Tökéletes hang (Tökéletes hang 1.) (2012) 597

Pitch Perfect
112' · amerikai · romantikus, vígjáték, musical, zenei 12

Beca az a fajta lány, aki inkább hallgatja azt, ami a fejhallgatójából jön, mint azt, ami belőled. Amikor megérkezik a főiskolára, világos lesz számára, hogy egyik klikkbe sem passzol bele, ám mégis beleerőltetik egybe, amit magától sosem választott volna: a vagány csajok, a cuki csajok és a… [tovább]

magyar

Képek 9

Szereposztás

Anna KendrickBeca
Skylar AstinJesse
Ben PlattBenji
Brittany SnowChloe
Anna CampAubrey
Rebel WilsonHáj Amy
Alexis KnappStacie
Ester DeanCynthia-Rose Adams
Hana Mae LeeLilly Okanakamura
Wanetah WalmsleyDenise

További szereplők

Kedvencelte 141

Várólistára tette 93


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Imádtam. Már annyiszor láttam, hogy sosem tudom megunni. Jók a zenék, ének, és a táncok is nagyon tetszettek. A szereplők is irtó jók voltak, Főleg Anna Kendrick, Skylar Astin, de a többieket is nagyon bírtam. :-D Szórakoztató, vicces, humoros volt végig nevettem az egészet. :-) Rebel Wilson beszólásai is viccesek voltak, bár egy kettő tök béna. Mind lányok és fiúk csapata nagyon tetszett. :-D

Theana 

Nem tökéletes, haha, közel sem, de a zenében nagyon jó volt. Tényleg, igazán kiemelkedő. Olyan táncolós, éneklős soundtrackje van, amire egész végig járt a lábam. Kapott maga köré egy szerelmi szálat, de nem is az a lényege. Hanem hogy haladjunk, ne ragadjunk bele a „régibe”, fejlődjünk. (Persze, ennek is megvannak az előnyei, hátrányai, pro és contra érvek.) Volt benne karakterfejlődés, meg barátság és igen, néhány hatásvadász és bugyuta (és undi), de nekem tetszett.
Azért pedig örök love, hogy Jesse énekelte a My wayward sont a kocsiban. Kicsi, odaátos szívem nagyot dobbant.

UViki 

Hű. Meglepett, mert tetszett.
Az eleje irtó unalmasan indult, Beca – t utáltam meg hát kb senki sem volt a szívem csücske. Aztán Aubrey kergetett az őrületbe a „törekedjünk a tökéletesre anélkül, hogy bárki véleményét is meghallgatnánk” dologgal, aztán a végére már minden összejött és egy tök jó kis film kerekedett belőle.
Rebel Wilson miatt néztem meg, itt nem volt kiakasztó, de egyébként abszolút nem kedvelem a színésznőt, sőt, rettentően irritál. Nekem ez már túl sok.

kiruu

Nagyon nehéz volt újranézni. A zenék itt is jók, de körülbelül ennyi pozitívumot tudok mondani. Ez az egész egyetemi klikkesedés, meg hogy ki hova kerül be, meg ilyesmi, nem szeretem. Beca karakterétől egyenesen falnak megyek. Rebel Wilson viszonylag szórakoztató, de azért a végére már unalmas.

Nihilchan 

Szeretem a zenés filmeket; ebben is tetszettek a dalok. Alapvetően ötletes a cselekmény, szerethető és drukkol a néző a lányoknak. A csapat furabogár tagjait nagyon bírtam, viszont Anna Kendrickkel valamiért ki lehet kergetni a világból. A szerelmi szál sem dobogtatta meg a szívem, de szerencsére nem is ezen volt a hangsúly. Másodjára néztem, vagyis inkább csak hallgattam, mert nem igényli a teljes figyelmet, kiválóan lehet követni fél szemmel/füllel is. Tipikus csajos, humoros film, semmi több. Kikapcsolódásnak hibátlan.

Szeszj 

Imádom, már kétszer vagy háromszor láttam és még mindig nagyon imádom, szerintem jó kis musical! A zenék nagyon jók benne! Anna Kendricket egyébként is nagyon bírom, szerintem remek színésznő és nagyon szép hangja is van! :D Értékelés: Történet:5/5* Általános gondok vannak benne, fiúk, iskola, beilleszkedés és ezt mutatja be, és szerintem jó viccek vannak benne, és nagyon jó számok is! A történet igazi amerikai! :D Szereplők:5/5* Remek színészek vannak benne és mindegyikőjüknek nagyon szép hangjuk is van! :D Zene:5/5* Remek számok vannak benne! :D https://www.youtube.com/watch… Vége:5/5* Nem semmi lett a vége, de ennek így kellet lennie! :D Összegzés:10/10* IMÁDOM! :D https://www.youtube.com/watch…
2018.06.01: Én még mindig nagyon szeretem! :D

christine

Naagyon nagyon imádtam, szuperek benne a zenék, a karakterek is szerethetőek. Bár az alap eléggé lerágott csont, vannak olyan pillanatok, amikor az ember lányának pont egy ilyen filmre van szüksége, mint ez.

LyliaBloom

Mire jó egy kis diópucolás? Például arra, hogy megnézzek közben olyan filmeket, amikre nem kell 100%-osan figyelni, mert ha véletlenül lemaradok néhány képkockáról, akkor sem veszítem el a fonalat :)
Jó kis film volt ez, igaz sablonos, de tetszettek a zenék :)

mani12

Nagyon szeretem ezt a részt, a három közül messze ez a legjobb. A többi sajnos nem tudta hozni ezt a szintet. Imádom a zenés filmeket, és itt is nagyon jók a zenék. :)

Fancsee

Hogy én ezt mennyire szeretem.:) na persze az undorító, hányós részeket leszámítva….
Nekem bejött ez az egész, az éneklés, a dalok, a szereplők, Beca és Jesse humora, kapcsolata.
A többi lány is sokat hozzátett a történethez, de azért az undorító, vagy túlzott mértékben furcsa jeleneteket, dolgokat igazán ki lehetett volna hagyni, hogy ne tűnjön paródia-félének.
Amit a legjobban szeretek benne, hogy nem a látvány, és nem is a történések számítanak a legjobban, hanem az előadott dalok. Nagyon sokszor néztem már meg úgy, hogy csak hallgattam ez jó kis paradoxon lett , de úgyis maximálisan ki tudtam élvezni.:)


Népszerű idézetek

duracell

Jesse: You're one of the a cappella girls. I'm one of those a cappella boys, and we're gonna have aca-children. It's inevitable.
Beca: You're really drunk right now. I don't think you're gonna remember any of this.
Jesse: No, I'm not drunk at all. You're just blurry.

duracell

Bumper: I have a feeling we should kiss. Is that a good feeling or an incorrect feeling?
Fat Amy: Well… sometimes I have the feeling I can do crystal meth, but then I think, hmm… better not.

Theana 

Jesse: Na és veled mi van? Olyan fajta lány vagy, aki misztikus, rejtélyes, aztán lekapja a szemüvegét, és hegyes a füle, és akkor látod, hogy végig gyönyörű volt?
Beca: Nincs szemüvegem.
Jesse: Ez az első lépés.

duracell

Beca: You must really sweep your girlfriend off her feet.
Jesse: Oh, I don't have a girlfriend.
Beca: What? You have juice pouches and Rocky.

duracell

Jesse: So, what's your deal? Are you one of those girls who's all dark and mysterious, then she takes off her glasses and that amazingly scary ear spike and you realize that, you know, she was beautiful the whole time?
Beca: I don't wear glasses.
Jesse: Then you're halfway there.

Theana 

Háj Amy: Habár a testetek inkább vékony, szerintem jó kövér a szívetek. És csak ez számít.

duracell

Chloe: So, are you interested?
Beca: Sorry, it's just… it's pretty lame.
Aubrey: A-ca-scuse me? Synchronized lady dancing to a Mariah Carey chart-topper is not lame!
Chloe: We sing all over the world, and we compete in national championships!
Beca: On purpose?
Aubrey: We played the Cobb Energy Performing Arts Centre, you bitch!

duracell

Beca: Tell me, what does Judd Nelson eat for breakfast?
Jesse: Oh, well, like all misunderstood rebels, he feeds on hypocrisy.
Beca: Sure.
Jesse: And black coffee, to help with his morning dumps.

duracell

Aubrey: The Trebles don't respect us, and if we let them penetrate us, we are giving them our power.
Fat Amy: Not a good enough reason to use the word 'penetrate.'

duracell

Chloe: Hi! Any interest in joining our a cappella group?
Beca: Oh, right, this is like, a thing now.
Chloe: Oh, totes! We sing covers of songs, but we do it without any instruments. It's all from our mouths!
Beca: Yikes.


Folytatása

Összehasonlítás

Tökéletes hang


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján