FragolaFee


Összes kitüntetés 1

Kedvenc filmek 29

Jane Austen magánélete (2007) Forrest Gump (1994) Az oroszlánkirály (1994) Az éhezők viadala (2012) Jégvarázs (2013) Az éhezők viadala – Futótűz (2013) Fel! (2009) Az éhezők viadala – A kiválasztott – 1. rész (2014) Toy Story – Játékháború (1995) Szerelmünk lapjai (2004)

Kedvenc művészek 4


Utolsó karc

FragolaFee
Melyik az a film?

Sziasztok! :)

Nos, én egy olyan filmet keresek, ami egy lányról szól, aki a bátyja szívét keresi, illetve pontosabban azt a fiút, aki megkapta a szívét.
Ami még megvan a történetből az annyi, hogy van egy lány, – olyan körülbelül 11 évesnek mondanám emlékeim szerint – és a pár évvel idősebb bátyja, akivel nagyon jóban van. De a fiúnak lesz barátnője, a húga meg úgy érzi, hogy elhanyagolja. Valami miatt összevesznek és a lány elfut, a fiú meg utána. Elkezdi keresni vagy valami hasonló és közben balesete lesz (motor- vagy autóbaleset) és meghal. A szerveit pedig különböző beteg emberek kapják meg, de a húgát – aki magát hibáztatja a baleset miatt – a legjobban az érdekli, hogy ki kapta a szívét és hogy hasonlít-e a testvérére ez az ember, ezért a legjobb barátjával kiderítik, hogy kikapta, elszöknek és felkeresik.
Nagyon örülnék, ha valaki tudna nekem segíteni! :)

1 hozzászólás