A sötétség kapui (2015) 57

Pay the Ghost
94' · amerikai · thriller, horror 16

A sötétség kapui című thrillerben Mike Lawford professzor kétségbeesetten keresi fiát, aki Halloween éjszakáján, az ünnepi forgatagban tűnt el. Egy évvel később a férfit ijesztő rémálmok és képek kezdik kísérteni, melyekre nem talál semmiféle ésszerű magyarázatot. Igyekszik kideríteni a… [tovább]

angol

Képek 10

Szereposztás

Nicolas CageMike Lawford
Sarah Wayne CalliesKristen
Jack FultonCharlie
Veronica FerresHannah
Lyriq BentJordan
Lauren BeattyAnnie Sawquin

Kedvencelte 4

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát nekem ez nem igazán jött be. Már az elejétől számomra unalmassá vált. Nicolas Cage jó színész, de ennél ezerszer jobb filmjei is vannak, mint ez.

Angria_Wolf

Nagyon jó. Minden volt benne ami kell. Tetszettek a karakterek, az effektek, a beállítások, még a hátterek és a színek is.
Először a történet alapján azt hittem, ez is egy lerágott csontocska lesz a szellemes filmek között, teli régi klisékkel. De Cage számomra húzó név volt, így mégis úgy döntöttem megnézem.
spoiler

Emerson 

Minden sablont felsorakoztatott, ami ilyen filmekben kötelező elem:
– papa, mama, tündibündi kisgyerek, hatalmas ház
– papa munkamániás, jaj, megint elkéstem otthonról pedig megígértem öcsisajtnak, hogy ma időben hazaérek
– jaj, csak egy pillanatra engedem el a fiam kezét, amíg fagyit veszek neki (6 dollárért?!?!), hopsz, máris elcsellengett a hülyéje…
spoiler
A vége miatt kap 2 csillagot, mert annyira nem volt rossz, csak már ötvenszer láttam ilyet.

3 hozzászólás
Hippoforaccus 

Azon kívül, hogy egy misztikus hideglelés, nem nagy durranás. Egyszerű lezárása van. Arra jó, hogy az ijedősebbek összecsinálják magukat egypárszor :)

Corvus_CoRex 

Eleve nem számítottam nagy filmre, szal nem csalódtam. XD 1x-2x azért volt benne olyan rész, hogy „anyád…” XD De amúgy semmi extra. Kicsit uncsi és kiszámítható, de néha ilyen is kell, ez még az a kategória nálam. :D

julcseee 

Nem is tudom, Nicolas Cage-től azért picit többet vártam volna. Már nem a színészi játékára értem, hanem hogy milyen filmet vállal el. Mert ez szerintem annyira nem volt méltó hozzá. Nem nevezném horrornak, bár próbál az lenni. Egyszer nézős kategóriának jó lehet, ha nem vársz sokat tőle.
Légyszi mondja valaki hogy lesz még idén jó horror is

sfox33 

Az egyik kedvenc színészem Nicolas Cage, de ez a film semmiről nem szólt, max Cage botrányosan tipikus „prof” karaktere húzott rajta valamit.

Kiss_Melinda_Éva 

Átlagos misztikus filmnek mondanám, voltak benne rémisztő jelenetek, de semmilyen nagy rémület nem fogott el. Azt hiszem ezután a film után tudok majd aludni és nem rémüldözök.


Hasonló filmek címkék alapján