A második lövés (Zombieland 2.) (2019) 52

Zombieland: Double Tap
99' · amerikai · akció, vígjáték, horror

A csapat egy új fajta zombi fenyegetéssel néz szembe, mikor fejlettebb élőhalottak jelennek meg. Ezek az új szuper-zombik gyorsabbak, nagyobbak és erősebbek, mint a korábbiak és sokkal nehezebb őket elpusztítani. Most hordába verődve városról városra haladnak és csak pusztulást hagynak a nyomukban.

angol
magyar

Szereposztás

Jesse EisenbergColumbus
Woody HarrelsonTallahassee
Abigail BreslinLittle Rock
Emma StoneWichita
Rosario DawsonNevada
Bill Murrayönmaga
Luke WilsonAlbuquerque
Zoey DeutchMadison
Avan JogiaBerkeley
Thomas MiddleditchFlagstaff
Hirdetés

Kedvencelte 8

Várólistára tette 158


Kiemelt értékelések

Evione 

Egy igencsak eltalált folytatás lett a Zombieland 2. Ha tetszett az első rész, akkor ezt is nézd meg.

hashtaghetimozi 

A Zombieland – A második lövés ugyanazt nyújtja mint 10 évvel ezelőtt, se többet, se kevesebbet. Hogy ez kinek elég, azt mindenki döntse el maga, mindenesetre én mint hatalmas fan, mosollyal az arcomon néztem végig újra ezt az eszement, elborult ökörködést és hentelést. Imádnivaló színészek, korrekt látvány, néhol egészen ötletes akciózás és vér, vér, káromkodás és káromkodás. Nekem ennyi kellett, köszönöm, 10 év múlva harmadszor is.

Rei15

Ez a film olyan, mint a főgonoszai. Feltámadt a tettetett halálból, és élőholtként veti rá magát a nézőire, akik jó előre felkészültek már az ütközetre, hisz tíz kerek évet vártak (velem együtt) erre a második menetre. Én nagyon remélem spoiler érkezik előbb-utóbb, ha máskor nem, tíz év múlva, a harmadik lövés is. A folytatás nem okoz csalódást. Felemelt fővel, cowboy kalapban állhat ki a világ elé, és harsoghatja: I’m back!
Kicsit bővebben, de igazából ez a lényeg: https://pihenosarok.blog.hu/2019/10/27/zombieland_a_mas…

Kingslayer

Szódával és jéggel, hirtelen, jobb híján.
Az első rész nagyon tetszett, ez meg valahogy… nem. Meg kellene néznem megint az első részt, hogy meg tudjam mondani, miért.

Kathleen

Hozta az első hangulatát, ráadásul Little Rock kivételével nem is öregedtek a szereplők. Jók voltak az újak is, másféle poénokat tettek lehetővé, és persze bőven folyt a zombivér ezúttal is. Mi más kéne még?

Alvarando

Véleményem szerint sokkal jobb mint az első. A lányok elszöknek, majd feltűnik egy szöszi aki megszínesíti az amúgy is humoros filmet a lényével. Vér és humor itt sem hiányozhat, meg Elvis sem.

Skadi

Nem azt mondom, hogy borzasztó, de sajnos a közelébe sem ér az első résznek. Nem vitték túlzásba a poénokat, ellenben a drámázás kicsit sok volt és szerintem nem is illett ehhez a filmhez.

brena

pedig a második rész nem szokott olyan jó lenni,de ez tetszett:)))alap zombis film!


Népszerű idézetek

Bubu 

Tallahassee: Figyelj, amúgy tényleg semmi bajom a hippikkel, csak… pépesre verném őket.

Bubu 

– Nem is mondtam, hogy egy plázában taliztunk.
– Igen. Ott bújtam el. Mint a Holtak hajnalában. Tudjátok, az izé… az apóka pikszis miatt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján