Kedvencelte 11

Várólistára tette 56


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nem volt olyan rossz, tetszett is nekem. A zenék jók voltak, a szereplők is ugyanúgy, és a sztori is tetszett. De ez a Quinn csaj annyira stréber volt, és annyira dinka a tánchoz… A magyar hangja egy kissé idegesítő volt. XD De persze jött egy szexi pasi, aki segített rajta. XD Jake nagyon bejött még nekem is. XD Jas is sokkal szimpatikusabb volt, és nagyon jól is nyomta. :-D Voltak jó jelenetei, és párszor vicces is volt, és szórakoztató is. :-D Némelyik tánc mutatvány elég látványos volt.

krlany 

Nem a sztori a lényeg benne, az egy átlag tinifilm, hanem a tánc meg a koreók. Az meg elég rendben van. Az öreglány is milyen jól tolja az idősek otthonában. Szóval kikapcsolódásnak pont tökéletes.

namelesshaker 

Új kedvenc táncos filmet avattam az biztos:").

Szeszj 

Nem mondom hogy annyira lenyűgözött, rossznak se mondanám,inkább közepes volt. Klisének klisés volt, és kiszámítható is. De a táncok nagy jók voltak, főleg a döntős táncok tetszettek, és a zenék is teli találatok voltak. Csak egy kicsit unalmas is volt számomra. Meg valahogy a szereplők jellemfejlődése is gyenge volt.
Jordan Fisher-t és Liza Koshy-t kikel emelnem mert mindkettő nagyon tehetséges.
Sabrina Carpenter se volt rossz, bár azért kicsit irracionális éreztem hogy ilyen rövid idő után profi táncos lett.
Szerintem többet is kihozhattak volna a filmből.
https://64.media.tumblr.com/1602a04f26fc6e6a6a2d9a53cf8…

MrsCumberbatch 

Nyilván tökre hihető hogy a stréber még a táncban is profi és övé lesz a legjobb pasi… Amúgy aranyos, lagymatag kis film volt, de ez a mindenben tökéletes kiscsaj azért idegesítő, így belegondolva.

Sister 

Be kell vallanom, egy fokkal jobban tetszett, mint a másik hasonló jellegű film, a Táncra fel! (2020), még annak ellenére is, hogy ott erősebbnek éreztem a karakterfejlődést.

Nyilván ennél a történetnél nem ez volt a cél, és persze abszolút az ifjúsági-romantikus vonalat erősíti, de annyira szuperek a táncos jelenetek! Na meg a zenék… folyamatosan táncra akartam perdülni, miközben néztem (holott akkor éppen kalácstésztát dagasztottam), mert az egészből annyira árad a feelgood érzés. :) Apropó, Jordan Fishert érdemes megjegyezni, ugyanis elképesztően tehetséges a srác: nem csak táncolni, de énekelni is tud! Sabrinával remekül harmonizáltak egymással, szóval szerintem a cast eléggé rendben volt.

Ha valaki könnyed szórakozásra vágyik, nyugodt szívvel tegye be, mert pont azt nyújtja, amit az ember elvár – se többet, se kevesebbet.

NaNa_88 

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nem egy eget rengető darab, de ha hangulatban van az ember, jó kis könnyed kikapcsolódás.

K_A_Hikari

Ez a film engem valószínűleg elképesztően jókor talált meg. Amolyan „semmi extra, táncolós tiniszerelmes”, de mégis annyira betalált és annyira élveztem. spoiler
A betétdalokat és a tánckoreográfiákat is nagyon bírtam.
Egyszerűen egyben volt az egész, tökéletes szórakozás egy fárasztó munkanap után.

Anna1999Gitta 

Az egész film tűrhető lenne,ha:
nem Quinn lenne a főszereplő. Sokkal több kevésbé felszínes és szerethető karaktert lehetett volna kiemelni a sztoriból.
nem Sabrina játszaná. Nem a színésznővel van bajom (bár harmatgyenge a szakmában), hanem a konkrét játékával a majdnem két óra alatt. Kicsit izzadtságszagúnak éreztem a próbálkozást, amiben Sabrina próbálja elhitetni,hogy béna és esetlen.

Kiemelném viszont Jordan Fishert és Keiynan Lonsdalet, ez a két fiú kapta a hét csillagot. Csak miattuk bírtam végignézni.

iamwiki 

Szeretem az ilyen filmeket és ezt a filmet is nagyon vártam, de valahogy nem hozta azt amit vártam tőle. Rájöttem, hogy Jordan elég sexy.


Népszerű idézetek

Sonnenschein 

Nagyi: Na és miket tanulsz kicsim?
Quinn: Ez csak kémia és biológia.
Nagyi: Nem egy ravatalozóban kellene töltened a péntek estédet könyvekkel. Légy a barátaiddal. Keveredjetek bajba.
Quinn: Jaj, hát bajból elég sok van. Barátból nincs. … és most már csak úgy juthatok be egy rendes fősulira, ha elolvasom ezeket itt.
Nagyi: Figyelj rám. Látod ott azt a férfit? Max Burmann. Harvard. Jogi iskola. Két ügye is volt a legfelsőbb bírságon. Fanny Kids pedig a helyi kórház kardiológiai osztályát vezette. És nézd meg őket most. Mindenki ugyanott köt ki: idősotthonban. Elalszik a tévé előtt egy hülye tévéműsoron. Azok az emlékek maradnak meg, amiket igazán élveztünk, tudod, amikor a barátainkkal lógunk. Nem a sulis könyvekre fogunk emlékezni.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján