Tökéletes hang 2 (Tökéletes hang 2.) (2015) 409

Pitch Perfect 2
115' · amerikai, német · vígjáték, zenei 12

1 díj · 1 jelölés

A Barden Bellák visszatérnek, hogy énekükkel ismét lenyűgözzék a hallgatóságot. Három év telt el azóta, hogy a Bellák csak csajokból álló csapata megnyerte az országos énekversenyt, és azóta is veretlenek. Ám egy botrány miatt veszélybe kerül utolsó évük a Bardenben, ezért a háromszoros bajnokok… [tovább]

magyar

Képek 4

Szereposztás

Anna KendrickBeca
Rebel WilsonFat Amy
Hailee SteinfeldEmily
Brittany SnowChloe
Skylar AstinJesse
Adam DeVineBumper
Anna CampAubrey
Ben PlattBenji
Alexis KnappStacie
Hana Mae LeeLilly

További szereplők

Kedvencelte 59

Várólistára tette 73


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Imádom. Nekem nagyon tetszett ez a rész is. Jók voltak most is a csajok a filmben. Vicces, humoros, és szórakoztató volt. Jók voltak a szereplők és a zenék is, meg a hangulata a filmnek. A vége nagyon tetszett. Mindenkit szerettem a szereplők közül nagyon jók voltak. Beca beszólásai nagyon tetszettek, és jó volt újra látni a filmben Aubrey-t. A német DSM csapat is nagyon tetszett. :-)

Theana 

Újranéztem mostanában néhány egy évvel ezelőtt imádott filmet, és sokszor csalódok (magamban?), mert annyira eltér a mostani véleményem az azelőttitől… Teljes ellentét.
Ami nagyon szemet szúró az első részhez képest, az a rengeteg felesleges és idétlen megjegyzés. Egyébként sem vagyok rá annyira vevő, de így, hogy második rész, teljesen lelombozott. Néhány idétlen szóviccen nevettem fel, de egyébként semmi. Becát is kifordították a spoiler. Amy (és a színésze) hozta a szokásos wtf hozzászólásait és viselkedését (emlékszem, hogy egyszer felnevettem, és az jó is volt, de hogy melyik poénja volt, azt már nem tudom). Rendben volt, hogy előhozták az egyetemisták kétségeit és félelmeit. A tábortüzes jelenet olyan unitys, jó volt hallgatni őket (most of them).
Hailee jó volt, nem tudok rá mit mondani. Engem speciel néha zavart a jelleme, de illett a Bellák közé.

A srácok nagyon keveset szerepeltek, talán hárman közülük, de különösebb szerepük nem volt, csak mint hűséges és odaadó barát. No comment.

Néhány részt mintha az elsőből vettek volna át, egy kis változással. Gondolok itt spoiler.

Gailt és a mellette lévő csávókát sokszor akartam lelőni, mert volt néhány hely, ahol nagyon tahó és tiszteletlen megjegyzéseket sütöttek el. Nekem sok volt. (A koreaiakat, meg egyáltalán… Senkit ne becsméreljünk már, úgy hogy „senkit nem érdekelnek”.) Persze, ők is mondtak néhány vicceset, de átlagban véve több volt a negatív jellegű.

A zenék nagyja tuctuc, amit nem tudtam élvezni. A Lollipop nagyon tetszett az első jelenetekben, továbbá a záróének is teljesen ott volt.

kiruu

A csillagok a zenék miatt járnak. Kínszenvedés volt újranézni, de tényleg. Elsőre is nehezen ment, de másodszorra igencsak megszenvedtem. Talán két jelenet volt szerethető. Amikor a csapatépítős jelenet volt, meg az utolsó party, de azt hiszem az is csak a zene miatt. A poénok röhejesek… rossz értelemben. A szerelmi szál gagyi (ismét).

UViki 

Közel sem volt olyan jó, mint az első része, de egynek elment. Újranézős tuti nem lesz, de jót szórakoztam rajta.

Nihilchan 

Olyan volt ez a film, mint önmaga rosszul sikerült paródiája; és sajnos a zene sem tudta megmenteni. A nyitány kapásból elvette az életkedvemet; szánalmas volt és szimplán közönséges (ez egyébként az egészre jellemző), ráadásul nevetséges, hogy ez generálta a sztori konfliktusát. A poénok rosszak, és néha, amikor felcsillant egy-egy értelmes, szerethető jelenet, biztos, hogy valami primitív hülyeséggel lerombolták az egészet. Szerintem ezt a folytatást nem kellett volna erőltetni. Csalódott vagyok és ha nem lenne hozzá kihívás, biztosan nem nézném meg a harmadik részt.

christine

Botrány botrány hátán, vicces, szórakoztató jelenetek, a karakterek még itt is nagyon szuperek, szép fejlődésen mentek keresztül és a zenék is nagyon rendben voltak.

MrsCumberbatch 

Az a baj az ilyen filmekkel, hogy amikor a főszereplők mennek versenyezni, nekik mindig győzni kell, akkor is amikor teljesen egyértelmű, hogy a másik csapat a jobb! Nyilván az ő sorsukat viseli szívén az ember, de na… Nekem személy szerint a németek hangzása és stílusa sokkal jobban bejött. Persze mivel bunkók voltak, nem érdemeltek győzelmet, de akkor is… Tényleg csak azért nyernek a főszereplők, mert… ők a cuki kis főszereplők?! Igen. Azért.

2 hozzászólás
farkas_niki 

Amy kissé idegesítő szereplő, de a karakterétől egész más lesz az egész film. Beca nagyon szimpi, és Emily is. A zenék pedig valami fantasztikusak voltak! spoiler

Kedves_Könyvek

Egész jó volt, a végén a dal nagyon tetszett, és Fat Amy meg Bumper kapcsolata is (ahh annyira helyes az a srác :D).


Népszerű idézetek

mandu 

Tudod így, ahogy itt terpesztesz, cikibb vagy, mint egy herpeszteszt.

Törpillaa 

Bumper: Visszajöttem! […] Hívják az őrséget! […]
Fat Amy: Visszajöttem! Mert el se mentem, mert még itt vagyok.
Bumper: […] De én visszajöttem, és ez nagy cucc, mert megérkeztem.
Fat Amy: Tudod, ahogy így itt terpesztesz, cikibb vagy, mint a herpeszteszt.
Bumper: Pedig van egy tök nagy hírem. […]
Fat Amy: Tényleg?
Bumper: Aha.

lipotdorka 

Örökség, ezt ne vedd rossz néven. Nincs nálad butább a Földön.

Sunshine 

– Lássuk a következő kategóriát! Randiztam John Mayerrel.
(…)
– Jó sok szám.

Fancs_118

Vendégségben soha nem markolunk rá a libanyakra!

Judit_Cseh

My time is like a toddler in tiara, precious and short!

Zsu 

You're Beca Effin' Mitchell! You're the big B.M! You're the most talented person I know. And I've met three of the Wiggles… intimately.

Masni 

Adjak az önbizalmamból, mert nekem úgyis vissza kell vennem kicsit?


Folytatása

Összehasonlítás

Tökéletes hang


Hasonló filmek címkék alapján