Kedvencelte 24

Várólistára tette 60


Kiemelt értékelések

Békacica 

Kínszenvedéses 90 perc volt. Az egésznek semmi értelme, tinifilmnek is kissé bénácska.
El akarja adni, hogy Quinn, akinek nyilvánvaló koordinációs problémái vannak, igazából csak a teljesítményorientált anyja elvárásai miatt nem tudja elengedni magát. És a tánc hihetetlen könnyű.
A tánc profi szinten kemény munka, a semmiből egy random emberekből hirtelen összekerült csapat nem fog versenyt nyerni. (Persze, persze… nagyon motiváló a film.)
Egyébiránt volt itt rengeteg eyecandy lányoknak, meg látványos táncmozdulatok. A többi jó nagy katyvasz mellett ezek már alig tűnnek fel.

11 hozzászólás
Törpillaa 

Nem volt olyan rossz, tetszett is nekem. A zenék jók voltak, a szereplők is ugyanúgy, és a sztori is tetszett. De ez a Quinn csaj annyira stréber volt, és annyira dinka a tánchoz… A magyar hangja egy kissé idegesítő volt. XD De persze jött egy szexi pasi, aki segített rajta. XD Jake nagyon bejött még nekem is. XD Jas is sokkal szimpatikusabb volt, és nagyon jól is nyomta. :-D Voltak jó jelenetei, és párszor vicces is volt, és szórakoztató is. :-D Némelyik tánc mutatvány elég látványos volt.

Nihilchan 

Tipikus táncos tinifilm, amiben a bénácska lány a semmiből szuper tánctudásra tesz szert. Pontosan olyan, mintha matematikailag kiszámoltak volna mindent, amit tartalmaznia kell, éppen ezért teljesen átlagos, ugyanakkor nézhető és szórakoztató film lett. Egyáltalán nem a cselekmény a lényege, hanem a koreográfiák és a motiváció átadása; kemény munkával mindent is elérhetsz. Ez azért a tánc esetében, ahol nem árt egy alapvető mozgáskoordinációval rendelkezni, elég kevés, de oké, pozitív az üzenet, elhisszük.

Szeszj 

Nem mondom hogy annyira lenyűgözött, rossznak se mondanám,inkább közepes volt. Klisének klisés volt, és kiszámítható is. De a táncok nagy jók voltak, főleg a döntős táncok tetszettek, és a zenék is teli találatok voltak. Csak egy kicsit unalmas is volt számomra. Meg valahogy a szereplők jellemfejlődése is gyenge volt.
Jordan Fisher-t és Liza Koshy-t kikel emelnem mert mindkettő nagyon tehetséges.
Sabrina Carpenter se volt rossz, bár azért kicsit irracionális éreztem hogy ilyen rövid idő után profi táncos lett.
Szerintem többet is kihozhattak volna a filmből.
https://64.media.tumblr.com/1602a04f26fc6e6a6a2d9a53cf8…

krlany 

Nem a sztori a lényeg benne, az egy átlag tinifilm, hanem a tánc meg a koreók. Az meg elég rendben van. Az öreglány is milyen jól tolja az idősek otthonában. Szóval kikapcsolódásnak pont tökéletes.

MrsCumberbatch 

Nyilván tökre hihető hogy a stréber még a táncban is profi és övé lesz a legjobb pasi… Amúgy aranyos, lagymatag kis film volt, de ez a mindenben tökéletes kiscsaj azért idegesítő, így belegondolva.

namelesshaker 

Új kedvenc táncos filmet avattam az biztos:").

Kemiviki 

Tündérmese kategória, amiben a botlábú és ritmusérzék nélküli főhősnőnk betanul minden mozdulatot és még a sztár pasit is összeszedi.
Nem nagy szám, de nem is a legrosszabb darab. Kikapcsolódásra tökéletes film.

Rémálom 

Tipikus, klisés, semmi újat nem mutató, versenyzős, coming of age vígjáték. Sok karaktermélység nincs, ezért szív és lélek se szorult belé, szóval az utolsó képkockák után simán felejthető kis darab, pedig lehetett volna ez sokkal jobb is. Nevetséges, hogy két hét alatt megtanul egy nem táncos táncolni, meg az is, hogy az utolsó félévben látványosan annyit romlik a jegye, amikor az már ismétlés. :P És előtte meg zseni volt a csaj. Na mindegy. Azért szórakoztató és Lonsdale-nek irigylésre méltó rózsaszín haja van.

2 hozzászólás
viky0222 

Meglepően tetszett. Nem azt mondom, hogy nem klisés, mert egyébként az, mint igazából minden táncos film, de jól csinálta, amit kellett. Szórakoztató volt, egészen jók voltak a karakterek, bár Quinn néha már idegesítően stréber volt, Quinn anyját pedig egyáltalán nem bírtam, mert azért túlzás, amit művelt, mikor spoiler
A táncok egész jók voltak, a zenék szintén. Nem fogja megváltani a világot, de ha valami egyszerűre vágyunk, ami csak kikapcsol, akkor tökéletes választás.


Népszerű idézetek

Sonnenschein 

Nagyi: Na és miket tanulsz kicsim?
Quinn: Ez csak kémia és biológia.
Nagyi: Nem egy ravatalozóban kellene töltened a péntek estédet könyvekkel. Légy a barátaiddal. Keveredjetek bajba.
Quinn: Jaj, hát bajból elég sok van. Barátból nincs. … és most már csak úgy juthatok be egy rendes fősulira, ha elolvasom ezeket itt.
Nagyi: Figyelj rám. Látod ott azt a férfit? Max Burmann. Harvard. Jogi iskola. Két ügye is volt a legfelsőbb bírságon. Fanny Kids pedig a helyi kórház kardiológiai osztályát vezette. És nézd meg őket most. Mindenki ugyanott köt ki: idősotthonban. Elalszik a tévé előtt egy hülye tévéműsoron. Azok az emlékek maradnak meg, amiket igazán élveztünk, tudod, amikor a barátainkkal lógunk. Nem a sulis könyvekre fogunk emlékezni.

Shine

Jake: You don't have to be in control all the time. You're not studying for a midterm, all right? You can't think your way through this.

Réna

…olyan jelentkezőket keresnek, akik változásokat akarnak és kockáztatnak.

Réna

Soha nem késő kipróbálni valami újat.

Réna

Nem az életet dobtat, ha nem a kliséket.

Réna

Nem is olyan nehéz eltalálni az ütemet vagy érezni a szív ritmusodat, csak annyit a dolgot, hogy figyelj rá.

Sunshine 

Jas: Hurry up, have a bio test to fail.

Sunshine 

Qiunn: I cant text and drive. I can barely drive.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján