Csúcshatás (2011) 239

Limitless
105' · amerikai · akció, sci-fi, thriller 16

0 díj · 1 jelölés

Bradley Cooper és Robert De Niro a főszereplői a Csúcshatás című lebilincselő akcióthrillernek, amelyben egy sikertelen író életét fenekestül felforgatja egy szupertitkos „intelligens gyógyszer”. Segítségével teljes agykapacitását kihasználja, és önmaga tökéletes verziójává válik. Rendkívüli… [tovább]

angol · magyar

Képek 26

Szereposztás

Bradley CooperEddie Morra
Johnny WhitworthVernon Gant
Abbie CornishLindy
Robert De NiroCarl Van Loon
Robert John BurkePierce
T.V. CarpioValerie
Tomas AranaTan Coat
Anna FrielMelissa
Patricia KalemberMs. Atwood
Andrew HowardGennady
Hirdetés

Kedvencelte 40

Várólistára tette 111


Kiemelt értékelések

Lunemorte 

Egy-két logikai buktatót leszámítva tetszett nagyon. Nekem is kellene egy ilyen pirula…

brena 

Hetekig a hatása alatt voltam, zenéjét rongyosra hallgattam.

zsebibaba007

Bradley cooper eletem szerelme. A tobbiek mellett xD
A film nekem nagy kedvencem, a konyv is. Lekot, es ez pont eleg :)

Kingslayer

Régebben láttam, nagyon tetszett, kivéve az, hogy amennyiben valaki ilyen szuper intelligenciára tesz szert, miért nem azzal kezdi, hogy épít egy házi labort, kielemzi és legyárt egy tonnát a cuccból…??? Továbbá hiába a pirula, zongorázni nem fog megtanulni annyi idő alatt, fizikailag nem fog menni, mert nem úgy fog megszólalni az a hang, ha nem tudja elég finoman irányítani az ujjmozgását, a gyors futamokról nem is beszélve. Azt gyakorolni kell, hogy a keze azt csinálja, amit ő akar.

Kontra_Judit 

Nagyon-nagyon tetszett, jobban, mint a könyv…napokig ki voltam tőle, pörögtem rajta. Lehet, hogy Bradley Cooper volt rám ennyire jó hatással :D

Timi98 

Nagggggyon jó film. Elgondolkodtató. Tanulságos. Izgalmas. Bradley Cooper. Kell még valamit mondanom? :D Ezt látni kell.
Úgy hallottam, hogy van belőle sorozat is és ez a film folytatását jelenti. Még nem volt időm megnézni, de sort fogok rá keríteni.

MoaTale

Nagyon egyedi történet. Mikor vége lett a filmnek csak annyit mondtam: „Egy új kedvencet avattam!” :D

King_Diamond

Mindenképp érdekes a film története. Mondom ezt úgy, hogy előbb láttam a nem túl régi Lucy filmet, ami azért eléggé hasonló ehhez. Ha ezt látom hamarabb, lehet, hogy még jobban tetszett volna. Érdekes belegondolni, mi lenne, ha tényleg lenne egy ilyen szer, ami ezt teszi. Láttam, hogy ez is egy könyv alapján készült, valamint most láttam az IMDb-n, hogy idén lesz ebből egy sorozat is, amit elvileg szeptemberben kezdenek vetíteni. Mindenképp meg fogom majd azt is nézni, főleg, ha sokban kapcsolódik ehhez a filmhez, és a könyvet is el kéne olvasni majd valamikor. A színészek jók, Bradley Cooper és Robert De Niro nagyon jól játszanak, Abbie Cornish pedig gyönyörű nő (habár másik filmjét szerintem még nem láttam). A zenéje is jó volt, és a magyar hangokkal sem volt semmi probléma. Egyszer mindenképp ajánlatos megnézni, mert érdekes a története és a kivitelezés is jó.
8/10

StAngela

Nos, még friss a filmélmény, így minden túlmagyarázás nélkül tudok nyilatkozni róla. :)
Személy szerint nekem kifejezetten tetszett a film témája. Egy bogyó, amitől az agykapacitásod 100 %-át ki tudod használni? Ki ne vágyna erre?! Bárki lehetsz, bármit elérhetsz. Eddie személyében sokan magukra tudnak ismerni (főleg az ihletvesztett művészek), így a főhős abszolút szerethető. Aztán jönnek az izgalmak, meg a buktatók és még mindig leköt a film. Bealudni rajta képtelenség, bár azt el kell mondjam, hogy nekem a pénzhajhászás része nagyon nem jött be. A végén csodáltam is, hogy nem maradt egyedül. Emiatt vontam le egy csillagot. Egyébként a sztori remek a kivitelezés pedig jól sikerült.

otaksa

Filmnek jó, de továbbra sem érzem a késztetést, hogy könyvben is elolvassam.


Népszerű idézetek

Corvus_CoRex 

Eddie: Majdnem nyomot hagytam a világban. Most majd egy helyen hagyok nyomot. A járdán.

Corvus_CoRex 

Eddie: Rövid távon jó üzlet, de a hirtelen terjeszkedés gyorsan devalválná.
Kevin: Nem, van biztosíték!
Eddie: Agresszív túlterjeszkedés ellen? Nincs! Mert ilyen az ember. Mindig többet akarunk.

Corvus_CoRex 

Eddie: Ez egy otthon? Az enyém biztosan nem. Hogy lehet így élni? Először arra gondoltam, hogy felgyújtom. De győzött a józan ész.

Theana 

Eddie Morra: Nincs egyen öltöny. Ez nem a Mátrix.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján