Jól áll neki a halál (1992) 323

Death Becomes Her
103' · amerikai · vígjáték, fantasy, horror 12 !

4 díj · 8 jelölés

Madeline nem volt nagy színésznő, az évek során több ráncot szerzett, mint nagy szerepet. Helen, Madeline barátnője volt mindaddig, míg vőlegénye át nem pártolt Madeline-hoz. Helen bánatában megduplázta súlyát. Filmünk harmadik főszereplője Ernest, aki egy jónevű plasztikai sebész. A két barátnő… [tovább]

angol

Képek 15

Szereposztás

Meryl StreepMadeline Ashton
Bruce WillisErnest Menville
Goldie HawnHelen Sharp
Isabella RosselliniLisle Von Rhuman
Ian OgilvyChagall
Adam StorkeDakota
Nancy FishRose
Alaina Reed HallPszichológus
Michelle JohnsonAnna
Jonathan SilvermanJay Norman

További szereplők

Kedvencelte 81

Várólistára tette 75


Kiemelt értékelések

liliannahorvath

Annyira beteg ez a film, és én annyira imádom. Amikor a tévében leadják én mindig megnézem, MINDIG. És nem unom meg,sohasohasoha. Igaz,hogy egy beteg film de én imádom. Az egyik kedvenc Meryl Streep filmem.<3

UViki 

Rengetegszer láttam, még mindig iszonyúan vicces :DD

egridori

Imádom. Egyszerűen imádom, szinte tudom kívülről. Gyermekkorom egyik kedvenc filmje. Akkor még azt gondoltam, hogy ez a nagybetűs Film, mert Meryl Streep feje lefittyen, és ehhez aztán kell a színészi tehetség, hogy visszategye, és mert Goldie Hawn lyukas hassal, hát kéremszépen hogyan lehetséges mindez, és vajon hogy néz ki ott a hasa? Örök dilemma.

puncsoscukor63

Ez a z a film, amit elég egyszer látni az életben, én mégis megnéztem többször is. De csak mert nem volt más. :D
Uhh, nagyon morbid…

Rekuuu663

Micsoda színészek, hajmeresztő történet, még gyerekként néztem először az ujjaim mögül, haha.

csikimókus 

Zseniális. Nagy kedvenc. Imádom a poénokat, a három főszereplő pedig fantasztikusat alakít.

DianaRL

Hogy én gyerekkoromban mennyire imádtam ezt a filmet! Persze lehettem vagy öt éves, szóval elsőre inkább csak paráztam tőle, de még a mai napig tudom kívülről némelyik jelenetét – még úgy is, hogy évek óta eszembe sem jutott.
Első ránézésre szimpla fekete komédia, de nagyon érdekesen boncolgatja az örök élet témakörét, így nevetés közben akár még néhány velős gondolattal is megfertőződhetünk. Elgondolkoztató, vajon mi magunk hogy döntenénk egy ilyen lehetőség hallatán – jó eséllyel a legtöbben követnénk Madeline példáját, és kapva kapnánk az alkalmon.
Furcsa ezt mondani, de a színészek mind remekeltek, pedig én aztán nem vagyok az a kimondott Bruce Willis rajongó. Az apró, néha eltúlzott gesztusokkal élettel töltötték meg a karaktereket, és leginkább rajtuk múlt, ha valamelyiküket meg lehetett szeretni vagy akár sajnálni.
A cselekmény meglepően izgalmas és fordulatos, és nagyon jót tett neki a rengeteg időbeli ugrálás. A vége pedig… a vége gyönyörűen felteszi az i-re a pontot, mintha egyenesen az édes-keserű mosolyok kiváltására szakosodott volna.
Határozottan régi-új kedvenc, és már sejtem, melyik film megnézése mellett fogok lobbizni a közeljövőben minden embernek a környezetemben. :)

Popovicsp87 

Régen szerettem ezt a filmet, de sajnos nem öregedett túl jól.
A színészek jók, a poénok is, de az összes jelenetet ismerve nem tudtam másodjára annyit nevetni.
Egyszer mindenképp érdemes megnézni, mert eléggé jók a poénok.

Hippoforaccus 

A történet maga nem fogott meg annyira és a két főszereplő hölgy sem kápráztatott el, de Willis remekül játssza a pánikolós balfácánt. Egy-két helyen visítottam a röhögéstől.


Népszerű idézetek

Fruzsi917 

Ernest: Hová tették a feleségemet?
Doktornő: Meghalt uram. Elvitték a hullaházba.
Ernest: A hullaházba? Ott idegrohamot kap.


Hasonló filmek címkék alapján