Kedvencelte 33

Várólistára tette 73


Kiemelt értékelések

Coralie 

Ez a sorozat egyszerűen tökéletes! Magasan kiemelkedik a tucat filmsorozatok közül, mert egyedi, merész, bevállalós, és bebizonyítja, hogy nem kell nagy költségvetés és híres színészek sora ahhoz, hogy valami igazán kreatív és ütős legyen. A karakterek nem feketék vagy fehérek, mindenkinek van valami sötét folt a múltjában, és mégis szerethetőek, talán pont ezek az emberi hibák teszik őket azzá. Ajánlom mindenkinek, aki pörgős, és évadról évadra egyre színvonalasabb sorozatot szeretne nézni.

SZERK – Záró évad után:
Véget ért hát ez a történet is. Nehéz elhinni. :( Mint amikor régi barátoktól búcsúzunk…
Maradandó filmélmény volt, mindig a top kedvenceim között lesz ez a sorozat.
Örülök, hogy láthattam. Banshee, Pennsylvania, goodbye! :)

_Norbi

Az utóbbi idők egyik legjobb sorozata. Azt hittem már nem fogom tudni átélni azt az igazi sorozatfüggős élményt…. 2 nap alatt 3 évad *.*

Rekaboni

Így az első évad után, azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy kedvenc lett. A karaktereket nagyon megkedveltem, imádom a kissé antihős figurákat. Nagyon érdekel, hogy hogyan bonyolódik tovább a történet, megyek is nézni a második évado :)

csakb

Iszonyatosan ponyva sorozat. Tesztoszteronszagú, vérgőzös, buja, de ez benne a jó, és hogy nem veszi komolyan magát. Ha nem a hochkulturt keresi benne az ember, akkor hamar abbahagyhatatlanná válik! :)
Ja, és évadról évadra egyre jobb lesz, ami nagy ritkaság.

A főcímzene sokáig csengőhangom volt. :D
https://youtu.be/VGWEiNNGR3Y

3 hozzászólás
piciszusz 

Egy évad után egész vegyesek az érzéseim. Tetszik az alapötlet, nagyon csipem Lucast és Jobot, Carrietől viszont falra tudnék mászni. De valami nem klappol, semmi izgalmat vagy aggódást nem vált ki belőlem a sorozat, csak nézem, mint a befőtt. Meglátjuk…

1 hozzászólás
Honey_Fly 

Az első évad értékelése:
Ez aztán keményfiús sorozat a javából. A szereplők 90%-a férfi. Ügyeiket veréssel/lövöldözéssel/kínzással intézik. Nagyjából négy női szereplő tűnik fel. Közülük kettő konkrétan minden esetben csak egy numera erejéig jelenik meg. A harmadik (Ana/Carrie) néha verekszik is szex előtt vagy után. A rendőr néni kivétel, őt nem látjuk ruha nélkül. Van még tisztelet a világon :) Ezzel együtt jól szórakoztam, kikapcsolódtam, egyáltalán nem unatkoztam. Meg fogom nézni a többi évadot is.

4 hozzászólás
Charityy 

Megvett magának a sorozat. Izgalmas, fordulatos és kellő mennyiségű vér van benne :D

Timi

1. évad: 10/9
Így az évad végére egészen megkedveltem a sorozatot. Szórakoztató volt és izgalmas, a karakterek mind jól felépítettek, egyediek és szerethetőek, sikerült kellőképpen meg is kedvelnek az egész kis csapatot.
Annak kifejezetten örültem, hogy nincsen(ek) úgy elnyújtva az évad(ok), ez a tíz rész pontosan elégvolt arra, hogy megismerjük a szereplőket a múlt történéseit és a jelent. Kíváncsi vagyok a folytatásra, mert biztos vagyok benne, hogy nem kevés izgalmat tartogat még.

2. évad: 10/9
Örülök, hogy hozta azt a színvonalat, mint az első évad. Most sem volt kevesebb az izgalom, aprítják egymást rendesen, és hát volt itt megint minden mint karácsonykor leszámolás, indiánok, amish-ok, ukrán maffia, szex, gyilkosság, bosszú…
spoiler
Az utolsó rész pedig segített felhozni 9-re a tetszési indexemet. Hamarosan kezdem is a harmadikat.

3. évad: 10/9
Az évad első felét egy kicsit unalmasnak találtam, na de az 5. rész kárpótolt az első négy gyengesége miatt. spoiler És egy új kedvencet is sikerült avatnom Bunker helyettes személyében. :)
Kíváncsian várom, hogy mit találnak ki a 4. évadra és hogy hogyan fogják lezárni végül a sorozatot.

4. évad: 10/9
Hát ennek is vége lett, annyira sajnálom mert olyan jó volt, imádtam az egész csapatot Hood, Job, Brock, Bunker, Proctor, Sugar… de annak viszont örülök, hogy nem húzták-nyúzták tovább, ennek itt kellett legyen a vége, és én meg is vagyok elégedve azzal ahogy lezárták.
Akár már ma újrakezdeném…

Rodwin

Egyik kedvenc sorozatom nem kell komolyan venni ha ez megvan nagyon jó kikapcsolódás :)

Istris

Asszem új kedvencet avatok! Ez nálam nem gyakori. Finnyás vagyok, mint uri gyerek a napköziben…, de ez jó holmi.


Népszerű idézetek

Honey_Fly 

Dan Kendall: I know, I look young. But that's just because I am.

Kontra_Judit 

Mindenki megszívja, aki közel áll hozzád. Ha fontosak neked, ki kell lépned az életükből.

2. évad 4. rész
Kontra_Judit 

Lucas: Az önpusztítás családi vonás.
Deva: Korai még apavicceket elsütni, nem gondolod?

3. évad 1. rész
Sztavrogin

Random lány Jobtól: Is that a cape?
Job: This is Diane von Furstenberg, chica. Shoo. Go get pregnant.

1 hozzászólás
Kontra_Judit 

Szerelem, igazság, őrültség, ezek sokkal közelebb állnak egymáshoz, mint az emberek gondolják. (2. évad 4. rész)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján