Gyilkos sorok (1984–1996) 31

4 díj · 6 jelölés

Jessica Fletcher egykori angoltanár és híres regényíró rendkívüli tehetséggel oldja meg a legkülönösebb rejtélyeket. A gyilkossági esetek látszólag mindenhol megtalálják, a barátai lakásától kezdve egészen saját szülővárosáig. Jessicának olykor a barátja Dr Seth Hazlett, illetve a helyi sheriff,… [tovább]

Képek 4

Szereposztás

Angela LansburyJessica Fletcher
William WindomDr. Seth Hazlitt
Ron MasakMort Metzger seriff
Louis HerthumAndy Broom helyettes
Tom BosleyAmos Tupper seriff
Will NyeFloyd helyettes
Michael HortonGrady Fletcher
Ken SwoffordCatalano hadnagy
Stephanie FaracyAmy Salyer (S03E08)
Martin MilnerLen Spalding ezredes / Bill Maguire / Clint Phelps kapitány / Bodine sheriff

További szereplők

Kedvencelte 12

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

DittaV 

Szeretem. Nem váltja meg a világot, nem is az a dolga, de nagyon kellemesen elszórakoztat és ez számít. Nem fogható Miss Marple-höz ezt elismerem, de a maga szintjén rendben van. Persze a 12 évad részei elég hullámzóak, voltak nagyon jó évadok és kevésbé jók, az utolsók tőlem már elég távol álltak, a kisvárosban játszódó részeket jobban szerettem, mert vidékikén azért felismertem az egyes karakterekben a mi kis községünkben is megtalálható figurákat. Persze bele lehet kötni, hogy nincs a világon ennyi buta és korlátolt rendőr, hogy mindig Jessicának keljen megoldani mindent, de hát nem erre épül minden hasonló sorozat?

ChEebor 

Nagyon jó kis krimisorozat a Levinson-Link páros közreműködésével. Benne vannak a hosszú krimikre jellemző kis hülyeségek (véletlenül mindig PONT a hősnő közelében van valami balhé, a rendőrök buták, és a részek szerkezete is nagyon hasonló). De kiváló a hangulat, főleg a kisvárost bemutató részekben, és ahhoz képest okos, jól megcsinált rejtélyek vannak benne.

Honey_Fly 

Mint a Gilmore Girls esetében, ezt a sorozatot nézve is mindig kávét kellett innom. Hosszú kávét tej nélkül. Imádtam a sorozat hangulatát, a kotnyeles Jessica Fletchert akinek mindenhol vannak barátai és mindig meghal valaki a környékén. „Ó, igazán? Ez szörnyű!” Ha idős leszek, én is ezt fogom mondani :)

2 hozzászólás
desertangelable 

Minden részt láttam minimum kétszer. Imádom, elsősorban Angela Lansbury miatt, de maga ez a kisvárosi lét is nagyon szimpatikus.

Horváth_Evelyn

Sosem szerettem. Agatha Christie. Csak amerikai, ami a minőségéről is elmond mindent. Nagyon gagyi. Nézzetek inkább Poirot-t. Fényévnyi a különbség.


Hasonló filmek címkék alapján