A katona (1998) 28

Soldier
99' · amerikai, angol · akció, sci-fi 15

Todd, a veterán katona már számos galaktikus háborút vészelt át sikeresen, nem utolsósorban azért, mert betartotta a szabályokat. Ő Darvin túlélés-elméletének mintapéldája, ám dicsőséges napjainak lassan-lassan vége. A tudomány és technika határai korlátlanok, s az új harcosgeneráció… [tovább]

angol

Képek 8

Szereposztás

Kurt RussellTodd 3465
Jason Scott LeeCaine 607
Jason IsaacsColonel Mekum
Connie NielsenSandra
Sean PertweeMace
Ellen CrawfordIlona
Gary BuseyChurch
Jared ThorneNathan
Taylor ThorneNathan
Taylor ThorneRubrick

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

Mr_Catharsis91 

Eltekintve 1-2 furcsaságától szerintem egész rendben volt a film. Gyerekkoromban láttam ezt is, de valamiért már akkor is tetszett. Imádtam benne Russell-t, meg hogy B-kategóriás, nincs benne annyi pénz (bár szerintem a 60 milla szép büdzsé, de arról tudni kell, hogy 20-at Kurt Russel kapott). Volt egyfajta varázsa, főleg az elején lévő kiképzős rész tetszett, meg a film első fele. A második már közhelyesebb és kiszámíthatóbb volt. Az easter egg-ek meg csak hab volt a tortán. :)

András_a_László

Kurt Russel mint szuper-katona rendkívül jól mutat, és ezzel sajnos az érdemi része a filmnek véget is ért…

Inkább Akció mint sci-fi. Az alaptörténetben semmi újdonság nincsen, hacsak nem az hogy a jövőben játszódik, a már sokszor filmre vitt téma.

Akció jelenetek kiszámíthatóak, mai nézőnek sablonos karakterek, helyzetek. Ha akkor nézném meg amikor kijött ,lehet hogy 8/10-et adnék rá, de most néztem meg…

Pistee66 

Annyira rossz, hogy szinte jó!
Kurt Russell az egyik kedvenc színészem. Számomra az egyik legszimpatikusabb hollywoodi „sztár”. A film viszont tényleg rossz!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján