Kedvencelte 14

Várólistára tette 81


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Maga a tánc mindig közel állt a szívemhez, 10 évet táncoltam hogy ha nem többet, sajnos a suli miatt abba kellet hagynom, pedig nagyon szeretem. Jó visszagondolni azokra az évekre mikor még jártam táncórára. ^-^
A film pedig szerintem jól ellett találva, a gyerekek haláliak voltak, kedvencem Dicky és Zuzu volt de a többiek is nagyon cukik voltak.
Sofia Carson pedig remek színésznő, gyönyörűen táncol, tetszett a karaktere jellem fejlődése.
A táncok pedig jók és kidolgozottak voltak. A kedvencem a döntős táncuk. Az nagyon érzelmes lett. https://www.youtube.com/watch…
Nekem nagyon tetszett! ^-^
https://64.media.tumblr.com/e53952eaccb0bc576f00beb2e57…

MrsCumberbatch 

Egy újabb elcsépelt történet – a hihetetlenül bunkó, ripacs csajnak van egy gyerekkori álma, amit muszájból fel kell adnia, amit persze nem bán meg hiszen pont így lesz tökéletes az élete – egy kellemes kis megvalósítása. Semmi újat nem mond a film. Na jó, talán annyit hogy spoiler. De azért aranyos lett ezt meg kell hagyni.

krlany 

Bírom a táncos filmeket, és itt a kölykök is marha aranyosan rázzák. Kis limonádé, de a jobbik fajtából. Túl nagy meglepetést nem okoz, de remekül elszórakoztat.

hpatricia_ 

Hihetetlenül aranyos kis film :)
Egyáltalán nem terveztem, hogy megnézem, mert távol állnak tőlem az ilyesfajta táncos filmek. Arra viszont nem számítottam, hogy ennyire fog tetszeni.
Sofia Carsont nagyon szeretem, rendkívül gyönyörű és tehetséges színésznő. Aprilként az elején nagyon nem volt szimpatikus, de a végére szerethetővé vált. Sokat dobott a filmen az ő karakterfejlődése.
A gyerekek is iszonyat aranyosak voltak és azért az ő fejlődésük se volt semmi. Szerethetőek voltak, dacoltak, harcoltak, gyerekek maradtak. És nagyon jól táncoltak!
Tetszett a szerelmi szál is benne tudom, tudom…elengedhetetlen, mert klisé meg minden spoiler

Dombi_Petra 

Annyira jó volt! Élveztem minden eges pillanatát, pedig nem rajongók a táncos filmkért.
April karaktere nagyon tetszett, a karakterfejlődése spoiler
Egy igazi szívetmelengető történet volt szeretetről, megértésről, barátságságról és a csalad, az összetartozás erejéről.

blackbeakwitch 

Elsőre azt hinné az ember, hogy kis gagyi, gyerekes limonádé film, de annál sokkal több volt! A legjobb az egész filmben az April karakterfejlődése volt, Sofia jól hozta a karaktert. A gyerekek tündériek voltak és a táncok is tetszettek, főleg az „egy család vagyunk” tánc. Voltak benne bőven vicces és érzelmes jelenetek, 1-2-őt még én is megkönnyeztem. Érdemes megnézni! :)

balika88

Jópofa kis film, kellemes meglepetés! :-)

Krenai 

Nem hittem, hogy van létjogoslutsága még egy ilyen filmnek, de ez most nagyon jólesett.
Olyan feszes volt végig, nem voltak mellékvágányok, nagyon jó hangulatban mentünk szépen előre. Voltak kis mellékszálak, amiknek értelmük és céljuk is volt (például ahogy egy kislány legyőzött fekvőtámaszban egy idősebb srácot, és látszott hogy erős), ezek az apró dolgok nagyon tetszettek.
És segített, hogy a főszereplő már a történet kezdetén se volt annyira antipatikus számomra, mint az ilyen filmekben szokás, voltak negatív szokásai, de nem volt kifejezetten rosszindulatú. A fejlődése és változása hihető is maradt, a végén se fordult ki önmagából, megmaradt maximalistának és keménykezűnek. Ezt persze segítette Sofia Carson szerethető személyisége és játéka.
A film maga nagyon szerethető lett, aranyos kis limonádé, ami semmi újat nem mond, de jó kedvre derít.

BiRo 

„Nem volt sz@r”
Ha megnézitek, érteni fogjátok ;)

Amúgy ahogy már írta valaki, messze várakozáson felüli volt.


Népszerű idézetek

Kicsicsillag95 

Frank: – Visszajött mert beteg vagyok.
Nick: – Ó, ezt nem tudtam.
Frank: – Én sem…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján