Az ajándék (2015) 75

The Gift
108' · amerikai, ausztrál · thriller, rejtély 16

0 díj · 1 jelölés

A fiatalság boldogság. Simon (Jason Bateman) és Robyn (Rebecca Hall) nemrég házasodtak, most költöznek be szép új házukba, és már egy gyerekszobát is berendeznek. Azután találkoznak a férfi régi osztálytársával, akit az iskolában mindenki Weirdónak csúfolt. Gordo (Joel Edgerton) látszólag már… [tovább]

angol

Szereposztás

Jason BatemanSimon
Rebecca HallRobyn
Joel EdgertonGordo
Allison TolmanLucy
Beau KnappWalker
David DenmanGreg
P.J. ByrneDanny
Busy PhilippsDuffy

Kedvencelte 1

Várólistára tette 101


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Az eleje kicsit egyhangú volt, de mire unatkozni kezdtem volna, elindult a történet. Nem a legjobb thriller, de a maga módján hangulatos, kíváncsi voltam a végére. Jason Bateman jelenléte kicsit furcsa volt, de nem volt rossz a szerepében. Egyszer nézős, semmi extra.

UViki 

Nos, ez egy elég durva film, már hangulatügyileg. A szereplők jók, a színészek jól teljesítettek. Nem egy kiemelkedő film a maga műfajában, de képes fenntartani a feszültséget és a végsőkig oda szegezni a néző figyelmét.

NaNa_88 

Az elejét egy csöppet untam, mert nagyon sablonos volt, de a vége eléggé beindult és tetszett, hogy vittek bele egy kis extrát spoiler
Kicsit többet vártam ettől a filmtől, de nem volt rossz.

mandu 

Ilyen unalmas egyhangú filmet… Nekem nagyok az elvárásaim vagy tényleg ilyen ritkán találok jó és minőségi művet? :D Kétszer felsikítottam, de jumpscare-eknél rossz szokásom. xD spoiler Egyszer se nézős film. Aki kihagyja, az végül is nem hagy ki semmit. :D Ha valaki egy jó thriller-re vágyik, az nézze meg a Hívatlan vendéget. Már vagy százszor láttam, de még mindig halálra rémülök rajta… xD

1 hozzászólás
Szeszj 

Nagyon kemény film volt, és nem volt semmi, egy két rész ijesztő volt, na és a vége hát nem is tudom mit mondjak, azért nem gondoltam volna rá! Először az hittem valami hülyeség de meglepődtem, mert nagyon jó film volt, és én még nem is szeretem a thrillereket de ez tényleg jó volt! A Színészek se voltak olyan rosszak de annyira nem lettek kedvenceim! :D Értékelés: Történet:5/5* Ötletes, és jól volt ki is dolgozva, nem volt unalmas és meg is lepett! :D Szereplők:5/4 Annyira nem nőttek a szívemhez, mondjuk a feleséget bírtam egyedül meg a kutyát! :D Zenéje:5/5* Azért volt egy kettő érdekes zene, mit ne mondjak! Vége:5/5* Rengeteg dologra nem számította, ez mondjuk nagyon jó! Összegzés:10/10 Kelemenesen csalódtam ebben a filmben, és nekem tényleg tetszett!

Marla_Singer

Meglepett, mert egy jó kis thriller kerekedett ki belőle.

Negative_Singularity

Hát ez nagyon be volt harangozva, de ugyan minek? Lehet, hogy túl sok elborult horrort / pszicho-thrillert láttam, de ez egy rettenetesen unalmas és nem utolsó sorban kiszámítható film volt. A felénél már sejtettem, mi lesz, pedig én aztán tényleg nem az vagyok, aki filmnézés közben fejben kattog, mi lehet a csattanó. De most nem tudtam sodortatni magam a filmmel, és kitaláltam a poént.
Az az egyszer nézős film fajta, amit, ha nem lát az ember, nem hagy ki nagy dolgot. És milyen félelemről volt itt szó, kérem? De a plakát az hatásos, ja.

3 hozzászólás
victoria_m997

Meglepett. Tetszett a története, jók voltak a színészek, összességében eléggé csavaros is volt, a vége pedig kimondottan tetszett. Voltak benne részek, amiket nem tudtam hova tenni, és a leírás alapján másra is számítottam, de jobbat kaptam a vártnál. Jó kis thriller, talán újranézős.

Hópárduc 

Alapvetően tetszett a film.
Fura volt Jason Bateman-t thriller filmben látni, de izgalmas volt.
A vége persze nyitott….

Kino

Nekem tetszett. Persze az ilyen filmektől mindig valami ütős gyilkolászást vár az ember, amolyan Cape Fear-féle terrormaratont, de szerencsére nem elengedhetetlen a zsánerhez. A pszichológiája nagyon átjön, jól ki lett találva és öröm nézni, hogy a férj a büszke, paranoid hülyeségeivel hogyan mérgezi meg a saját életterét. Szerintem előny, hogy a füstje nagyobb, mint a lángja, mert lényegében suspense-t épít, de valahol reálisan, egészen talán a végéig, ami kicsit már elrugaszkodottabb, de egyébként érthető Gordon motivációja, és nincs túlzásba víve az egész. Persze nem tudni biztosra, hogy végig ilyen terve volt-e vagy őszintén tiszta lappal akart indítani és aztán lett csak elege, de azért alapvetően nem egy egysíkú, pszichopata gonosztevő. Jók az ilyen filmek, a Visszajátszás is ilyen (jobb), bár az nem thriller, hanem szimplán krimi-dráma, és folyamatos jelenben játszódik.


Hasonló filmek címkék alapján