Csak egy lövés (1991) 28

Regarding Henry
103' · amerikai · dráma 12

Henry Turner sikeres, de könyörtelen New York-i ügyvéd, aki bármi áron győzni akar. Akkor is, ha ezért feleségével és lányával való kapcsolatát kell feláldoznia. De egy pisztolylövés Henry magasan ívelő karrierjének végét jelenti. Megbénul és elveszíti emlékezőképességét. Egyáltalán nem… [tovább]

Szereposztás

Harrison FordHenry Turner
Annette BeningSarah Turner
Stanley SwerdlowMr. Matthews
Julie FollansbeeMrs. Matthews
Rebecca MillerLinda
Bruce AltmanBruce
Elizabeth WilsonJessica
Donald MoffatCharlie Cameron
Kamian AllenRachel Turner
Robin BartlettPhyllis

További szereplők

Hirdetés
Csak egy lövés (1991)
Rendező
Forgatókönyvíró
Zeneszerző

További stábtagok

Gyártó
Paramount Pictures

Kedvencelte 2

Várólistára tette 27


Kiemelt értékelések

desertangelable 

Azt nem mondom, hogy Ford full hiteles volt ebben az önmagát kereső amnéziás szerepben, de jól állt neki. Ez a filmje is egy kicsit más, mint a tőle megszokott, így mindenképp ajánlom. Engem lekötött.

Timi98 

Sokkal jobban szeretem a régebbi Harison Ford filmeket, mint az újabbakat. Nagyon tetszett a film, Ford jól játszotta Henry szerepét, ami nem könnyű. Nagyon egyszerű a film és mégis sokat mondó. Henry ráébred mennyire más volt azelőtt. Ez a baleset hozta meg számára a változást.
Minden rosszban van valami jó…

Ascyra 

Egy régebbi Harrison Ford film, amit azért érdemes megnézni, mert nagyon fontos, minden korban és időben aktuális kérdést feszeget. A magasról lehet nagyot esni kérdést. Szerintem a film erre amúgy figyelmeztet is a maga módján, bár nem parancsol, de én személy szerint gondolkoztam a nézése alatt/után azon, hogy én is ilyen lennék, ha felvinné az Isten/Sors/Univerzum a dolgom? Én sokat sírtam rajta, mélyen meghatott és szerintem, már-már elcsépelve annyit mondhatok, hogy a főszereplő úriember nagyon jól alakít :)

Dori08

Jó film volt, olyan sírós-mosolygós. A Henryben bekövetkező változás, az életének átgondolása jól megjelent, de számomra lezáratlan volt. spoiler


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján