Az 51-es bolygó (2009) 61

Charsles „Chuck” Baker kapitány (Dwayne Johnson), a Nasa űrhajósa, sok-sok fényévnyi távolságra landol hazájától a Földtől. Úgy véli eljött a nagy pillanat és felfedezett egy olyan bolygót amire ember még nem tette be lábát. Ám hamarosan észreveszi nem ő az első ezen a bolygón, kicsi zöld lények… [tovább]

angol · magyar

Szereposztás

Dwayne JohnsonCharles 'Chuck' Baker kapitány (hang)
Seann William ScottSkiff (hang)
Jessica BielNeera (hang)
John CleeseKipple professzor (hang)
Alan MarriottGlar (hang)
Gary OldmanGrawl tábornok (hang)
Justin LongLem (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 32


Kiemelt értékelések

Valentine_Wiggin 

Régen láttam először, de a napokban ment a tévében, és leragadtam előtte. Tipikusan olyan film, ami gyereknek valószínűleg nagyon aranyos, a felnőtt meg könnyesre röhögi magát a kiutalásokon. Korábban ismeretek hiányában nem realizáltam, hogy a kutya az Alienből van, az sem esett le, hogy a főszereplő neve, a Lem utalás egy sci-fi íróra, és még egy halom poén, amik emelik ennek a filmnek a fényét, és szórakoztatóvá teszik több generáció számára, egyszerűen nem ült, mert nem volt elég a háttértudásom. Így viszont elképesztően jól szórakoztam, és bátran ajánlom bárkinek. Ez is kicsit „kockahumor”-ra építő film, de abból a fajtából nagyon jó.

Jeffi

Kicsit jobbat vártam a bemutató alapján, de amúgy aranyos, az Alien kutya a kedvencem ;D Meg a robot :)

1 hozzászólás
Röfipingvin

Újabb nem igazán gyerekfilm, ráadásul még fárasztott is rettenetesen. Viszont bizonyos poénok és utalások nagyon jól voltak.

viky0222

Azt hiszem épp a Luxen sorozat negyedik részét, az Origint olvastuk a barátnőmmel, amiben szerepel az 51-es körzet, és mikor a barátnőm megtudta, nem láttam ezt a filmet, azonnal meg kellett vele néznem. Nem rossz, aranyos, néhol vicces, egyszernézős volt számomra. :)

Fanni_Dorottya

Hihetetlen, de még jobb volt, mint az Atlantisz. Különösen tetszettek az utalások az ET-re (biztos volt még több is, de ezen kívül csak a Frankenstein-öltözetet ismertem fel, ill. az elején a minden filmbe kötelező "alien-figyelő emberke már azt se tudja mit csináljon unalmában mikor feltűnik valami a radaron"), meg Rover.
Mindenképpen újranézős :-)

Bogas 

Oh, boy. Ezek a zenék… De főleg ezek a kocka poénok! High four!


Népszerű idézetek

Valentine_Wiggin 

Chuck (Rovernek): Komolyan? A bolygó tele van űrlényekkel, te meg kavicsokat fotóztál?

Valentine_Wiggin 

Lem: És mi van, ha elkezdenek lőni?
Chuck: A fajtársuk vagy. Valószínűleg a lábadra céloznak.
Lem: A LÁBAMRA?
Chuck: Miért, nem nő vissza?
Lem: Nem, mi nem olyanok vagyunk mint ti!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján