Fogadom (2012) 300

0 díj · 1 jelölés

Az őrülten szerelmes ifjú házaspár, Paige és férje Leo éppen csak elkezdik élvezni közös életüket, amikor váratlan dolog történik. Egy autóbaleset következményeként az ifjú ara kómába esik, azonban miután felébred, amnéziába esik. Nagyon kevés emléke van az addigi életéről, így szerelméről… [tovább]

magyar

Képek 5

Szereposztás

Rachel McAdamsPaige
Channing TatumLeo
Scott SpeedmanJeremy
Jeananne GoossenSonia
Jessica LangeRita Thornton
Sam NeillBill Thornton
Tatiana MaslanyLily
Jessica McNameeGwen
Wendy CrewsonDr. Fishman
Lucas BryantKyle

További szereplők

Kedvencelte 63

Várólistára tette 160


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem ez nagyon tetszett. Régebben már láttam, és akkor is bejött nekem a sztori, habár a könyvet nem olvastam. Szeretem az igaz történet alapján készült filmeket, jó szereposztás, romantikus, aranyos, elgondolkodtató egy film. Channing Tatum és Rachel McAdams irtó jó páros volt, tetszett, azért egy kis humoros párbeszéd is itt ott felbukkant köztük. :-)

Nihilchan 

Úgy tűnik, az élet írja a legnagyobb kliséket. Mivel igaz történet alapján készült, dobtam rá még egy csillagot, mert ezek szerint van valami köze a valósághoz. Ha ezt a köntöst leveszem róla, akkor egy tipikus, kiszámítható és nyálas romantikus filmet kapunk; bár a jobb fajtából. Aranyos a történet még úgy is, hogy körülbelül minden mozzanata borítékolható. Viszont nekem a páros nem igazán működött, valószínűleg azért, mert egyik színészt sem kedvelem igazán. Voltak kedves és megható jelenetei, teljesen nézhető volt.

Charityy 

Szeretem a hadonló típusú filmeket, plána, hogy igaz történet alapján készült. Az ilyenek mindig jobban megfonak, mert tudom hogy tényleg megtörtént és így hajlamosabb vagyok a sírásra is.
A színészek nagyon jól alakítottak, a sztori pedig kellően drámai volt, de a romantika is helyet kapott benne.
Tanulságot is le lehet belőle vonni, az élet egy küzdelem, és ha valamit igazán akarasz azt nem szabad hagyni kicsúszni a kezeid közül, anélkül nehéz bármit is elérni, legyen az munka vagy magánélet.

NaNa_88 

Nálam már az kiveri a biztosítékot, ha valami igaz történet alapján készült. Itt is a végéig szurkoltam, hogy ne úgy történjen, mint amerre haladt a történet. De nem Hollywood alkotta történet. Aranyos, kedves, síros kis darab ez.

Krenai 

Nem is tudom… úgy tűnik a romantikus drámák még mindig nem az én műfajom… Pedig a története nagyon tetszett! Mondjuk megnézhettem volna a színészeket előtte, mivel Rachel McAdamset nagyon nem szeretem, lehetett volna ez egy jelzés, hogy ne nézzem meg.

H_Anita

Romantikus, kicsit sírós. Kicsit elgondolkodtató, kicsit lélekfacsaró. Romantikus minden egyes pillanata és azt hiszem imádom, nem csak Channing miatt, hanem a történet miatt is. Mennyi küzdelmet jelent, egyetlen másodperc szerencsétlenség. Mennyi minden történik másképp egy döntés miatt. Mennyi minden veszhet el, ha nem harcolunk érte. Mennyi féle befejezése lehetne egy történetnek, mégis a sok részecske közül ez a kettő ütközik.

Nevra 

Nem vagyok oda a romantikus filmekért, de ez nagyon tetszett. Különösen azért mert nem az a nyálas film volt. Eredetileg Jessica Lange miatt néztem meg. Ő tökéletes volt, mint mindig. Rachel is fantasztikus volt a filmben. Nagyon tehetséges.

Megtanít minket a hűség erejét becsülni.

Zsuzsy93

Aranyos kis romantikus film. Nekem is tetszett, de azért nem lesz a kedvenc filmem. Ilyen pasit én is eltudnék képzelni magamnak. Szép is a szerelem… :D

Lexy

Meghatóan szép film volt. Egyik leggyönyörűbb, amit ebben a kategóriában valaha is láttam. Mikor bemondták, hogy igaz történet alapján készült, már tudtam, hogy kemény dió lesz. Nos, nem tévedtem. Valóban nagyon szívszaggató volt látni, hogyan válik két fiatal szerelme a „lángok martalékává”. Én mégis imádtam úgy, ahogy volt. Channing Tatum annyival jobban tetszett egy ilyen típusú szerepben. Nem mondom, hogy nem volt jó a Magic Mike-ban és a 22 Jump Street-ben, de itt éreztem őt igazán nagyszerű színésznek. Rachel McAdams személyében pedig egyértelműen új kedvencet tisztelhetek. Összegezve a dolgokat, tetszett. Nagyon tetszett. :)

Zohanna

Hát ez nagyon romantikuuuuus. ♥♡♥ És hát Channing… el tudnám én is viselni ezt az odafigyelést, és szeretetet ;-P


Népszerű idézetek

Bea_Csakegyolvasólány 

A megrázó pillanatok mutatják meg, hogy kik vagyunk. Ám arra soha sem gondoltam, hogy mi van akkor, ha egyszercsak elfelejtjük-e pillanatokat.

H_Anita

A pillanatok, amelyeket valaha átéltünk, azokkal, akiket valaha ismertünk. Ezek összege vagyunk mi mindannyian, ezekből áll majd össze a történetünk. Ez lesz az emlékeink slágerlistája, amelyet újra és újra és újra lejátszunk magunkban.

Angria_Wolf

Fogadom, hogy őrülten szeretlek. Akármilyen leszel is, most és mindörökké. Sosem felejtem el, hogy ez egy életre szóló szerelem. A lelkem legmélyén tudni fogom, hogy jöhet bármi, ami elválaszt minket, mi mindig visszatalálunk egymáshoz.

H_Anita

Fogadom: segítek, hogy szeress élni, hogy mindig gyöngéd leszek hozzád, és lesz elegendő türelmem. Hogy beszélek, amikor azt kell, és hallgatok veled, amikor nem. Hogy a szíved melegében élek, és az lesz az otthonom.

soulway

Paige: Hát nem egészen ilyen csokorral kérnék bocsánatot a szüleimtől, hogy csak az agysérülésem miatt megyek el hozzájuk.
Leo: Igazad van. Nefelejcs kellett volna.

Paige: Hű de vicces……… Ja, egyébként tényleg vicces.

H_Anita

Egy megrázó pillanat olyan változásokat indít el, amelyek hatását lehetetlen előre látni. Egyes részecskék összeütköznek, és így még közelebb kerülnek egymáshoz. Mások elsodródnak ismeretlen, izgalmas irányokba, és ott érnek földet, ahol a legkevésbé várnák. Szóval ezekben a pillanatokban éppen ez a legfontosabb. Nem tudjuk befolyásolni őket és a hatásukat, bármennyire is szeretnénk. Hagynunk kell, hogy a sodródó részecskék végre célba érjenek. És várnunk. A következő ütközésig.

Bea_Csakegyolvasólány 

Paige: Jeremy, én nem a régi Paige vagyok. Csak Paige, aki még most is keresi önmagát.

Theana 

Paige: Te most fingtál?
Leo: Nem.
Paige: Ó, értem.
Leo: Mondjuk, egy kicsit.

Theana 

Paige: Ki az elnök?
Leo: Az országé?
Paige: Aha.
Leo: Obama.
Paige: A szenátor?
Leo: Igen, rá szavaztál.

H_Anita

Azt gondolom, a megrázó, villámcsapásszerű pillanatok, amelyek fenekestül felforgatják az életünket, azok mutatják meg végül, kik vagyunk valójában.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján