett, és nem is számítottam rá, hogy spoiler

4 hozzászólás
julcseee

Na kérem ez aztán horror volt a javából az az igazi trancsirozos fajta. Persze, voltak benne tipikus jelenetek, ijesztegetes a hanghatassal, menekülés de a gyilkos mindig előtted van, és a gyilkost hiába püfölöd, hiába rugod, ő mindig, MINDIG felkel. De mégsem zavart ez most. És az a horror park te jó ég, ezt aztán odatették. Úgy elmennék egy ilyenbe, persze sorozatgyilkos nélkül :D
Tanulság : sose mondd egy beöltözött pasinak hogy nem ijesztő!
És valaki magyarázza meg nekem hogy egy nő miért hozza be a két nagyjából 10 éves gyerekét erre a filmre, biiiiztos jól aludtak utána

csokidani 

1. bealudtam rajta (egy horroron!)
2. nem bírtam végignézni csak beletekeréssel
3. tipikusan idegesítő tini horror, hülye libákkal, nagymenőző srácokkal – ennél nincs is idegesítőbb kategória

Én nem is tudom mikor láttam ennyire idegesítő filmet…

Marcsi0603

Az utóbbi idők legjobb horrorja nekem, végig lekötött, élveztem. Nem igazán az ijesztés vagy a vérengzés fogott meg, hanem a horror vidámpark maga, ami nagyon jól össze van rakva, az ijesztő maszkos sorozatgyilkos csak hab ezen a tortán. Nem mondom, hogy nem klisés, mert az, viszont simán megnézném majd máskor is, mert az élmény ütős a gyilkolászás mellett is.

Heni_D

A horror park ötlet szerintem nagyon klassz volt, de maga a film dög unalmas volt. Sablon szereplők, kiszámítható jelenetek jellemezték a filmet. De egyszer meglehetett nézni. Ha esetleg lenne majd valamikor egy második részt, talán megnézném.

Stella9 

Horrorként nem nyújt a film semmi extrát, sőt, kimondottan sablonosak és vérszegények (:D) a halálnemek. Nem is járt át a rettegés. Akkor miért 7 csillag? A hangulat és a képi világ miatt. A kisvasút meghibásodása jelenet maiatt spoiler. És a legeslegvége miatt. :D

Amúgy akkor lett volna igazán tökös a film, ha spoiler.

Junchi

Ez a film csak arra volt jó, hogy elakarjak egyszer jutni valami hasonló parkba (persze a maszkos szupermen-terminátor-elpusztíthatatlan gyilkos nélkül).

3 hozzászólás
Fremy18

Az volt az egy szerencsém, hogy csak fél szemmel néztem és fél füllel hallgattam, mert biztos nem éltem volna túl… Amúgy, hogy nem teljesen a filmre koncentráltam így teljesen gagyinak tűnt. De akkor is félelmetes és egyenlőre nem megyek ilyen helyekre, pedig múltkor elszerettem volna menni a Horror cirkuszba, de csak az tartott vissza, hogy senki nem kísért el… A budis jelenet nagyon durva volt…
Nem értettem , hogy a maszkos bácsi, hogy tud ilyen gyorsan közlekedni, egyszer ott van aztán eltűnik, DURVA:o
Nagyon szar lett a vége…
Hogy lehet ezt így befejezni?:o

blueorchid

Kicsit jószívű vagyok, sajnálom, hogy nem derült ki több dolog. :/ remélem lesz még több része

Zsuga

Nos, vegyes érzéseim vannak a Horror Park megnézése után. Eleinte, az előzetest látva megörültem, hogy talán ez az alkotás lesz a slasher műfaj messiása és ennek fényében és ténylegesen vártam is a film megnézését. De hogy őszínte legyek, vegyes érzésekkel fejeztem be.
Ami nekem tetszett, az a történet egyedisége. Itt most nem arra a részre gondolok, hogy egy beteg ember minden ok nélkül elkezdi gyilkolászni a fiatalokat, hanem ennek a tálalására. Szerintem ez a parkos dolog eléggé nyerő (lett volna). Ehhez köthető a film második pozitív dolga, a hangulat. Ez a sötét, komor hangulat a hangeffektekkel együtt nagyon passzolt egymáshoz, ezzel nem is igazán tudnék vitatkozni. A harmadik pozitív csalódás pedig a film lezárása volt. Már álltam volna fel a székből, már kapcsoltam is volna ki a gépemet, de aztán hirtelen jött a zárójelenet, ami ott tartott engem a monitor előtt. Igaz, nem volt nagy szám, de énszerintem ez szabad utat ad majd a folytatásnak (amit hozzáteszek, nem kell második rész!)
Ez mind szép és jó, viszont a filmnek vannak negatív oldalai is. Példák egyikének felhozva a színészi játék. Értem én azt, hogy ez csak egy tipikus slasher horrorfilm, de én valamiért nem tudtam a karakterekkel úgy igazán azonosulni, ami énszerintem egy filmnél igen nagy problémákat szokott jelenteni. De figyelembe veszem a slasher műfajt, így erre a negatív pontra nem is igazán adnék nagyobb hangsúlyt. Számomra nagyobb probléma volt maga a történet, túlságosan kiszámítható volt. Egész játékidő alatt olyan érzésem volt, mintha egy régebben elolvasott könyv adaptációját néztem volna meg… a következő számomra negítv pont az kissé visszanyúl a színészi teljesítményre, mégpedig a karakterek fontosságára. Egyetlen szereplőnél sem éreztem a drámaságot, ezáltal nem igazán tudtam hozzájuk kötődni és a haláluk sem rázott meg igazán. Úgy voltam vele, hogy „na, ő is emghalt, mehet tovább a történet”.
Összeségében egy középkategóriás slasher tinihorror lett ebből, és ez mellett semmiképpen sem érdemel folytatást…de mint tudjuk ez Hollywood, és igen is fognak készíteni (legalábbis a zárójelenetből eléggé úgy tűnt.)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján