Az éjszaka hangjai (2006) 7

The Night Listener
91' · amerikai · thriller, krimi 16

A történet főhőse a késő éjszakai rádiós műsorvezető, Gabriel Noone, akinek mind a szakmai karrierje, mind a magánélete válságban van. Azonban minden megváltozik akkor, amikor megismerkedik egy 14 éves beteg fiúval, Pete-tel. Pete, akinek egyetlen vigaszát Gabriel rádióműsora jelenti, rendszeres… [tovább]

Szereposztás

Robin WilliamsGabriel Noone
Toni ColletteDonna D. Logand
Sandra OhAnna
Joe MortonAshe
Bobby CannavaleJess
Rory CulkinPete D. Logand
John CullumPap Noone
Hirdetés

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

Kitticica

Nem éreztem kellő feszültséget közben, pedig elvileg műfaját tekintve thriller is. A főhős viselkedése is néhol eléggé érthetetlen, hogy mit miért tesz. Több magyarázatot is vártam volna a végén, de nem kaptam meg, így összességében mondhatni egy kis időpocsékolásnak jó volt. Robin Williams miatt persze azért érdemes megnézni, én miatta tettem.

1 hozzászólás
Zajec_Sternenkind 

Robin Williamsnek két arca van; egy humoros, és egy olyan maszk, amin magán viseli az egyetemes emberi kiszolgáltatottságot. Mind keresünk valamit, vagy valakit az életben, még akkor is, ha mélyen belül már rég megszólalt a vészharang, hogy rossz az irány, hagyd abba. Gabriel is remélt és akart, szinte megszállottan kutatta az ismert-ismeretlent, mert ott ragadt egy légüres halandótérben, amit a köznyelv magánynak nevez.
Anna karaktere, pedig a társtalanság másik oldala. spoiler
Szomorú, de igaz film az egyedüllétről és a remény hajszolásáról.

desertangelable 

Ez megint az az eset, hogy egy nagyon jó filmet is ki lehetett volna ebből kerekíteni, de nem sikerült. Nem tudtam eldönteni, hogy thriller akar lenni vagy dráma. Arról nem is beszélve, hogy nem derült ki, hogy spoiler. Értem, hogy a fantáziámra bízták, de miért? Hiányzott belőle nekem a katarzis, amikor is bebizonyosodik, hogy spoiler. Meg aztán az sem világos, hogy akkor most spoiler. Jó lett volna ez, de nekem nincs befejezve.

Kontra_Judit 

Toni Colette és Robin Williams két nagy kedvencem, de ez a film nem tudott sem szórakoztatni, sem elvarázsolni. Egy jó thriller is lehet(ne) szórakoztató.
Kissé untam, nem igazán értettem a csaj manipulációit….nekem ez egy kicsit magasröptű volt. Talán el sem tudnám mondani miről is szólt valójában :o


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján