A partiállat (2018) 9

Life of the Party
105' · amerikai · vígjáték 16

Miután Deannát lapátra teszi férje, szakít háziasszony múltjával és elhatározza, hogy befejezi a több évvel ezelőtt abbamaradt főiskolai tanulmányait. Éppen lánya iskolájában köt ki, aminek a gyerkőc nem igazán örül, de hamarosan bebizonyosodik anyukájáról, hogy egy igazi partiállat szunnyadt… [tovább]

magyar

Szereposztás

Melissa McCarthyDeanna
Debby RyanJennifer
Gillian JacobsHelen
Maya RudolphChristine
Christina AguileraChristina Aguilera
Adria ArjonaAmanda
Julie BowenMarcie
Luke BenwardJack
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 144


Kiemelt értékelések

Charityy 

Hát ez hatalmas volt! :D Igazi poénözön, de tényleg! A film felétől szerintem már az egész mozi végigröhögte a filmet.
Magamtól nem biztos, hogy megnéztem volna, talán Melissa McCarthy miatt, de moziba nem igazán szeretek vígjátékot nézni, a mostaniak nem igazán jók. És milyen jól tettem, hogy elmentem! Másfél óra tömény nevetés. Aki egy igazán jó vígjátékot szeretne látni alpári poénok nélkül annak mindenképp ajánlom!

lipotdorka 

Igaz, hogy a teremben hatan voltunk a moziban összesen, de esküszöm mindenki úgy röhögött, mintha teltházzal lettünk volna. Valahol a közepe felé valamiért olyan görcs jött rám, hogy nem tudtam egyszerűen abbahagyni, pedig mégcsak nem is vicces jelenet volt lol. Ben Falcone cameója megint ütött, bírom, hogy egy Melissa McCarthy filmből sem maradhat ki. :D

3 hozzászólás
Pnikolett

Én eléggé szeretem Melissa McCarthy-t és ebben a filmben sem csalódtam benne.

Barátnőmmel döntöttük el,hogy mi moziba fogunk menni és 2 vígjáték közül választhattunk volna, de a vetítések időpontja úgy hozta hogy ez lett és én picit negatívan álltam hozzá a trailer alapján. Őszintén szólva nem vártam tőle sokat és azt sem hogy én jól fogok rajta szórakozni. Eleinte tényleg nem is feltétlenül a filmen szórakoztam,hanem egy hahotázó férfin a moziban (szerintem mindenki azon nevetett,ahogy ő nevet…:D) Aztán elkaptam a film fonalát és tényleg jókat nevettem a poénokon. Egyszer a röhögőgörcs is elkapott,könnyeztem is,annyira nem tudtuk abbahagyni a nevetést. Ez csak jót jelenthet nem?! Nyilván ott a mozi élmény, itthon lehet laposabb lett volna.(majd meg fogom szerintem nézni itthon is később)
A lényeg,hogy pozitív csalódás volt ez a film, jókat nevettünk, kikapcsolódtunk úgyh egynek teljesen jó volt. :)

Lex 

Nem akartam megnézni, de elrángattak rá, és azt kell mondanom, örülök, hogy hagytam magam rábeszélni. :D Nem volt ez rossz. Nem kell világmegváltó sztorit várni tőle, csak másfél órányi poénözönt, és akkor nem lesz csalódás. :) Én jót szórakoztam rajta. Nagyon féltem, hogy nem fog tetszeni, mert McCarthy-tól utoljára A kémet láttam, és az hatalmas csalódás volt, de most újra van hitem a színésznőben.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján