Gyakornokok (2013) 250

The Internship
119' · amerikai · vígjáték 12

Vannak emberek, akik bármit rá tudnak sózni embertársaikra. Nick (Owen Wilson) és Billy (Vince Vaughn) született kereskedők: bájosak, jó fejek, hazudósak: mindent eladnak… ám a cég, amelynek dolgoznak, csődbe megy, és ők elvesztik az állásukat. Kénytelenek új életet kezdeni, csak fogalmuk sincs,… [tovább]

magyar

Szereposztás

Vince VaughnBilly McMahon
Owen WilsonNick Campbell
Rose ByrneDana
Aasif MandviMr. Chetty
Dylan O'BrienStuart
Jessica SzohrMarielena
Josh BrenerLyle
JoAnna GarcíaMegan
Will FerrellKevin
Max MinghellaGraham Hawtrey

További szereplők

Kedvencelte 25

Várólistára tette 67


Kiemelt értékelések

Charityy 

Meglepöen teszett a film, kellemes vígjáték volt. Csak azt sajnáltam, hogy Dylan nem kapott több szerepet, olyan kis cuki volt itt.

pizza42

Szerintem Vince Vaughn és Owen Wilson nagyon jól alakítanak a filmben, végignevettem az egészet :D. És persze Dylan O'Brient imádtam, csak kár hogy nem kapott több szöveget :D

Kemiviki 

Ha valóban ilyen a Google akkor cseszett jó dolguk van ott a dolgozóknak. Kipróbálnék egy hetet ott :D
Szerintem jó kis vígjáték, jókat nevettem rajta. Billy meg Nick eszméletlenül jó párost alkotnak, és megmutatták a kis „zseniknek” hogy milyen az élet :)
Ui: Dylan annyira cukiiiii :)

nekedcsakRia 

Ha az első egy órát kivágjuk a filmből, akkor tulajdonképpen ez egy jó film. Lassan indult be, és eléggé vontatott, már-már kínos volt az eleje. A második óra viszont – onnantól, hogy elmentek a srácokkal bulizni – kimondottan tetszett. Jó volt az X professzoros poén, de amúgy nem kimondottan találtam viccesnek a filmet. Szándékosan újranézni tuti nem fogom.

balika88

milliószor láttam már, tegnap pedig újra! :D nekem ez megunhatatlan, nagyon bírom! :-)

csartak 

Elég harmatgyenge volt, na jó párszor felröhögtünk. (Owen Wilson-nak már néha olyan ripacs a feje ahogy öregszik) Persze a Google tényleg menő hely, de mégis van valami zavaró ebben a világban.
Ja a cikesz faszi meg elég gáz volt. :)

Valcsa

(2013.dec.06.)
Egy unatkozós pillanatban választottam ezt a filmet: számomra Owen Wilson és Vince Vaughn neve garancia volt a szórakozásra – elég, ha az „Ünneprontók ünnepére” gondolunk, ahol szintén két barátot játszottak. Nos, túlzottan nem is nyúltam félre. :) Engem szórakoztatott, főleg az elején az a rész, mikor webcamon beszélnek a Google embereivel munkaügyben, egy könyvtárból… :'D Igaz picit sablonosak voltak a jelenetek és a poénok is (kivéve a kviddicsezős jelenetet… xD), de hát milyen legyen, mikor már lassan annyi vígjátékot legyártottak, hogy újat szinte már képtelenség ebben a műfajban létrehozni – persze van, amelyik erre rácáfol, de az eléggé ritka…
Ért ez is annyit, mint a többi. Nekem tetszett. :) Unaloműzőnek tökéletes, aki pedig picit is érdeklődik az informatika világa iránt, nekik pláne ajánlom. :)

Liliána_Tanács 

Nagyon tetszett, vicces volt és életszerű.

ÁrnyAngyal 

Na ez se lehet jo erzes. 30-40 evesen ujra gyakornoknak lenni. De le a kalappal elottuk. Nagyon meno ez hogy lehet a Google-nel dolgozni. Szivesen kiprobalnam. Foleg ebben a csapatban Billyvel és Nickkel.

h_grett

Nem is tudom, valami jobbra számítottam vígjátékhoz képest. :( Nem volt vicces, inkább aranyos volt a barátságok miatt, jó volt Billy és Nick hullámvölgyeit, a kapcsolatteremtést az új társakkal, és persze Dylan O'brient végignézni. Nem rossz hely a Google, ellennék ott :)


Népszerű idézetek

Dia9117

Hát, itt nem kávé főzés és postára rohangálás lesz. Nem, neeeeeeem. Ez maga lesz az éhezők viadala.

Papp_Fanna8 

Azért hívják jövőnek, mert még odébb van.

Papp_Fanna8 

Ha felemelt fővel veszel egy nagy levegőt rengeteg lehetőség vár rád.

Bogesxd 

We're too hot to party that's why they got to kick us out, cause they're gonna call the fire department!

Nocharity 

És, hogy megnyugtassalak: akinek olyan vad képzelőereje van, mint neked, annak a valóság valószínűleg nagy csalódás lesz.

Nocharity 

Én mindent hallok, de nem igazán köt le semmi, így elmerülhetek önmagamban. Az embereket nem tudom megfejteni.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján