Csúcshatás (2015–2016)

További stábtagok

Gyártó
CBS Television Studios
K/O Paper Products
Relativity Media

Kedvencelte 8

Várólistára tette 53


Kiemelt értékelések

Rémálom 

Se a filmhez, se a könyvhöz nem volt szerencsém, de azt hiszem, ez így is volt jól. Úgy hallottam, mindkettő komolyabb hangvételű, mint ez.

Nem nagy sorozat ez, egyszerű epizodikus nyomozós, nem is egy nagy Sherlock a főhős, pedig az agyi kapacitását megnövelő gyógyszert szed, de néha akkora oltári nagy logikai bakik vannak benne, hogy lehetetlen komolyan venni. De hála az égnek a sorozat se teszi ezt, egy könnyed, humoros valami ez. Kikapcsolódásnak tökéletes, csak nem sok karakterizálás van benne, csak Brianen van a hangsúly, aki az ötletes, vicces narrációján kívül nem sokat tesz hozzá a történethez.

Emese_Szalai 

A Csúcshatás filmet imádtam! Bradley Cooper fantasztikus benne (meg hát OMG, de jól néz ki *-*). Szóval térjünk rá a sorozatra! Brian Finch karakterét nagyon bírtam! Imádtam a bohókás oldalát, miközben megvolt benne a kötelességtudat, és igyekezett mindig helyesen cselekedni. Emellett rengeteg filmes, zenés stb. utalás volt benne, amiken persze jókat röhögtem. XD
De itt ki is fújt a dolog. Ez a sorozat korántsem tökéletes. Logikátlanságok tömkelege. A karakterek rengeteg marhaságot csinálnak. Brian gondolatmenetei már annyira abszurdak és követhetetlenek, hogy sokszor csak kapkodtam a fejem, hogy most akkor mi van? Az ügyek úgy ahogy jók voltak, de a háttérsztorik sokszor túl voltak gondolva és feleslegesnek is éreztem őket. És hiába a jó karakter, ha egyszerűen nem élvezed a sorozatot. Az utolsó pár rész meg egyenesen a nézhetetlen kategória. Gondoltam rá, hogy hagyom a fenébe az egészet, de közben érdekelt is a vége.
És még valami spoiler
Érezni, hogy nagyon bíztak a 2.évadban, de közben abszolút megértem a stúdiót is, amiért a kasza mellett döntött. Gondoljuk végig! spoiler
Egyes jelenetek kb. snittről-snittre ugyanazok voltak mint a filmben. Nem rossz ez, csak hát mondjuk ki, a film jobb. Úgy kb. mindenben.

Monday

Először láttam a Lucyt majd a Limitless filmet, aztán a sorozatot. Nagyjából ha 'melyik a legjobb' sorrendet akarnék csinálni akkor valahogy így nézne ki. Tudom, a Lucy annyira nem illik ide, de azért a koncepció ugyanaz volt szóval mindenképpen említem.
Őszinte legyek nekem csak most esett le, hogy a Limitless szó szerint a film után van, mármint, hogy ki Eddie és ilyesmi. Oké, tudom kicsit hamarabb is leeshetett volna. Viszont így eléggé megnyugodtam, hogy kinek mi a szándéka. Azt hiszem.
A sorozat viccesebb és izgalmasabb is. A szereplők meglepően jók, igazából még mindig szokom Jake McDormant, pedig tényleg teljesen rendben van. Eddig a heti ügyek is izgalmasak voltak, a mellékszálak összefüggnek, egyik sincs túlerőltetve. Szerelmi szál van is meg nincs is, ami pont megfelelő. Aki látta a filmet, az nézzen bele a sorozatba, mert jó, viszont hangulatra egyáltalán nem olyan mint a film. Aki pedig nem látta a filmet az sincs lemaradva, mert anélkül is érthető.


Hasonló filmek címkék alapján