Boldogság bármi áron (2014) 34

Cake
102' · amerikai · dráma 16

0 díj · 1 jelölés

Claire többnyire egyedül tölti napjait a házában, mióta férje otthagyta. Egyetlen barátja a házvezetőnője, akinek fizetnie kell, hogy törődjön vele. Depressziója leküzdése érdekében egy önsegítő csoportba jár. A fiatal Nina szintén ide jár, de most öngyilkosságot követ el. Claire-t egy éjszaka… [tovább]

angol · magyar

Szereposztás

Jennifer AnistonClaire Simmons
Anna KendrickNina
Britt RobertsonBecky
Misty UphamLiz
Sam WorthingtonRoy
Mamie GummerBonnie
Lucy PunchGayle
Adriana BarrazaSilvana
Felicity HuffmanAnnette
William H. MacyLeonard

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 90


Kiemelt értékelések

Little_Monster 

Sablonos film, sablonos történetről, amit azzal próbálnak érdekessé tenni, hogy Jennifer Aniston a főszereplője. Nem jött be, semmi pluszt nem adott a történethez, ami miatt emlékeznék rá, vagy azt mondanám, hogy érdemes volt leülnöm elé.

Képopera

Számomra egy DVD-t is megérő film az újrakezdésről, egészen pontosan a lelki fel-, visszakapaszkodásról.

happybeboop 

Bár Jennifer Aniston egész jót játszott, de nem mondom, hogy olyan különlegeset is. Ugyanezt már korábban láthattuk egy másik filmjében is, úgyhogy azért hasra nem esek. A film története kicsit zavaros és kusza. Nem nagyon tudjuk, hová akar kilyukadni.

Kiss_Melinda_Éva 

Pedig az elején még számomra ígéretesnek tűnt. Jennifer próbált alakítani, kicsit látszott, hogy most már színészkedni fog, de aztán valami elcsúszott… A történet témája nyomasztó, de ehhez én valahogy másképp nyúltam volna hozzá. Nagyon erőltet lett valahogy az egész, nem igazán tudtam beleélni magam a film minden rezdülésébe, pedig a hangulatom megvolt hozzá. Felszínesnek éreztem a depresszió megjelenítését és a film végén sem volt az a feloldozás vagy lezárás, ami egy ilyen filmnél elvártam volna. Igaz, ez egy szubjektív vélemény, de valahogy ez a film nem mutatja be azt a fájdalmat, depressziót, amit egy ember átélhet. A film valami miatt hiteltelen volt, és ez szerintem a főszereplő választás miatt volt, Jennifernek nem való ez a szerep szerintem.

Osli75 

Nagyon depis film! Csak akkor ajánlott megnézni, ha épp nem vagy magad alatt. Egy biztos, senkinek nem szabadna eltemetni saját gyerekét.
Jobb lett volna a cím, ha megtartják az eredetit. Hisz úgyis a torta a szimbólum, a jelkép… Boldogság az nincs egyáltalán, nemhogy bármi áron. Oké, hogy a vége azt sugallja, hogy talán, egyszer, valamikor újra magára talál Claire… de ki tudja mikor lesz az.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján