Csingiling és az elveszett kincs (Csingiling 2.) (2009) 70

Tinker Bell and the Lost Treasure
81' · amerikai · animációs, kaland, fantasy 0

Tündérrév mágikus holdköve kezdi elveszíteni az erejét, így Csingiling kénytelen elhagyni biztonságos otthonát, hogy új varázskövet keressen. Egy hű tüntértárssal az oldalán ismeretlen világokat jár be, veszélyes akadályokon jut túl, és sok mindent megtanul, amiről addig fogalma sem volt. Még… [tovább]

Szereposztás

Mae WhitmanCsingiling (hang)
Jesse McCartneyTerence (hang)
Grey DeLislemesélő (hang) / Lyria (hang) / Viola (hang)
Anjelica HustonKlerion királynő (hang)
Jane HorrocksTünde néni (hang)
Lucy LiuEzüstcsepp (hang)
Raven-SymonéSzivárványlány (hang)
Kristin ChenowethRozetta (hang)
Angela BartysGida (hang)
Rob PaulsenKajla (hang) / nagy troll (hang) / bagoly (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 16

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

Dombi_Petra 

Ez is aranyos volt. Tetszik, hogy Csingiling is megküzd olyan problémákkal, amiken az emberek is,- főleg a fiatalok átmennek. Barátság, féltékenység, veszekedés, kibékülés, összedolgozás stb.

nekedcsakRia 

Ria: Csingiling megint bénázik, és idegesítő… de a végére legalább tanul a dolgokból. Lehet, hogy az egyik részben megkedvelem…? Nekem mondjuk ebből valahogy hiányzott a többi tündérlány, és Sajt. Szerepelhettek volna kicsit többet is. De a bogár, Blaze (Láng) aranyos volt. A képi világ itt is ugyanolyan fantasztikus, mint az elsőben, és a zenék is tetszettek. A két troll civódása pedig nagyon vicces volt. Mivel lányom van, így tuti fogom én még látni ezt párszor, de legalább az addig eltelő pár évben leülepedhet a dolog.

Frankie: –

Xwoman 

A Tinker Bell mesék mindegyike tanulságos.
De mégis ez a rész van hozzám a legközelebb.

Chriss 

Szerintem nem volt rossz. Csingiling ismét bajba sodorja önmagát, és mindent megtesz, hogy helyrehozza hibáját. Nem is ő lenne… :) Még több részt!!!!

Lahara

Kicsit kiszámítható volt a legtöbb esemény, de azért nem rossz. És persze itt egy újabb mese, ahol a patkány gonosz. Hát csoda, hogy én is félek tőlük?
Viszont az ismertető elég zagyva, az eredeti történtet csak nyomokban tartalmazza.

Bexy_15 

Imádom ezeknek a meséknek a zenéjét. Főleg, ami a végén van és a kincskeresőset :D És persze Láng a legjobb benne és imádni való is.

KyKy

Ahogyan az életben, ebben a mesében is látszik, hogy nem lehet minden tökéletes. Persze már előre sejteni lehet, hogy lesz itt probléma, de szerintem egészen élvezhető módon mutatják be, hogy Csingiling hogyan szeretné ezt helyrehozni. Teszik a barátság bemutatása, tetszik a kis konfliktus, és itt is nagyon bírom Csinget, bár néha kissé túl hisztis, de ezzel meg tudok azonosulni. Szerintem különben nagyon király, hogy Csing nem a tökéletesség megformálója, mint mondjuk egy Barbie, hanem igenis hibázik és a személyisége sem hibátlan, így még hihetőbb az egész.


Folytatása

Összehasonlítás

Csingiling


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján