A meghívás (2015) 45

The Invitation
100' · amerikai · dráma, thriller, horror, rejtély

Egy kísértetektől gyötört férfi vacsorameghívásra megy abba a házba, amelyet egykor otthonának nevezett. Paranoia tartja rettegésben: attól fél, hogy volt felesége és annak új férje álnok tervet forralnak.

angol

Szereposztás

Michiel HuismanDavid
Logan Marshall-GreenWill
John Carroll LynchPruitt
Tammy BlanchardEden
Emayatzy CorinealdiKira
Michelle KrusiecGina
Toby HussDr. Joseph
Mike DoyleTommy

Kedvencelte 7

Várólistára tette 82


Kiemelt értékelések

Negative_Singularity

Hideg zuhany effektus még így, a film megnézése után pár perccel is. Rengeteg szektás filmet láttam már, nekem ez a vesszőparipám; annyira viszolygok mindennemű valóságzárt kommunától, hogy paradox mód zabálom a róluk készült filmeket. Bár ez az alkotás nem a hagyományos értelemben vett szektás film, a kamaradráma egyhelyszínes jellemével megvett, és a különc tálalása, ahogy játszadozik a szereplőkkel és a nézővel egyaránt, végig fenntartotta az érdeklődésem. A vizuális- és hangeffektek pedig olyan precízen összetákolt egészet adtak, hogy most is libabőrös vagyok; nem volt töltelékjelenet, de lezáratlan cselekménygubanc.
Minden helyén volt, mint a vörös lámpa a legvégén… Kiváló.

Kiskakukk 

Jó film, érdemes megnézni. Elég lassú és sokáig úgy tűnik, sehová se fog kilyukadni. Pedig de.

BeL1eVe 

Karyn Kusama ismét meglepett. Már a Destroyer-t is imádtam tőle, de ez is kilóra megvett. Remek párbeszédekkel megtöltött karakterek, kiváló színészek (különösen Logan Marshall-Green), működő drámafaktor, pazar hangulat és feszültség. spoiler

Marcsi0603 

Ez meglepően érdekes volt, bár kétségem sem volt, hogy a gyanú nem véletlenül áll fent. A piros lámpások nagyon ötletesek, szívesen néztem volna tovább azt a kavarodást. Tetszett a feszültség, és hogy valahogy életszerű volt az egész.

csokidani 

Remek film. Végig bizonytalanságban tart hogy melyik szereplő pártját fogd, és amint eldöntöd, máris elbizonytalanít. Nagyon jól játszik az emberrel a rendező. Feszült kis thriller, tényleg jó szívvel ajánlom.

victoria_m997

Iszonyú jó a film hangulata, és végig figyelemmel tart, hisz bennünk van a kíváncsiság, hogy mégis mi a fene lesz itt. Na, hát valami olyasmi fene lett, amit vártam, jól megoldva. A végén a lámpás megoldás elég klassz volt. De azért kíváncsi lettem volna mi lesz velük ez után. A főszereplő pasit egyenesen imádtam. Végre egy okos főszereplő, akit nem lehet palira venni.

Mr_Catharsis91 

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ez egy igen nyomasztó, már-már fullasztó film remek atmoszférával. Kicsit nem fogott el a borzongás a film vége után. Ez egy must see movie! :O :)

Bence_Gellérfi

Hát nemtom. Tök jó keveréke a kiváló „Tűnj el!"-nek és „Teljesen idegenek"-nek, érdekes alapkoncepcióval, ütős pillanatokkal – de azért sok jelenetet untam is.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján