Boldogság bármi áron (2014) 28

Cake
102' · amerikai · dráma 16

0 díj · 1 jelölés

Claire többnyire egyedül tölti napjait a házában, mióta férje otthagyta. Egyetlen barátja a házvezetőnője, akinek fizetnie kell, hogy törődjön vele. Depressziója leküzdése érdekében egy önsegítő csoportba jár. A fiatal Nina szintén ide jár, de most öngyilkosságot követ el. Claire-t egy éjszaka… [tovább]

angol · magyar

Szereposztás

Jennifer AnistonClaire Simmons
Anna KendrickNina
Britt RobertsonBecky
Misty UphamLiz
Sam WorthingtonRoy
Mamie GummerBonnie
Lucy PunchGayle
Adriana BarrazaSilvana
Felicity HuffmanAnnette
William H. MacyLeonard

További szereplők

Hirdetés

Várólistára tette 87


Kiemelt értékelések

Little_Monster 

Sablonos film, sablonos történetről, amit azzal próbálnak érdekessé tenni, hogy Jennifer Aniston a főszereplője. Nem jött be, semmi pluszt nem adott a történethez, ami miatt emlékeznék rá, vagy azt mondanám, hogy érdemes volt leülnöm elé.

Képopera

Számomra egy DVD-t is megérő film az újrakezdésről, egészen pontosan a lelki fel-, visszakapaszkodásról.

Kiss_Melinda_Éva 

Pedig az elején még számomra ígéretesnek tűnt. Jennifer próbált alakítani, kicsit látszott, hogy most már színészkedni fog, de aztán valami elcsúszott… A történet témája nyomasztó, de ehhez én valahogy másképp nyúltam volna hozzá. Nagyon erőltet lett valahogy az egész, nem igazán tudtam beleélni magam a film minden rezdülésébe, pedig a hangulatom megvolt hozzá. Felszínesnek éreztem a depresszió megjelenítését és a film végén sem volt az a feloldozás vagy lezárás, ami egy ilyen filmnél elvártam volna. Igaz, ez egy szubjektív vélemény, de valahogy ez a film nem mutatja be azt a fájdalmat, depressziót, amit egy ember átélhet. A film valami miatt hiteltelen volt, és ez szerintem a főszereplő választás miatt volt, Jennifernek nem való ez a szerep szerintem.

Osli75 

Nagyon depis film! Csak akkor ajánlott megnézni, ha épp nem vagy magad alatt. Egy biztos, senkinek nem szabadna eltemetni saját gyerekét.
Jobb lett volna a cím, ha megtartják az eredetit. Hisz úgyis a torta a szimbólum, a jelkép… Boldogság az nincs egyáltalán, nemhogy bármi áron. Oké, hogy a vége azt sugallja, hogy talán, egyszer, valamikor újra magára talál Claire… de ki tudja mikor lesz az.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján