Tökéletes hang 3 (Tökéletes hang 3.) (2017) 133

Pitch Perfect 3
94' · amerikai · vígjáték 12

A világbajnokság megnyerése után a Bellák szétszéledtek, és keserűen tapasztalták, hogy az énektudás még nem jelent biztos állást. Ám hirtelen lehetőség adódik, hogy tengerentúli turnéra induljanak, tehát a csodás csajok ismét összegyűlnek, hogy együtt énekeljenek és szokásuk szerint kétes… [tovább]

angol

Képek 6

Szereposztás

Rebel WilsonFat Amy
Anna KendrickBeca
Hailee SteinfeldEmily
Elizabeth BanksGail
Brittany SnowChloe
Anna CampAubrey
Alexis KnappStacie Conrad
Ruby RoseCalamity
Hana Mae LeeLilly
Kelley JakleJessica

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 18

Várólistára tette 120


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Imádtam. Ez a rész is nagyon tetszett. :-) Vicces volt, szórakoztató, humoros, imádtam a zenéket, a táncot, és a szereplők is még mindig nagyon jók voltak. Bár olykor Háj Amy poénjai laposak voltak, de jókat nevettem rajtuk. Kicsit hiányzott nekem a szereplők közül Jesse, Benji, és Bumper, de helyettük voltak a katonák, Chicago nagyon cuki volt, és Theo is. :-D

kiruu 

Alapból nem a szívem csücske egyik rész sem, többször neki kellett futnom az első két résznek, hogy végig tudjam nézni, és akkor is csak a zenék miatt. Na, a harmadik rész teljesen felesleges szerintem. Olyan borzalmasan átlátszó és gagyi szálakat vittek bele, csak hogy kitöltsék azt a 90 percet. Gyenge.
Amy apja és a kis akció jelenet… na, ne röhögtessetek. A többi apás szál szintén. A romantikus jelenetek nagyon kis bugyuták és egyik cikibb, mint a másik. Nőknek szánt perverz poénok, vagy mi a szösz.
Az utolsó 10 perc értékelhető, a család és a barátság fontosságának a bemutatása szép. Illetve, a stáblista melletti kis jelenetek is aranyosak, bár teljesen sablonosak.
Akit viszont nagyon értékeltem a filmben, az Matt Lanter. Nézzétek el, imádom a pasit. Egyszeri nézésre pont elég, pláne ha csajos este van.

Pnikolett

Kellemes kikapcsolódás volt ez a film,mint mindig. Jók voltak a zenék,az ének, Rebel Wilson karaktere mint mindig nekem kicsit sok már,de most még azt sem vitték túlzásba, a történet olyan elment egynek kategória.
Összességében jól szórakoztam.

negike

Ezt a rész is nagyon tetszett, jókat nevetem rajta, remek zenék voltak benne, és gyönyörű lezárás, nagyon tetszett, az új szereplőkkel is tök jók voltak, én elégedett vagyok evvel a részel is! :D
Örülök az új szerelmeknek, nagyon cukik, mondjuk örültem volna ha Beca is spoiler. Lilly-nek is örülök! :D
Sajnáltam hogy Bumper és Jesse már nem szerepelt benne.
https://www.youtube.com/watch… Gyönyörű! ^-^
https://www.youtube.com/watch…

agi89

Már-már elvakult, cseppet sem objektív, csapongó gondolatok.

Imádtam ezt a részt is!
Annyira néztem volna még tovább.
Vagy legalább várhatnám a következő részt. :(
Úgyhogy most csak annyit tudok, hogy várom a dvd-t mikor végre újra nézhetem.

Nem tudok, nem akarok a 3 rész közt dönteni, hogy melyik jobb és mennyivel. Úgyhogy nálam mind 10 csillag.

Jaj annyira bírom a humorát! A film első negyedórájában már szó szerint könnyesre röhögtem magam.
És a zenék kicseszettül jók voltak! *-*

Áhhh tényleg imádtam az egészet úgy ahogy van.

christine

Amyt már én is kezdtem unni, sajnálom, hogy nem ismerhettük meg a csapat többi tagját, csak azt a 3-4-et, akik konkrétan mindhárom részben szinte a középpontban voltak. Kár érte.
Amúgy tetszett, különösképp a zenék miatt. ❤

2 hozzászólás
Sister

Bár Háj Amy már kissé az agyamra ment a kissé erőltetett, humorosnak szánt beszólásaival, azért a harmadik rész méltó búcsúja a már trilógiára duzzadt sorozatnak. Eleinte kicsit aggódtam, hogy fog beindulni a sztori, de egészen összekapta magát. Volt benne sok jó mash-up, egy nagy adag humor, némi izgalom, cseppnyi akció és persze búcsú könnyek a lányok részéről. Kikapcsolódásnak tökéletes és azt gondolom, ennél többet már nem lehetett volna kihozni belőle.

2 hozzászólás
Rémálom

Sosem volt ez világmegváltó franchise, de ez valami bődületesen rossz lett. Humor nem sok, éneklés nem sok, mert valamiért be kellett hozni Fat Amy családi hátterét, ezzel ő kapott nagyobb szerepet. És én egyszerűen nem bírom ezt a csajt, nem tudom, Rebel Wilson tud-e mást alakítani, de amilyen filmben láttam, mindig ilyen kibírhatatlan, undorító, igénytelen humorral megtűzdelt, hangos karakter volt, amit max. a producerek hisznek viccesnek, de senki más… Elrontotta az egész film hangulatát, főleg, hogy túl komolyan vette magát az egész sztori a végén. Még egész jó téma lett volna az egyetemi sikereik után az életben elvesző fiatalok története, de egyszerűen szétesik ez a film, és nem lesz belőle semmi értékelhető. (Egyedül Matt Lanter volt az. :P Éljen, mindjárt Timeless 2. évad!)

Fummie

Annyira jó, hogy betették Fat Amy apjának a szálát, mert így több idő jutott érdektelen és értelmetlen történetszálakra, mint az éneklése, és tudjuk, hogy ez a film nem az éneklésről szól. Oh wait…

dezirel

Mint film nagyon nem jön be az ilyen paródia jellegű, gusztustalan, közönséges, durva „poénok”-ra építkező vígjáték. Háj Amy-t kifejezetten utálom. Ebbe a részbe pedig jutott belőle bőven. Éljen…
Ami miatt nézem (és újranézem) azok a zenék, a fellépések, az előadások, az ének-csaták, azok zseniálisak!


Népszerű idézetek

kiruu 

Értem, ez itt a bázis, de kell egy bombázó, aki bombáz is?

kiruu 

Amy: Emily, szeretném, ha nem értenél félre. Te egy nagyon hülye ember vagy.

kiruu 

Chicago: Welcome to Spain, Bellas.
Fat Amy: So this is the first base? Will we be going to second base with you guys?
Zeke: That’s a no from me, so.

kiruu 

Beca: Are you sure about this?
Fat Amy: Have I ever let you down?
Beca: All the time.
Fat Amy: What?
Beca: You're very unreliable. It's like one of the hallmarks of your personality.
Fat Amy: You're not remembering all the times I've been awesome.

kiruu 

Serenity: Aww, you guys just sing other people’s songs, right, like karaoke. That's so cute!
Calamity: I’m Calamity. This is Serenity, Veracity and Charity.
Fat Amy: If I joined your group I could be obesity.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján