A séf (2014) 168

Carl Casper (Jon Favreau) egy híres séf, aki mindent tud az ételről, de egyre kevesebbet a fiáról és az életről. A twitterről pedig azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák. Döbbenten veszi tudomásul, hogy ezrek olvasták a sületlenségeket, amit egy komisz ételkritikus pikírt kritikájára… [tovább]

magyar
angol

Képek 9

Szereposztás

Jon FavreauCarl Casper
Scarlett JohanssonMolly
John LeguizamoMartin
Bobby CannavaleTony
Sofía VergaraInez
Robert Downey Jr.Marvin
Dustin HoffmanRiva
Emjay AnthonyPercy
Oliver PlattRamsey Michel
Russell PetersMiami rendőr

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 18

Várólistára tette 109


Kiemelt értékelések

Emerson 

Ha két órán keresztül RDJ főzőcskézett volna, még a Michelin csillagot is odaadtam volna, de így? Hogy fogalmazzak szépen? Annyira szórakoztatott, mintha egy lábas fölött kellett volna állnom és kevergetni jobbra-balra a kaját anélkül, hogy megkóstolhatnám. magyarul untam, mint a franc!

2 hozzászólás
EBrody

Kora reggel néztem meg és feldobta az egész napomat, annyira aranyos és király, a zenéi addiktívak.. Mindenkinek! :3

Tiko

A zene hihetetlenül jó, az egyik legnagyobb erőssége a filmnek. Igazi jutalomjáték volt ez Jon Favreau és Robert Downey Jr. számára, elökörködhettek másfél órán keresztül a vásznon. Amolyan átjönnek a haverok, sütünk valamit a kertben és mindenki sört iszik, gitározunk a tűz körül hangulat – csak Amerikai kiadásban. Remek színek, remek ízek (én is kimentem kajáért közben), remek hangulat. Egy vidám nyári estére ajánlom megtekintésre.

Nadja_Blue 

Szeretem a kajás filmeket és egynek ez is jó volt, nagyon gusztusosak voltak az ételek. Viszont a vége nekem nagyon összecsapott és hirtelen volt.

otaksa

A film háromnegyedénél családilag felkeltünk és kimentünk enni. Ezt nem lehet éhgyomorral bírni…
Egy nagyon jó kis családi mozi, nézte nálunk a legkisebb is, és érdekelte őket. Jó zenék, jó színészek, jó kaják, happy end.

2 hozzászólás
nattyreach

Az utolsó három percet leszámítva ügyes. Nincs sablonos volt feleség, a gyerekszereplő nagyon aranyos, a főhőssel a túlkapásait is beleszámítva lehet azonosulni, és amikor főznek, le se lehet venni a pillantást a képernyőről.

kvázimozi

Imádtam! Favreau remekül ír, rendez és szerepel egyszerre. Remek történet, kiváló casting, cseppet sem idegesítő gyerekszínész és egy igazán drámai jelenet fogadott a filmben… ahogy megannyi… mennyi… mennyei… falnivaló… food porn!!!

De szerencsére, a rengeteg kaja ellenére sem popcornmozi.
Csak vigyázz, nehogy éhesen ülj neki;)

aliz_0817

Kedves és szórakoztató film, de egy kicsit sok benne a 'social media' utalás, használat, (reklám?).

Röfipingvin

A foodporn megvolt abszolút, de amúgy olyan kis semmilyen volt… egynek elmegy.

Pennmenelien

Kajás-főzős filmek jöhetnek, főleg mert ez mellette nem a tömény romantikáról szólt. Ez tényleg arról szólt, hogy egy séf hogyan és miként száll ki a mókuskerékből, hogyan kísérletezik új ételeket és találja meg a hangot újra a fiával. A zene nagyon tetszett és egy jó tanács: kaja nélkül nem ülj le ezt a filmet megnézni! :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján