Karácsonyi fagyöngyök (2012) 20

The Mistle-Tones
90' · amerikai · vígjáték

Holly különleges, szépen csengő hanggal született, amely nem véletlen, hiszen édesanyja is évtizedekig énekelt a „Hóvirágok” énekkarban. A nagy hagyományokkal rendelkező, szigorú belső szabályok alapján felépülő, mára már intézményesült énekkar felvételt hirdet, a szokásos karácsonyi „Ékességek”… [tovább]

Szereposztás

Tia Mowry-HardrictHolly
Jonathan Patrick MooreNick Anderson
Andy GalaAJ
Megan Kathleen DuffyBernie
Jason RogelLarry
Tammy TownsendGrace
Tori SpellingMarci
Reginald VelJohnsonHolly apja
Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

christine

Ének, összetűzés, karácsony, ki a jobb közülünk, romantikus szál, és mondhatni egy kaptafára menne a többivel, de valahogy mégis jól esett nézni. A dalok is okésak, élvezetesek, és a szereplők is – egykét kivétellel – rendben vannak.

ParkYeonSeul 

Ez egy nagyon jó karácsonyi film.Imádtam a dalokat, főleg hogy nagy szerepe volt benne az egyik kedvenc karácsonyi dalomnak is.:) Fölkerült a kedvenc karácsonyi filmeimhez ez is.:)<3

babamano86

Igaz, hogy nem egy Oscar-gyanús alkotás, de a témájában kiemelkedően jó, abszolút hozta a karácsonyi hangulatot, és a szereplők is egész jól játszottak. Nem tudom, hogy maradhatott ki eddig, de most felfedeztem, és lehet hogy karácsonykor is megnézem. :)

KyKy

Meglepő módon baromira tetszett ez a kis szösszenet, pedig nem sok jót jósoltam a béna plakát és a tartalom olvasása után… Azért kezdtem mégis neki, mert tudtam, hogy énekelni fognak benne, és mint megrögzött és örök Glee-rajongó, hiányzott már valami éneklős, könnyedebb film, és hála az égnek, hogy belekezdtem, és nem a borítókép alapján ítéltem, ugyanis akkor tuti, hogy lemaradok egy kellemes élményről.
Aranyos a film, nyilván nem sok újdonságot ad, de ez sem zavaró, egyszerűen ellazultam a nézése közben, vidáman hallgattam az örökzöld karácsonyi dalokat, amik mind jó hangú énekesektől szóltak. :)
Karácsonyi film a javából, egy aranyos történettel körítve. Aki szereti a zenét és a karácsonyt, annak kihagyhatatlan. :)

sblair

Igazi édes karácsonyi film, nagyszerű dalokkal. Mostantól számomra a karácsonyi filmek nélkülözhetetlen darabja lett. <3


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján