Kedvencelte 24

Várólistára tette 78


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem tetszett, vicces volt és aranyos is, főleg a kisebbek. Dicky és Zuzu meg a többiek is a tánc csoportban, de leginkább ők ketten nagyon cukik voltak. Voltak jó jelenetei, és vicces részei, végig mosolyogtam az egészen. A táncok és zenék pedig nagyon tetszettek, imádom a zenés táncos filmeket. ❤ April eleinte tök bunkó volt velük, és mindenkivel lekezelő, és nagy képű, de a végére javult kissé a karaktere. spoiler Na és persze, hogy pont övé a cuki pasi is… Sarah is aranyos lány volt, meg a többiek is, igazán szerethetőek, bár Barb néhol kissé idegesítő volt a mániákus jellemével, de ő végig kiállt a csapat mellett, ezt szerettem benne. Nick pedig annyira cuki volt, meg az edző is tök jófej pasi. :-D Jó film lett. :-)

Szeszj 

Maga a tánc mindig közel állt a szívemhez, 10 évet táncoltam hogy ha nem többet, sajnos a suli miatt abba kellet hagynom, pedig nagyon szeretem. Jó visszagondolni azokra az évekre mikor még jártam táncórára. ^-^
A film pedig szerintem jól ellett találva, a gyerekek haláliak voltak, kedvencem Dicky és Zuzu volt de a többiek is nagyon cukik voltak.
Sofia Carson pedig remek színésznő, gyönyörűen táncol, tetszett a karaktere jellem fejlődése.
A táncok pedig jók és kidolgozottak voltak. A kedvencem a döntős táncuk. Az nagyon érzelmes lett. https://www.youtube.com/watch…
Nekem nagyon tetszett! ^-^
https://64.media.tumblr.com/e53952eaccb0bc576f00beb2e57…

Békacica

Nyilván egy kliséhalmaz az egész, de mégis tetszett. Óhatatlanul is összehasonlítom a Más Ritmusra (2020) szintén idei filmmel, mert hasonló műfaj és helyzet, és 1-2 napja láttam. Hát ahhoz képest sokkal kellemesebb. Ebben is vannak logikai buktatók, meg idegesítő szereplő meg nagy ugrások és gyors fejlődés. Mégis könnyebben bocsátom meg, mert végig volt az egészben valami parodisztikus jelleg, némi önirónia. Nem utolsó sorban pedig szépek voltak a táncok, amikor pedig bénának állítottak be valamit, az tényleg kínos volt, nem csak eljátszották.
Összességében újat nem mondott, de jól szórakoztam rajta.

krlany 

Bírom a táncos filmeket, és itt a kölykök is marha aranyosan rázzák. Kis limonádé, de a jobbik fajtából. Túl nagy meglepetést nem okoz, de remekül elszórakoztat.

MrsCumberbatch 

Egy újabb elcsépelt történet – a hihetetlenül bunkó, ripacs csajnak van egy gyerekkori álma, amit muszájból fel kell adnia, amit persze nem bán meg hiszen pont így lesz tökéletes az élete – egy kellemes kis megvalósítása. Semmi újat nem mond a film. Na jó, talán annyit hogy spoiler. De azért aranyos lett ezt meg kell hagyni.

viky0222 

Egyébként is gyengéim a táncos filmek, ez pedig még kifejezetten aranyos is volt. Meglepődtem, mennyire élveztem, mert nem vártam tőle túl sokat. Igazából sok újat nem mutat, mert egy táncos filmnél ez lehetetlen, viszont nagyon jól adta azt, amit kellett.

Amin már elsőre meglepődtem, hogy April már az elején sem volt utálnivaló, én csak egy fiatal lányt láttam, aki megpróbál érvényesülni és egyre előbbre jutni egy olyan világban, ahol a legkegyetlenebb, legaljasabb dolgokkal kell szembesülnie. Mert a tánc világa pontosan ez. Egyetlen hiba és kettétörik a karriered, nem vagy elég vékony? Ne is álmodj róla. Van más is az életedben a táncon kívül? Nem fog sikerülni. És folytathatnám. Tíz évig táncoltam, amiből általános iskola felsőt és még középiskola első évét is balettiskolában húztam le, pontosan tudom, milyen érzés. Az első órán, mikor spoiler És még így is elég szép karakterfejlődést kapott April, spoiler

A tánccsoport is nagyon szerethető volt, látszott rajtuk, hogy mindegyikük azért táncol, mert szereti. És kifejezetten örültem neki, hogy egész színes skálán mozogtak a lányok, nem mindegyikük volt elképesztően vékony, volt köztük kisfiú (Dicky-t imádtam, elképesztően aranyos volt, és spoiler, és még siket kislányt is kaptunk.

A szülők szuperek voltak, a vége felé az apukák összetűzésén nagyon jól szórakoztam, imádtam, ahogy a semmiből jöttek nekik a szakkifejezések, és ennyire kiálltak a lányaikért, és ahogy spoiler Azt is imádtam, mikor a focistákkal edzettek, meg a kislány lenyomta az egyik srácot fekvőtámaszban, mert annyit kellett már csinálnia. :D Meg amikor April még az edzőt is fekvőtámaszoztatta a beszédért. :D

A táncok közül az utolsó teacher feature tetszett a legjobban, kifejezetten meghatott, rövid volt, és mégis tele mondanivalóval. Abszolút a film tetőpontja volt számomra. Sofia Carson meglepett, nem számítottam, hogy ennyire jól illik majd April szerepére, és ennyire jól fogja őt hozni. Donna Lynne Champlin-t pedig jó volt újra látni a Crazy Ex-Girlfriend után.
Nekem abszolút feel good film lett, és biztos előkerül majd még.

blackbeakwitch 

Elsőre azt hinné az ember, hogy kis gagyi, gyerekes limonádé film, de annál sokkal több volt! A legjobb az egész filmben az April karakterfejlődése volt, Sofia jól hozta a karaktert. A gyerekek tündériek voltak és a táncok is tetszettek, főleg az „egy család vagyunk” tánc. Voltak benne bőven vicces és érzelmes jelenetek, 1-2-őt még én is megkönnyeztem. Érdemes megnézni! :)

hpatricia_ 

Hihetetlenül aranyos kis film :)
Egyáltalán nem terveztem, hogy megnézem, mert távol állnak tőlem az ilyesfajta táncos filmek. Arra viszont nem számítottam, hogy ennyire fog tetszeni.
Sofia Carsont nagyon szeretem, rendkívül gyönyörű és tehetséges színésznő. Aprilként az elején nagyon nem volt szimpatikus, de a végére szerethetővé vált. Sokat dobott a filmen az ő karakterfejlődése.
A gyerekek is iszonyat aranyosak voltak és azért az ő fejlődésük se volt semmi. Szerethetőek voltak, dacoltak, harcoltak, gyerekek maradtak. És nagyon jól táncoltak!
Tetszett a szerelmi szál is benne tudom, tudom…elengedhetetlen, mert klisé meg minden spoiler

Dombi_Petra 

Annyira jó volt! Élveztem minden eges pillanatát, pedig nem rajongók a táncos filmkért.
April karaktere nagyon tetszett, a karakterfejlődése spoiler
Egy igazi szívetmelengető történet volt szeretetről, megértésről, barátságságról és a csalad, az összetartozás erejéről..

Sakara 

Aranyos, vicces, kis tanító jelleggel fűszerezve. Nekem nagyon tetszett. Élvezhető volt és nem untam végig az egészet.
Sokan gondolhatják, hogy ez csak egy újabb táncos film, viszont van benne valami, ami miatt más. A zenék jók, a táncok szintén, a karakterek szerethetőek… még April is az elejétől kezdve az volt számomra. Tény, hogy nem mond sokat, de a megvalósítás szuperül sikerült.


Népszerű idézetek

Sizzy

Bárhogy is dönts az legyen a fő, hogy elégedett légy azzal, aki vagy!

Kicsicsillag95 

Frank: – Visszajött mert beteg vagyok.
Nick: – Ó, ezt nem tudtam.
Frank: – Én sem…

ÁrnyAngyal 

Frank: Ez a baj azzal, ha maximalista vagy, soha semmi sem elég jó.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján