Cowboyok és űrlények (2011) 91

Cowboys & Aliens
119' · amerikai · akció, sci-fi, thriller, western 15

0 díj · 1 jelölés

1873, Arizona. Egy idegen támolyog be a sivatagi kisvárosba, Absolutionba, és semmire nem emlékszik a múltjából. Az egyetlen nyom egy rejtélyes bilincs az egyik csuklóján. Hamarosan rájön, hogy a városka lakói nem szívlelik az idegeneket, és senki meg sem mozdul, amíg nem kap erre parancsot a… [tovább]

magyar

Szereposztás

Daniel CraigJake Lonergan
Olivia WildeElla Swenson
Harrison FordWoodrow Dolarhyde
Sam RockwellDoc
Abigail SpencerAlice
Buck TaylorWes Claiborne
Matthew TaylorLuke Claiborne
David O'HaraPat Dolan
Julio CedilloBronc
Adam BeachNat Colorado
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 15


Kiemelt értékelések

Emerson 

Szeretném megköszönni Olivia Wilde-nak, mert neki hála nem éreztem késztetést, hogy ezt megnézzem moziban.
Szeretném megköszönni anyukámnak, aki ugyan hardcore Harrison Ford rajongó lévén, minden Ford filmre elcincál, de utálja a sci-fit, így idézem: „Én ezt a szart meg nem nézem!”
Szóval kétszeresen is megúsztam a moziba menetelt. Hiphip hurrá!
Szeretném megköszönni @bonnie9 –nek, mert a western kihíváshoz 10 filmet kért, így egy életem, egy halálom, ezt is beválogattam és megszabadultam pár fölösleges agysejtemtől.
Egyébként meg szó se róla, látványos volt, főleg az 50. perc 20. másodperce, amikor Craig végre levette a fölsőjét – vártam már, mint a Karácsonyt. Kár, hogy nem csak ebből az egy jelenetből állt a film…
Egy csillagot kap Craig, egyet Ford, egyet O’Hara spoiler, egyet meg a csimmbumm látvány. És akkor marha jó szívű voltam.

6 hozzászólás
sirdavegd

Egy nagyon jó koncepció, ahol aztán valami elsikkadt a rendezésnél. Ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy a színészek olykor csak állnak, mintha tapsra várnának. Bár lehet, hogy egy rendes vágással ezt orvosolni lehetett volna. Kár érte.

Kiss_Ákos

Az alapötlet jó, de valahogy nagyon nem az jött ki belőle aminek kellett volna.

blianhun 

Craig szokás szerint kemény, Ford szokás szerint profi, az első 20-25 perc egy jó western alapja lenne. Erre az épp kibontakozó konfliktusnál, spoiler, jajj…
Sokkal több volt ebben a sztoriban.

Honey_Fly 

Atyám, hogy ezen hogy szenvedtünk a moziban annak idején…

Lobo

Az a típusú film, ami papíron nagyon jól hangzott (Indiana Jones, James Bond és Zaphod Beeblebrox az idegenek ellen), de semmi értelme se volt. S a végén még a főszereplők se tudták megmenteni.

Mr_Catharsis91 

A western sci-fi frigy még jól is hangzott volna, de aztán valamiért érdektelenségbe csapott át és a végére már untam. Persze a robbanások jók voltak, a szereplők is, de untam nah. :)

ZsoltNagy_2

Craig miatt néztem meg a filmet, de annyira nem fogott meg. Jobbat vártam tőle. Nem tudom nekem picit fura a vadnyugatot össze hozni az űrlényekkel. Jobb mind a kettő külön a saját kategóriájában. Egyszer nézhető film, de ha kihagyod az életedből sem vesztesz sokat.

Timi98 

Jáj. Hát nem egy rossz film, de engem nem vett le a lábamról. Eleve az ötlet, amin alapszik, szerintem kicsit furaa és extrém, de biztos működhet, de nem ebben a filmben. Háromszor láttam, de a végére így sem emlékszem, annyira nem kötött le a film. Daniel Craig az egyetlen tényezője a filmnek, ami húzza fel, de ő maga egyedül nem viheti el ezt a terhet. Nagyon vérszegény, sokszor unalmas és összevetve az egész felejthető.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján