Amerikába jöttem 2. (Amerikába jöttem 2.) (2021) 19

Coming 2 America
110' · amerikai · vígjáték

Akeem rájön, hogy van egy felnőtt fia – így muszáj visszarepülnie Amerikába, hogy találkozzon Zamunda trónjának legújabb örökösével.

angol · magyar
angol · angol
angol · magyar

Szereposztás

Eddie MurphyAkeem
James Earl JonesJaffe Joffer
Shari HeadleyLisa McDowell
Arsenio HallSemmi
Wesley SnipesIzzi tábornok
John AmosCleo McDowell
Vanessa Bell CallowayImani Izzi
Kiki LayneMeeka
Jermaine FowlerLavelle Junson

Várólistára tette 103


Kiemelt értékelések

Raizo

Erre vártam több, mint 20 évet? Volt benne pár poén, aztán ennyi…

7 hozzászólás
Tiko 

Rendkívül kellemetlen volt, több karaktert nem is vesztegetnék rá….

Adalind

Az első részt imádtam, gyermekkorom egyik kedvenc filmje. Ha megy a tv-ben, biztosan megnézem. Lehet, hogy emiatt vártam haosnló színvonalat. Az első rész vicces volt, de egyben szórakoztató, a második rész, szánalmas. Amikor az ember várja, hogy végre komolyabb hangit üssön meg a film, és csak azért nézem még 10-20 perccel tovább, hogy mindjárt eljön, mindjárt eljön, de ez elmarad.
Persze, próbálják poénosra venni (politikai viccet is beletenni, ami elég nagy baklövés…), de ez nem sikerül. És 30 perc után is még azt várod, hogy történjen valami…
Én úgy érzem, hogy ez a film az első film paródiája lett. Nem tudom, hogy tényleg paródiának szánták-e vagy sem, de a film hangulata sem olyan, mint az első. A történet vészegény, viccesnek sem mondhatnám. Nekem csalódás volt.

3 hozzászólás
DeadBite

Úgy gondolom,hogy ez egy felesleges folytatás volt,ami igazán kár,mert Eddie Murphy komolyan ért a szórakoztatáshoz,ahogy azt számtalanszor bizonyította is,de itt mintha rajta is látszana helyenként,hogy megbánta azt,hogy felújítsa a klasszikus Amerikába Jöttem filmet.Maga az alkotás annyira nem tud megállni a saját lábán,hogy az első film poénjai vannak elpuffogtatva újra és újra,ami sokat elvez az élvezetből,mivel már láttuk egyszer.Önálló filmként abszolút nem tud megállni a lábán,de folytatásnak is elég ócska.Pont azok a dolgok maradtak ki belőle,ami az első részt klasszikussá tette,gondolok itt a fekete kultúra bemutatására,ami nyilván változott az elmúlt 32 évben és a modern fekete társadalom megérdemelte volna.Ez így sajnos nagyon gyenge. 10/3


Hasonló filmek címkék alapján