A boncolás (2016) 145

The Autopsy of Jane Doe
86' · amerikai, angol · thriller, horror, rejtély 18

0 díj · 1 jelölés

Apa és fia halottkémek, ám egy napon egy rejtélyes esettel szembesülnek. Egy fiatal női holttestről kell megállapítaniuk a halál okát, de láthatóan semmi sem utal olyan sérülésre, amely halálos kimenetelű lehetne. Ahogyan próbálnak a szépséges Jane Doe halála okának végére járni, egyre több… [tovább]

angol

Szereposztás

Emile HirschAustin Tilden
Brian CoxTommy Tilden
Ophelia LovibondEmma
Michael McElhattonSheldon seriff
Olwen Catherine KellyJane Doe

Kedvencelte 5

Várólistára tette 59


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ez tuti nem lesz a kedvencem, nem is igazán jött be nekem. Az apa fia páros tökre semilyen volt számomra. De a cicut nagyon sajnáltam. :/ Azért kíváncsi voltam erre a filmre, de az ijesztgetős részek, egyáltalán nem voltak azok, legalábbis nekem. Már sok ehhez hasonló filmet láttam. spoiler A vége kicsit elcsépelt volt, kiszámítható, de lehetett volna kicsit pörgősebb is.

NaNa_88 

Nem is tudom…
Voltak olyan elemei, amik nagyon jók voltak. Ugyanakkor klisékkel is dolgoztak. spoiler A csaj „kiléte” elég hamar kiderült számomra.
Mivel rettenetesen paráztatható vagyok, így elég nehéz horrort értékelnem. Ezt meg pláne. Egy csomó kérdés merült fel bennem, aminek a megválaszolásával nem fáradoztak. A végkifejlet viszont meglepett. És a végén volt egy olyan pillanat is, amikor úgy istenesen besz@rtam. XD Amúgy meglehetősen rövid. Még 1,5 óra sincs. Lehet azt hitték a kevesebb több, de itt egy kicsivel több is lehetett volna az a kevesebb.
Láttam már rosszabbat, de jobbat is.

molly_

Egy rakás ZS kategóriás horrorfilmmel a hátam mögött, amiket az utóbbi időben fogtam ki, ez igazi felüdülés volt. Két csillagot le kellett vonnom, mert a vége lehetett volna sokkal jobb is, addig viszont zseniálisnak gondoltam. Nem annyira ijesztő, viszont elég undi, mivel konkrétan végignézünk egy fincsi kis boncolást. Úgyhogy egy jó tanács: ne filmnézés mellé tartogasd a kaját! :D

UViki 

Ez a film számomra először nagyon ijesztő élmény volt, gondoltam végre egy horror, amin félek is.
A félelem nem, de az élmény a mai napig megmaradt. Nem hiszem, hogy mondani kell, hogy már elég sokszor láttam.

Negative_Singularity

Egészen addig zseniálisnak hittem, amíg el nem kezdődtek a horrorelemek a filmben. Van az úgy, hogy néha a kevesebb a több. Maga a boncolás már eleve hidegrázós volt, ahogy próbáltak megfejtést találni a halál okára, és ahogy egyre jöttek rá a dolgokra spoiler. De nem tudom… egy normális értékelést se tudok írni ehhez, annyira el lett rontva a klisékkel, olyan kötelezőszagú volt. Ezer kérdés maradt bennem, a vége meg a Hóbortos hétvége című filmet juttatta az szembe, ahogy a hullát cipelték ide oda és a néző röhögött, mert egy vígjátékot nézett. Komolyan, azzal a dallal a végén ráadásul… hát én hangosan felnevettem, hogy neeee, ilyen nincs :D
A boncolás része jó volt tehát, érdekes volt a sok kis megfejtett részlettel, de aztán utána valami nagyon elromlott a számomra; zseniálisból átcsúszás egy snassz zs kategóriába.

1 hozzászólás
_Norbi 

Na, megint egy jobbféle horror. Léteznek még jóféle cuccok, csak a fenéért vannak ennyire elrejtve… :O

4 hozzászólás
Masni 

A vége elég gyenge lett, de ezt leszámítva elment egynek. Volt benne egy két rész ahol megugrottam de ezen kívűl átlagos volt. Egyszer nézős film.

Marcsi0603 

Végre egy valamirevaló horror! Nem mondom, hogy a világ legjobbja, de végig lekötött, nem voltak benne orbitális baromságok (mármint azon kívül, amit az ember úgysem hisz el) és az ijesztőfaktor is ott volt. Esküszöm, hogy este hallottam valami csilingelést, és eszembe jutott a film. A vége nem az volt, amit vártam, sikerült átvernie a készítőknek, és ugyan nem igazán tetszett, sikerült kiegyeznem vele.

Imoran 

Boncolás, zombik, boszorkányság, jó volt, nah! Bár a történet nem kerek, vannak benne tisztázatlan részletek, miérteket és hogyanokat hagyott maga után, lehetett volna még jobban is kidolgozni, de tetszetős darabra sikeredett!

mandu 

Unalom + spoiler + Laura = még több horror
@NaNa_88 6 csillagja után nem tudtam mit várjak. A középút vagy jót vagy rosszat jelent. Vagy utálni vagy szeretni fogom. Ez persze sokszor egészen a film végéig nem derül ki az esetemben.
Az első megfigyelés: a csaj olyan beteg, mint én. xD Olyan jót vigyorogtam, mikor megkérte a srácot, hogy mutassa meg neki az egyik hullát. Én még mindig lennék boncmester… Eskü. De szerintem nem ez a legjobb szakma, mikor az első randin megkérdezik, hogy mivel foglalkozol. >< Szóval marad a tanácstalanság.
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen gyagya, de ha meghallok egy szinkronhangot, akkor egyből valami más karakterhez vagy színészhez kötöm. MIKOR LETT JON SNOW BONCMESTER? xD
Oké, maga a film eszméletlenül szuper… LENNE. Ha kihagytak volna minden paranormális, creepy elemet belőle és csak magát az orvosi és nyomozós folyamatot látjuk. Én eskü kedvencnek jelölném abban az esetben, de így csak egy kiszámítható, középszerű valamit kaptunk, amivel egyáltalán nem vagyok megelégedve. :/
Így (ismét :O) egyet kell értenem Nanával, és én is hat csillaggal örvendeztetem meg A boncolást.

1 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján