Jákob lajtorjája (1990) 57

Jacob's Ladder
113' · amerikai · dráma, thriller, horror 18

Valami történik Jacob Singerrel. Már évek óta állandóan visszatérő rémálmok gyötrik, melyben megjelennek emlékei a vietnámi háborúról. Most azonban, évekkel később, valami még rettenetesebb esemény veszi kezdetét az életében. Hallucinált démonok jelennek meg előtte. Jacob, az őrülettől fél,… [tovább]

angol

Képek 3

Szereposztás

Tim RobbinsJákob
Elizabeth PeñaJezzie
Danny AielloLouis
Matt CravenMichael
Pruitt Taylor VincePaul
Jason AlexanderGeary
Patricia KalemberSarah
Eriq La SalleFrank
Ving RhamesGeorge
Brian TarantinaDoug

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 16

Várólistára tette 78


Kiemelt értékelések

LukeSkywalker 

Felkavaró, ugyanakkor elgondolkodtató dráma az emberi psziché sötét oldaláról.
Évekig tartott, míg rá tudtam magam venni, hogy megnézzem, annyira féltem tőle. Azóta is félek tőle, most már az élmény ismeretében, de el sosem felejtem.

Filmdoki

Rettentő nyomasztó, fojtogató atmoszférával rendelkező mozi. Az egész olyan, mint egy rossz rémálom, amiből az ember ébredni akar, de nem tud. A játékidő alatt nem csoda, ha a néző olykor a fejét vakargatja, hogy aztán kapjon egy olyan magyarázatot, mely által a látottak értelmet nyernek. A színészek is kiválóak, az élen Tim Robbins-al, akit a Nekem 8 miatt sokáig vígjátékszínészként könyveltem el magamban, azonban rá kellett jönnöm, hogy egy roppant tehetséges és sokoldalú színész. Ha valaki horrort szeretne nézni, és többre vágyik, mint szimpla belezés és egy rakás jumpscare, az ne keressen tovább, a Jákob lajtorjája az ő filmje.

ChöppMoly

Nagy kedvenc volt. Túl sokszor nem tudtam megnézni.

Spielmann

Murakami óta nem nagyon szeretem, ha egy ilyen rejtélyes sztorinak egyszer csak van egy megoldása – de azt hiszem, itt azért nincs megoldás, csak látszólag. Nagyon jó.

10 hozzászólás
fayakezdet

Nekem nem tetszett annyira, mint az itt előttem szólóknak, de egyszer megéri megnézni.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján