Jól áll neki a halál (1992) 227

Death Becomes Her
103' · amerikai · vígjáték, fantasy, horror 12

4 díj · 8 jelölés

Madeline nem volt nagy színésznő, az évek során több ráncot szerzett, mint nagy szerepet. Helen, Madeline barátnője volt mindaddig, míg vőlegénye át nem pártolt Madeline-hoz. Helen bánatában megduplázta súlyát. Filmünk harmadik főszereplője Ernest, aki egy jónevű plasztikai sebész. A két barátnő… [tovább]

angol

Képek 12

Szereposztás

Meryl StreepMadeline Ashton
Bruce WillisErnest Menville
Goldie HawnHelen Sharp
Isabella RosselliniLisle Von Rhuman
Ian OgilvyChagall
Adam StorkeDakota
Nancy FishRose
Alaina Reed HallPszihológus
Hirdetés

Kedvencelte 55

Várólistára tette 49


Kiemelt értékelések

Lili98

Annyira beteg ez a film, és én annyira imádom. Amikor a tévében leadják én mindig megnézem, MINDIG. És nem unom meg,sohasohasoha. Igaz,hogy egy beteg film de én imádom. Az egyik kedvenc Meryl Streep filmem.<3

egridori

Imádom. Egyszerűen imádom, szinte tudom kívülről. Gyermekkorom egyik kedvenc filmje. Akkor még azt gondoltam, hogy ez a nagybetűs Film, mert Meryl Streep feje lefittyen, és ehhez aztán kell a színészi tehetség, hogy visszategye, és mert Goldie Hawn lyukas hassal, hát kéremszépen hogyan lehetséges mindez, és vajon hogy néz ki ott a hasa? Örök dilemma.

puncsoscukor63

Ez a z a film, amit elég egyszer látni az életben, én mégis megnéztem többször is. De csak mert nem volt más. :D
Uhh, nagyon morbid…

csikimókus

Zseniális. Nagy kedvenc. Imádom a poénokat, a három főszereplő pedig fantasztikusat alakít.

DianaRL

Hogy én gyerekkoromban mennyire imádtam ezt a filmet! Persze lehettem vagy öt éves, szóval elsőre inkább csak paráztam tőle, de még a mai napig tudom kívülről némelyik jelenetét – még úgy is, hogy évek óta eszembe sem jutott.
Első ránézésre szimpla fekete komédia, de nagyon érdekesen boncolgatja az örök élet témakörét, így nevetés közben akár még néhány velős gondolattal is megfertőződhetünk. Elgondolkoztató, vajon mi magunk hogy döntenénk egy ilyen lehetőség hallatán – jó eséllyel a legtöbben követnénk Madeline példáját, és kapva kapnánk az alkalmon.
Furcsa ezt mondani, de a színészek mind remekeltek, pedig én aztán nem vagyok az a kimondott Bruce Willis rajongó. Az apró, néha eltúlzott gesztusokkal élettel töltötték meg a karaktereket, és leginkább rajtuk múlt, ha valamelyiküket meg lehetett szeretni vagy akár sajnálni.
A cselekmény meglepően izgalmas és fordulatos, és nagyon jót tett neki a rengeteg időbeli ugrálás. A vége pedig… a vége gyönyörűen felteszi az i-re a pontot, mintha egyenesen az édes-keserű mosolyok kiváltására szakosodott volna.
Határozottan régi-új kedvenc, és már sejtem, melyik film megnézése mellett fogok lobbizni a közeljövőben minden embernek a környezetemben. :)

Hippoforaccus 

A történet maga nem fogott meg annyira és a két főszereplő hölgy sem kápráztatott el, de Willis remekül játssza a pánikolós balfácánt. Egy-két helyen visítottam a röhögéstől.

Lahara

Ez a film beteg. Mégis megnéztem. Többször is.

Pennmenelien

Egyszer végigszenvedtem valami családi esemény kapcsán, de nem tudtam rajta nevetni, mert már akkor azt gondoltam, hogy ezek a nők nem normálisak.


Népszerű idézetek

Fruzsi917

Ernest: Hová tették a feleségemet?
Doktornő: Meghalt uram. Elvitték a hullaházba.
Ernest: A hullaházba? Ott idegrohamot kap.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján