A partiállat (2018) 223

Life of the Party
105' · amerikai · vígjáték 16

0 díj · 1 jelölés

Miután Deannát lapátra teszi férje, szakít háziasszony múltjával és elhatározza, hogy befejezi a több évvel ezelőtt abbamaradt főiskolai tanulmányait. Éppen lánya iskolájában köt ki, aminek a gyerkőc nem igazán örül, de hamarosan bebizonyosodik anyukájáról, hogy egy igazi partiállat szunnyadt… [tovább]

magyar

Képek 8

Szereposztás

Melissa McCarthyDeanna
Debby RyanJennifer
Gillian JacobsHelen
Maya RudolphChristine
Christina AguileraChristina Aguilera
Adria ArjonaAmanda
Julie BowenMarcie
Luke BenwardJack
Molly GordonMaddie
Matt WalshDan

További szereplők

Kedvencelte 20

Várólistára tette 101


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez aztán baromi jó film volt. Végig nevettem az egészet. Melissa McCarthy megint hozta a formáját, állati vicces ez a nő. :-D Minden egyes filmje, amit eddigi láttam tőle visítva nevettem rajta. Szórakoztató, hangulatos, humoros, és azért volt benne egy kis tanulság is, hogy sosem késő befejezni, amit egyszer félbehagyott az ember, és ebből a szempontból nagyon jó volt a film. :-) Cseppet sem okozott csalódást nekem. :-)

2 hozzászólás
Charityy 

Hát ez hatalmas volt! :D Igazi poénözön, de tényleg! A film felétől szerintem már az egész mozi végigröhögte a filmet.
Magamtól nem biztos, hogy megnéztem volna, talán Melissa McCarthy miatt, de moziba nem igazán szeretek vígjátékot nézni, a mostaniak nem igazán jók. És milyen jól tettem, hogy elmentem! Másfél óra tömény nevetés. Aki egy igazán jó vígjátékot szeretne látni alpári poénok nélkül annak mindenképp ajánlom!

kiruu 

Elfogult vagyok, meg hát Luke Benward, de mindegy is, mert imádtam. Az összetartás, a barátság, a kitartás, és az igenismegcsinálom érzések miatt szerettem nagyon. Hiszen nagyon is valóságos az, hogy a pasi nem akarja, hogy a feleségének is diplomája legyen, mert neki az a dolga, hogy nevelje a gyereket, és vigye a háztartást… ekkora baromságot. Imádtam, hogy itt láthattuk, ahogy Didi nem adja fel, hanem feláll, és igenis eléri a célját. Igazi kis tündérmese, nagyon jó szereplőkkel, tényleg szórakoztató jelenetekkel és ízléses viccekkel. Szerintem a színész gárda is jó volt, Melissát nyilván imádom, de szeretem még Maya Rudolphot és hát Luke-ot. Olyan cuki!
Imádtam, és nagyon jól szórakoztam. Nézzétek!♥

lipotdorka 

Igaz, hogy a teremben hatan voltunk a moziban összesen, de esküszöm mindenki úgy röhögött, mintha teltházzal lettünk volna. Valahol a közepe felé valamiért olyan görcs jött rám, hogy nem tudtam egyszerűen abbahagyni, pedig mégcsak nem is vicces jelenet volt lol. Ben Falcone cameója megint ütött, bírom, hogy egy Melissa McCarthy filmből sem maradhat ki. :D

3 hozzászólás
Szeszj 

Ez nagyon jó volt. Sokat nevetem rajta, meg aranyos is volt közben. Meg persze tanulságos is. Soha nem szabad feladni, igaz hogy lesznek hullámvölgyek de a végén nagyon is megéri. Ezt a filmben jól bemutatták. ^-^
Mellisa McCarthy egy remek gyöngyszem, nagyon bírom a színésznőt. Ebben is remekül alakítót. Meg Luke Bowen, spoiler.
Szóval nekem tetszett, jó volt ez a majdnem 2 óra. Szerintem az ilyen filmeket.

Little_Monster 

A szándékot nagyon értékelem, egyébként a film lapos lett. A poénok nagy része erőltetett, amit nézés közben észre is vettem, de nem nevettetett meg, csak a vállamat rántottam meg, hogy ja, ez volt az. Kedves dolog, hogy a férjeddel írtok egy filmet, aztán mivel a múzsája vagy, ő rendezi, te pedig eljátszod a főszerepet, de ettől még nem lesz jó. A főbb szerepeket kiosztod nőknek, mert a future is female, de még ettől sem lesz jó. Az üzenet, ami rosszul van tálalva (lásd: Christina Aguilera) tényleg jó, és követendő, és lehetne még sok erről szóló filmet csinálni, de nem így. Mert akármennyire is kapaszkodom abba, hogy végre azt mutatják meg, hogy egy nő újra tudja kezdeni az életét egy nagy törés után, egyedül, önállóan, saját erőből, ez valahogy nem volt elég. Elsikkadt a humorra törekvés felé, és végül egyik sem volt elég erős. Pedig a nők nem csak arra születtek, hogy diploma előtt abbahagyják az iskolát, aztán pedig az életüket a gyerek és a férjük köré szervezve megszűnjenek egyénileg funkcionálni. Kínos, kellemetlen és nagyon fáj, de újra lehet kezdeni és a sok megpróbáltatás után újra önmagunkra lehet találni, nem úgy, mint ennek a filmnek, ami a legvégéig nem tudta eldönteni, hogy mi akar lenni.

Pnikolett

Én eléggé szeretem Melissa McCarthy-t és ebben a filmben sem csalódtam benne.

Barátnőmmel döntöttük el,hogy mi moziba fogunk menni és 2 vígjáték közül választhattunk volna, de a vetítések időpontja úgy hozta hogy ez lett és én picit negatívan álltam hozzá a trailer alapján. Őszintén szólva nem vártam tőle sokat és azt sem hogy én jól fogok rajta szórakozni. Eleinte tényleg nem is feltétlenül a filmen szórakoztam,hanem egy hahotázó férfin a moziban (szerintem mindenki azon nevetett,ahogy ő nevet…:D) Aztán elkaptam a film fonalát és tényleg jókat nevettem a poénokon. Egyszer a röhögőgörcs is elkapott,könnyeztem is,annyira nem tudtuk abbahagyni a nevetést. Ez csak jót jelenthet nem?! Nyilván ott a mozi élmény, itthon lehet laposabb lett volna.(majd meg fogom szerintem nézni itthon is később)
A lényeg,hogy pozitív csalódás volt ez a film, jókat nevettünk, kikapcsolódtunk úgyh egynek teljesen jó volt. :)

Nevra 

Ez is egy tipikus Melissa film volt.
Melissa itt is: vicces, bolond, vicces, aranyos volt.:) Ebben is volt egy kis átalakulás. Jöttek a szokásos poénok, esések.
Oh @Törpillaa ha még nem láttad, akkor ajánlom mert a végén érni fog téged egy meglepetés. :* Tetszeni fog.:D
Egynek jó volt.:) Kicsit lassan indult be, de a poénok helyenként nagyon jók voltak.

Dombi_Petra 

Nem számítottam rá, higy annyira tetszeni fog a film, mindig csak halogattam a megnézését . De állat volt. Bírtam a poénokig, jó ízűeket nevettem (főleg az előadásnal) . Tök jó volt Deannat befogadta többi csaj is :)


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Debbie: Szuper, hogy nem sajnáltatod magad, hanem küzdesz és a limonádéból citromot csinálsz.
Deanna: Azt hiszem, hogy pont fordítva van. Úgy mondják, hogy a citromból csinálj limonádét. Ha van valami savanyú, akkor csináljunk belőle édeset.
Debbie: Tuti, hogy a citrom lesz a limonádéból. Az a lényeg, hogy nagyon rossz dolog történt, mert a férjed elhagyott, vagyis kifacsart limonádénak, de szép lassan összeszeded magad, és újra citrom leszel.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján