Jégvarázs 2 (Jégvarázs 2.) (2019) 164

Frozen 2
103' · amerikai · animációs, kaland 6

0 díj · 2 jelölés

Miért született Elza varázserővel? A válasz egyszerre szólítja el a lányt és jelent veszélyt királyságára. Annával, Kristoff-fal, Olaffal és Svennel együtt veszedelmekkel teli utazásra indul, hogy fényt derítsen a titokra. Legutóbb hatalma túl sok volt a világ számára, most azonban mindenki azt… [tovább]

magyar
magyar
angol
Angol

Képek 28

Szereposztás

Kristen BellAnna (hang)
Idina MenzelElsa (hang)
Jonathan GroffKristoff (hang)
Josh GadOlaf (hang)
Evan Rachel WoodIduna (hang)
Sterling K. BrownMattias (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 43

Várólistára tette 252


Kiemelt értékelések

Chriss 

Én nagyon élveztem, és talán még kicsit jobban tetszett az első résznél is :)

Törpillaa 

Még mindig nagyon nem hoz lázba ez a mesefilm. De ez a része kicsit jobb volt, látványos, néha vicces jelenetekkel. Olaf még mindig cuki, vicces egy hóember, és Sven is aranyos volt. :-)

Nihilchan

Jobban tetszett, mint az első rész; engem anno nagyon nem varázsolt el a Jégvarázs, mert Elsát leszámítva nem igazán kedveltem a szereplőket. A karakterek egy része most is idegesített, bár Anna nekem sokkal elviselhetőbb volt. Olafot én nem tudom szeretni, iszonyatosan sok, bocsánat.
Viszont. Nagyon látványos, érdekes történetű rajzfilm volt, de őszintén, ezen nem féltek a gyerekek? Szerintem elég sötétre sikerült a hangulata, ami nekünk bejött ugyan, de nem tudom elképzelni, hogy ez négy-ötéves kicsiknek való lenne. (Már pedig tele volt a terem nagyon apró gyerekekkel, hiába a hatos korhatár; amit még mindig kevésnek érzek.) A zenék egy része szuper volt; az Into the Unknown nekem sokkal jobban tetszik, mint a Let It Go (főleg angolul, a Panic! At The Disco változatban), viszont voltak nagyon semleges, semmilyen dalok is. Kristoff szólójában én értem ugyan a poént és tetszett is, bár nem igazán illett a meséhez, de ez megint olyan faktor, amit a gyerekek nem igazán tudtak hova tenni.
Mindent összevetve abszolút nem hibátlan, de remek folytatás, elképesztő látványvilággal; nekem tényleg sokkal jobban tetszett, mint az első rész. A végével mondjuk még barátkoznom kell, mert hazugság lenne azt állítanom, hogy elégedett vagyok.

ziara 

Adélom első mozija, nekem is, hosszú ideje. Csajos matiné. Lehet, hogy ezek mind hozzátesznek, de én élveztem. Az elsőhöz nem is hasonlítom. A szereplőket màr szerettem eddig is, ezután is fogom.
Akciódús volt, az biztos.

1 hozzászólás
TejesMasni 

Nagyon tetszett, szórakoztató volt, látványos, vicces és szívmelengető. Örültem, hogy Elza és Anna testvéri kapcsolata hangsúlyosabb ebben a részben. Imádtam minden percét! A története izgalmas és érdekes. Akciódúsabb, mint az első rész. Jó, hogy láthattunk új karaktereket és, hogy több információt kaptunk a múlt eseményeiről is. A kedvenc jelenetem, amikor Olaf röviden és tömören összefoglalja az előzményeket. És persze Kristoff szerencsétlenkedései és a szívhez szóló dalocskája is vicces volt, nagyokat nevettem rajta. Egyszóval ez a rész is bekerült a kedvenceim közé és nálam többször nézős az is biztos! :)

Dreamborder

Bevallom, nekem az első rész nem volt valami nagy szám. :) Egyszer láttam, ha jól emlékszem, azt is moziban, és azóta se.
Ezzel szemben a második rész nagyon bejövős lett. *-* Kétszer is sírtam rajta (ha gáz, ha nem gáz :P) és sokszor rázott a hideg, annyira hatással volt rám. Igaz, voltak benne kihagyható jelenetek, spoiler, de emellett rengeteg jópofa, kedves és cuki, igen, cuki részek, így összességében nekem ez most 10 csillagos. :)
Jah és hallani lehetett mindenféle hülye elméletet és ötletet, de szerencsére ezek elmaradtak.
Tuti újra fogom nézni, már csak Olaf kedvéért is.

Pnikolett

Az értékeléseket olvasva én most pont ellentétesen vagyok a mesével mint a nagy átlag. Nekem az elsőben jobban tetszettek a dalok és a történet is. Ez elég sötét lett, bár néhol azért jókat nevettem. Olaf megint alakított benne és Kris dilemmája is cuki volt, meglepődtem hogy a végén mégis olyan semmilyenül sikerült a dolog… :/
Látványra viszont jobban sikerült,mint az első,az tény.

4 hozzászólás
Dombi_Petra 

Kedved történet volt, tán még az első résznél is jobban tetszett. Jó volt az ötlet, szépek voltak az énekel, a grafika, egyszóval minden. Olafot pedig imádom, hogy lehet valaki/valami ennnnnnnnnnyire cuki??

lollynymph

SOKKAL jobb, mint az első rész (amiben minden idegesít, ami mozog).
Elza (szív)
Dalok (Aurora!! szív szív szív)


Népszerű idézetek

Flora_the_Sweaterist

Olaf [Annának]: Alig várom, hogy én is őskövület legyek, mint te, és ne aggódjak a fontos dolgok miatt.

Flora_the_Sweaterist

Kristoff [Olafnak]: Tudtad, hogy ha hallgatsz egy hosszú úton, nem bolondulsz meg?

Flora_the_Sweaterist

Olaf: Uraljuk, amit tudunk, ha úgy érezzük, nem vagyunk urai a helyzetnek.

Flora_the_Sweaterist

Anna [Elsának]: Ha nem akarod, hogy kövesselek a tűzbe, akkor ne rohanj be a tűzbe.

Flora_the_Sweaterist

Troll papa (Pabbie): Ha nem látni a jövőt, nincs más út, mint tenni, ami helyes.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján