Tökéletes hang 3 (Tökéletes hang 3.) (2017) 36

Pitch Perfect 3
94' · amerikai · vígjáték 12

A világbajnokság megnyerése után a Bellák szétszéledtek, és keserűen tapasztalták, hogy az énektudás még nem jelent biztos állást. Ám hirtelen lehetőség adódik, hogy tengerentúli turnéra induljanak, tehát a csodás csajok ismét összegyűlnek, hogy együtt énekeljenek és szokásuk szerint kétes… [tovább]

angol
magyar
magyar

Képek 1

Szereposztás

Rebel WilsonFat Amy
Anna KendrickBeca
Hailee SteinfeldEmily
Elizabeth BanksGail
Brittany SnowChloe
Anna CampAubrey
Alexis KnappStacie Conrad
Ruby RoseCalamity
Hana Mae LeeLilly
Kelley JakleJessica

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 11

Várólistára tette 166


Kiemelt értékelések

Pnikolett

Kellemes kikapcsolódás volt ez a film,mint mindig. Jók voltak a zenék,az ének, Rebel Wilson karaktere mint mindig nekem kicsit sok már,de most még azt sem vitték túlzásba, a történet olyan elment egynek kategória.
Összességében jól szórakoztam.

agi89 

Már-már elvakult, cseppet sem objektív, csapongó gondolatok.

Imádtam ezt a részt is!
Annyira néztem volna még tovább.
Vagy legalább várhatnám a következő részt. :(
Úgyhogy most csak annyit tudok, hogy várom a dvd-t mikor végre újra nézhetem.

Nem tudok, nem akarok a 3 rész közt dönteni, hogy melyik jobb és mennyivel. Úgyhogy nálam mind 10 csillag.

Jaj annyira bírom a humorát! A film első negyedórájában már szó szerint könnyesre röhögtem magam.
És a zenék kicseszettül jók voltak! *-*

Áhhh tényleg imádtam az egészet úgy ahogy van.

Sister

Bár Háj Amy már kicsit az agyamra ment a kissé erőltetett, humorosnak szánt beszólásaival, azért a harmadik rész méltó búcsúja a már trilógiára duzzadt sorozatnak. Eleinte kicsit aggódtam, hogy fog beindulni a sztori, de egészen összekapta magát. Volt benne sok jó mash-up, egy nagy adag humor, némi izgalom, cseppnyi akció és persze búcsú könnyek a lányok részéről. Kikapcsolódásnak tökéletes és azt gondolom, ennél többet már nem lehetett volna kihozni belőle.

2 hozzászólás
christine

Amyt már én is kezdtem unni, sajnálom, hogy nem ismerhettük meg a csapat többi tagját, csak azt a 3-4-et, akik konkrétan mindhárom részben szinte a középpontban voltak. Kár érte.
Amúgy tetszett, különösképp a zenék miatt. ❤

2 hozzászólás
Fummie 

Annyira jó, hogy betették Fat Amy apjának a szálát, mert így több idő jutott érdektelen és értelmetlen történetszálakra, mint az éneklése, és tudjuk, hogy ez a film nem az éneklésről szól. Oh wait…

Aikome 

A dalok szerintem ebben a részben vitték a pálmát, de a sztorival egyáltalán nem vagyok megelégedve. El lett sietve és látszik, hogy inkább a zenére koncentráltak a forgatókönyv helyett. Mondjuk annyira nem bánom, mert végül is ez a lényege, a lezárás is méltóra sikeredett, szóval no biggie.

Rémálom 

Sosem volt ez világmegváltó franchise, de ez valami bődületesen rossz lett. Humor nem sok, éneklés nem sok, mert valamiért be kellett hozni Fat Amy családi hátterét, ezzel ő kapott nagyobb szerepet. És én egyszerűen nem bírom ezt a csajt, nem tudom, Rebel Wilson tud-e mást alakítani, de amilyen filmben láttam, mindig ilyen kibírhatatlan, undorító, igénytelen humorral megtűzdelt, hangos karakter volt, amit max. a producerek hisznek viccesnek, de senki más… Elrontotta az egész film hangulatát, főleg, hogy túl komolyan vette magát az egész sztori a végén. Még egész jó téma lett volna az egyetemi sikereik után az életben elvesző fiatalok története, de egyszerűen szétesik ez a film, és nem lesz belőle semmi értékelhető. (Egyedül Matt Lanter volt az. :P Éljen, mindjárt Timeless 2. évad!)

tataijucc 

Meg kell valljam, a 3. részre eléggé izzadságszagú lett a dolog, kb egyedül a zenei részt tudtam benne értékelni. Fat Amy perverz, kétértelmű megnyilvánulásai ebben a részben inkább szánalmasak voltak, mint viccesek illetve az a bizonyos akciójelenet a film 3/4-nél egyértelműen a film mélypontját jelenti: kicsit sem illik ehhez a filmhez.

blueorchid

hát ez valami nagyon unalmas film volt, egyáltalán nem kötött le. Pedig az első részét imádtam! :(

robnor 

Nagyon jól szórakoztunk a filmen, rengeteget nevettünk, de tény és való, hogy háj Amy-re épülő humor kicsit fájdalmas. De szuper jók a zenék és szép lezárást kapott a történet.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján