Gyerekjáték (2019) 10

Child's Play
amerikai · horror 18

Minden idők legveszélyesebb gyermekjátéka visszatér. Karen, az egyedülálló anya megajándékozza kisfiát, Andyt egy high-tech Buddi játékbabával. Amivel azonban egyikük sincs tisztában, hogy az öntudatra ébredő szülinapi ajándékot átjárja az elemi gonoszság…

angol
angol

Szereposztás

Aubrey PlazaKaren Barclay
Brian Tyree HenryMike Norris
David LewisShane
Gabriel BatemanAndy Barclay
Ty ConsiglioPugg
Mark HamillChucky (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 47


Kiemelt értékelések

Filmdoki 

Remek remake! Komolyan mondom, piszok jól szórakoztam rajta, pedig igen szkeptikusan álltam a filmhez. A reklámok nem győztek meg, a baba kinézete is furcs volt. Mark Hamill volt a löket ahhoz, hogy valamelyest bizakodó legyek. Erre persze, hogy szinkronosan tudtam csak megnézni. De mindegy. A film ütött, kikapcsolt, szórakoztatott, és kellemesen megidézte egy letűnt kor slasherjeit, úgy, hogy kellően friss is legyen. Na persze nem mutat sok újat, de amire vállalkozik, azt biztos kézzel teljesíti is.
Nagyon jó dolognak találtam, hogy Don Mancini eredeti tervei alapján készítették el a filmet, így kihagyták a fojtogatós és voodoos szálat, helyette megmaradtak a meghibásodó játéknál, ami képes gyilkolni, hogy Andy boldog legyen.
A film pörög, kellően brutális, és egy percre sem veszi magát komolyan. Sőt, kifejezetten humoros. A karakterek szimpatikusak, Chucky pedig hiába ronda, az alkotók mély tisztelettel nyúltak a figurához. Úgy lett felfrissítve a sátáni baba, hogy közben nem egy gyenge másolatnak tűnik, mint Freddy a Rémálom remakeben.
Kellemes csalódás, melyre bátran üljenek be a klasszikus film rajongói!

1 hozzászólás
Horváth_Evelyn 

Hát ez nagyon jópofa volt! A mellettem ülő csaj végig takarta a szemét. :D Láttam, mikor félrefordultam és befogtam a fülem. A korábbi változatokat nem láttam, de kiskoromban féltem emiatt mamám egyik életnagyságú babájától. Olyan volt, mintha követett volna a szemével. Szerintem nem fogok tudni aludni. Amúgy nem volt ijesztő, csak én félek mindentől.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján