Apollo 18 (2011) 19

A film a NASA félbehagyott Apollo 18 küldetéséről származó, évtizedekkel ezelőtti felvétel. Két amerikai űrhajóst küldtek egy titkos expedícióra és fény derül az okra, miért nem tért vissza az Egyesült Államok a Holdra.

Szereposztás

Warren ChristieBen Anderson
Lloyd OwenNate Walker
Ryan RobbinsJohn Grey

Kedvencelte 2

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

molly_

Érdekes volt, a felvételek minősége néha zavart, viszont tény, hogy sokkal hihetőbb, élethűbb lett tőle a film, egy részéről simán elhinném, hogy valós felvétel. Én egy kicsit rövidnek találtam, még bőven belefért volna egy-két jelenet, így sajnos csak átlagos maradt, pedig volt benne pár jó ötlet.
Azt mondjuk nem értem, miért akarták bemesélni a nézőknek, hogy ezek „talált” felvételek, a vége alapján nem úgy néz ki, hogy megtalálhatták volna. :D

Kiskakukk 

Jó az alapötlet, de idegesítő a kivitelezés. 1 percen belül van kb. 25 snitt, ez egy idő után baromi zavaró. Kissé untam is.

2 hozzászólás
csokidani 

Egy nagyon élvezhető igen alacsony ktg-vetésű sci-fi. Az első 10 percben zavaró volt az „olcsósága” aztán megszoktam,végül rengeteget rakott hozzá ahhoz, hogy az ember közel érezze magához a történéseket, izguljon, belehelyezkedjen. Egy pillanatra sem volt unalmas, teljesen lekötött. Sci-fi-horror fanoknak kötelező.

eNNBeus 

Na ezt én simán elhittem, hogy ez akár most is megtörténhetne vagy épp meg is történik valami hasonló. spoiler Végig lekötötte a figyelmemet, görcs a gyomorban, párszor egészen be voltam fo*ikázva… Ajánlós!


Hasonló filmek címkék alapján