Csillagok háborúja: Klónok háborúja (2003–2005) 37

A Csillagok háborúja: Klónok háborúja amerikai televíziós rajzfilmsorozat, amely George Lucas kitalált Csillagok háborúja univerzumában játszódik. A sorozat a Palpatine főkancellár vezette Galaktikus Köztársaság és a Dooku gróf vezette Független Rendszerek Konföderációja között dúló… [tovább]

Képek 8

Szereposztás

André SogliuzzoARC Captain (hang)
Mat LucasAnakin Skywalker (hang)
James Arnold TaylorObi-Wan Kenobi (hang)
Grey GriffinAsajj Ventress (hang)
Corey BurtonDooku gróf (hang)
Tom KaneYoda (hang)
Richard McGonagleGrievous tábornok (hang)
Terrence 'T.C.' CarsonMace Windu (hang)
Nick JamesonPalpatine kancellár (hang)
Anthony DanielsC-3PO (hang)

További szereplők

Kedvencelte 6

Várólistára tette 32


Kiemelt értékelések

Victorious 

Mivel nem olyan sok, így gondoltam gyors ledarálom az egészet.
A rajzolás stílusa és a kis cartoon network hangok és logo a végén meg még nosztalgikusak is voltak, hozták a 2000-es évek eleji hangulatot :D
Plusz kifejezetten izgalmas volt! Akció akció hátán volt lényegében az egész, olyan sokat nem beszéltek a karakterek. Az első felében mindenképp spoiler. A második felében meg természetesen spoiler
Meglepő volt különben a magyar szöveg benne :D

Összességében szerintem mindenképpen érdemes megnézni.

Hippoforaccus 

Jó, nagyon jó átvezető a Klónok támadása és Sith-ek bosszúja közé, csak ne lenne ilyen pocsék a rajzolás. Komolyan, mintha a Pindúr Pandúrokat nézném.

LoneWolf 

Sokkal jobban tetszett, mint a 3D animált testvére, mivel mindig is szerettem a „Szamuráj Jack” egyszerű stílusát, ami remekül passzolt a Star Wars-hoz is. A sztori a másikkal ellentétben nincs feleslegesen elnyújtva, (sőt, inkább túl rövidnek is mondanám) illetve remekül összeköti a „Klónok Támadását” a „Sith-ek Bosszújával”. Ahogy látjuk a már szeretett karaktereink átalakulását, rengeteg új szereplő is bemutatásra kerül, így remek részét képezi sokak kedvenc űropera univerzumának. (Az első évadot anno az amerikai utam során DVD-n is megvettem.)

Timi98 

Kíváncsiságból megnéztem, de igazából teljesen semleges volt számomra. Ezek a „short storyk” végül is kiegészítései lehetnek a Klónok támadása és a Sithek bosszúja részek között, de még sincsen sok értelmük… Részben azért, mert történetileg nem sokat tettek hozzá a fő történetszálhoz spoiler. A Star Wars – A klónok háborúja (2008–2020) minden szempontból jobban sikerült.
A szinkron és a zene jó. Az animáció viszont nekem nem tetszett, silány. Ez a stílusú animálás nekem túl szögletes, vázlatos, összecsapott és nem illik bele ebbe a történetbe. Yoda és Obi-Wan karatere jól sikerült, de pl.: Padmé és Anakin borzalmas lett, Grievous tábornok meg aranyos… :D. A mozgások is túl gyorsak, hiperaktívak, nekem nem jött be… Ha egy képregényben látnám ezeket az ábrázolásokat akkor talán elmenne (bár már a képregények és videójátékok is szebbek), de így nem, ha gyerekkönyvben látnám, akkor azt mondanám, hogy csodálatos.
Ha kicsit többet szánnak rá, igényesebb lenne az ábrázolás, akkor jobb lett volna ez a sorozat…

lakatoszoltan01 

Bár a Tartakovsky meséket gyerekként imádtam, ez kicsit erőszakos. De főleg a második felvonás fontos, ahol átmenetet kapunk 2. és 3. filmek között. Kiderült, hogyan indult a coruscanti csata, hogy lesz Palpatine fogoly, és Anakin miként lesz mester.

ChEebor 

Rövid, szűkszavú, badass és nagyon látványos átvezetés a 2. és a 3. rész között. Meglepett, hogy ez a Tartakovsky-Cartoon Network stílus milyen jól megy a Star Warshoz.


Hasonló filmek címkék alapján