Kedvencelte 32

Várólistára tette 82


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Igazából nekem nem tetszett, de anyukám olyan jókat nevetett rajta, hogy már ezért megérte megnézni. A lányok szépek voltak, Jeremy Renner meg szexi, ami sokat dobott a filmen. A sztori szörnyen kiszámítható, a humor pedig… nekem nem volt vicces. Voltak azért kedvelhető karakterei, meg legalább rövid, szóval ezt is ki lehet pipálni. Ó, és ez a János meg Júlia dolog nagyon gáz.

AniTiger 

Én ezen a sz.ron akkor is sokadszorra is el tudok szórakozni. :) Bírom a furcsa boszi-jelmezeket, a kissé bugyuta és kiszámítható sztorit meg Jeremy Rennert. Tulajdonképpen más férfi főszereplővel nem szeretném, szóval rengeteget dob rajta ez a pacák. :))
(JÁNOS? Ezt sosem fogom megérteni, hogyan jött a Hanselből.)

3 hozzászólás
UViki 

Ez baromi jó volt! Szórakoztató, morbid, vicces, jó sok vérrel. Na meg Jeremy Renner – rel! :))

Alexa18 

Nekem tetszett. Kedveltem a szereplőket,a csavart a végén és a vicces kis jeleneteket. Jeremy Renner pedig hozta a szokásos formáját. Nem bántam meg hogy megnéztem. :)

Emerson 

Egyszer már neki kezdtem, de negyed óránál kilőttem, mert nem tudtam hová helyezni a látottakat. Most már tudom, hogy ez egy vígjáték (akkor is, ha nincs ott a műfaj felsorolásnál). Ennek tudatában viszont egész élvezhető. Még Tarantino is megirigyelhetné a sok trancsír jelenetet és a túlzásba vitt erőszakot. A boszik maszkja/sminkje nagyon jó volt, Famke Janssen nem csak vámpírként egy szipirtyó, hanem főboszorkányként is. Nem lennék a szomszédja…

Békacica 

Jancsi és Juliska felnőnek és rájönnek, hogy nem csak egy boszorkány létezik.
A klasszikus mese újragondolása. Nem ez az évszázad filmje, és nem is túl erős horror vonalon. Kihasználja a sorok közötti tartalmat, ami alapján egy nagyjából logikus világot épít fel. Vagyis ráépíti a valós történelemre, a boszorkányüldözés időszakára. A jelmezek is érdekesek, a boszorkányoknak egyedi stílusuk van. A színészek is megfelelőek, kedveltem mindkét főszereplő karaktert.
Még az is ötletes, hogy Jancsi cukorbeteg, spoiler.
Sajnáltam a végén, hogy spoiler, de gondolom ezt azért tették bele, hogy érzékeltessék, ez már nagyon nem gyerek mese, a gonosz üldözése áldozatokkal jár.

Szeszj 

Annyira imádom ezt a filmet, már legalább 3-szer láttam és még mindig nem tudom megunni, izgalmas, vicces, és aranyos is! :D Voltak benne nagyon szép részek, amik érzelmesek voltak, és a látványvilága is nagyon szép. A boszorkányokat is jól kitalálták! :D A szereplők valami zseniálisak, kedvenc egyértelműen Jeremy Renner! ^-^
https://i.cdn29.hu/apix_collect/1101/jancsi-es-juliska-…

victoria_m997 

A történet nagyon tetszett, nem épp erre számítottam, de tetszett. Az elején imádtam, de sajnos a végére már lapossá vált, többet vártam tőle.

christine 

ööööö, hát, nem épp erre számítottam. :D
Nagyon nem.
Nem vagyok a műfaj szakértője, szóval arról inkább nem beszélnék.
Maga az alapötlet és a történet érdekes, a Jancsi és Juliska rész talán csak azért kellett, hogy ráfoghassák, hogy remake, máskülönben talán nem is volt annyira befolyásoló.

Valcsa 

Fájdalmasan tucatfilm… Próbál modern lenni és humoros, és ezzel csak az a baj, hogy ez a káromkodós modernség magával a történettel nem egyeztethető össze, a humor pedig borzasztóan erőltetett…
Párommal néztük (ő már látta), én pedig már a legelején soroltam még látatlanban is a film kliséit spoiler :D Szóval csak ennyire sablonos…
Ráadásul ez így nagyon béna, hogy a neveiket magyarosították Jánosra és Júliára. :D spoiler
Mindezek ellenére egyszer nézhető, de nem kihagyhatatlan.


Népszerű idézetek

Pandalin 

János: Magunkra maradtunk. De megtanultunk pár dolgot, amíg ott raboskodtunk. Egy, soha ne menj be mézeskalács házba, és kettő ha meg akarsz ölni egy boszorkányt akkor rohadtul égesd el.

Corvus_CoRex 

János: A bosszú nem változtat a múlton. Nem hozza vissza a szüleinket. Viszont rohadt jó érzés!


Hasonló filmek címkék alapján