Szellemek háza (2018) 8

Winchester
amerikai, ausztrál · horror 16

Az USA egyik leghírhedtebb kísértetházának történetét mutatja be a Winchester. A híres fegyvergyáros, William Wirt Winchester özvegye férje halálát sosem tudta feldolgozni, egy jósnő őrült ötleteitől végképp megzavarodva pedig harmincnyolc éven át építette a kastélyt. A nő úgy hitte, az épületet… [tovább]

angol
angol · magyar

Képek 3

Szereposztás

Helen MirrenSarah Winchester
Jason ClarkeEric Price
Sarah SnookMarion Marriott
Finn Scicluna-O'PreyHenry Marriott
Emm WisemanNancy
Tyler CoppinArthur Gates
Hirdetés

Várólistára tette 83


Kiemelt értékelések

Marcsi0603 

Hát nem tudom, ijesztő nem volt, de a történet érdekesre sikeredett, végig lekötötte a figyelmem. Nem tudom, megnézném-e még egyszer, mert a trailer alapján jobbat vártam, és kicsit csalódott vagyok.

Angara

Hát csak Helen Mirren miatt néztem meg…. így utólag a Nyúl Péter jobb lett volna, annak legalább láttam a trailerét. :D

Filmsor

A film egy igencsak érdekes történetet dolgoz fel. El kell ismeri, hogy maga az alapanyag igazán remek, a színész gárda is a legjobbak közül való, a Spierig testvérpár pedig a méltatlanul elhanyagolt Predestination kapcsán már bizonyította tehetségét.
Kétségtelen, hogy a Szellemek háza nagy reménysége volt az idei horror kínálatnak, azonban a várt színvonalat sajnos nem ütötte meg.Végig érezhető a kihagyott lehetőségek megszámlálhatatlan sora. Valahogy ugyanaz az érzés kerített hatalmába mint annak idején a Bíborhegy esetében. Szerettem volna ha földbe döngölnek, ha éjszakánként kísértenek a filmben látottak ám ez sajnos elmaradt. Még egyszer leszögezném, nem az a legelkeserítőbb, hogy a film igazából csak egy könnyed kis kirándulás a szellemek világába, hanem az, hogy ennél sokkal, de sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. Minden biztosítva volt ahhoz, hogy egy klasszikus értelemben vett „kiesik a pattogatott kukorica a kezünkből” típusú filmet láthassunk a mozivásznon, de ez valamilyen okból kifolyólag mégsem történt meg.
Bővebben: http://filmsor.net/szellemek-haza-kritika/


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján