Carnivale – A vándorcirkusz (2003–2005) 28

A történet az 1930-as évek Amerikájában játszódik Oklahomában. Egy utazó mutatványos cirkusz életét követhetjük nyomon, Amerika egyik nehéz történelmi korszakában, a Nagy Gazdasági Válság korában a népiesen Dust Bowl-nak (kb. Homokos-medence) elnevezett sivatagosodó környéken.
A cirkuszban… [tovább]

Képek 5

Szereposztás

Nick StahlBen Hawkins
Michael J. AndersonSamson
Clancy BrownJustin Crowe
Ralph WaiteNorman Balthus
Adrienne BarbeauRuthie
Jimmi SimpsonLee
Tim DeKayClayton 'Jonesy' Jones
Debra ChristoffersonLila
Clea DuVallSofie
Hirdetés

Kedvencelte 20

Várólistára tette 90


Kiemelt értékelések

LukeSkywalker 

Nagyszerű atmoszférateremtés, kiváló színészi alakítások jellemzik a sorozatot. A befejezést mintha annak fényében csinálták volna az alkotók, hogy lesz 3. évad is, ettől nyitott marad, illetve nincs meg a valódi lezárás, szinte ott lebeg a levegőben a felirat: “Folytatjuk…”
A végére nagyon elmentek a misztikus irányba, nekem ez picit sok volt, engem a vándorcirkusz és a Dust Bowl kora és szociomiliője jobban érdekelt volna. De így is jó sorozatnak tartom, amit érdemes látni.

2 hozzászólás
Zajec_Sternenkind 

1. évad: Lassan csordogált végig, akár a homokszemek az órában, és köszönheti, mert igazán jól állt neki. Nem pörgött, de végig volt benne egy adag feszültség és misztikum, a szereplők egyediek és szerethetőek, de egyelőre még kusza az egész. Valahogy olyan érzésem van most, mintha az egész első évad egy hosszú bevezetőepizód lett volna a második szériához, amihez viszont jelenleg se kedvem, se energiám. Pedig! Justin atya történettöredéke végig lekötött, valami elképesztően nyomasztó vetülete volna az istenes szálnak, paradox módon simult bele a karneváli hangulatba. 10/8

2. évad: folyamatban.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján