Kedvencelte 3

Várólistára tette 75


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Megmondom őszintén én rosszabbra számítottam, pedig ez nem is volt olyan vészes, egyenesen tetszett, igazából nem nagy durranás csak egy aranyos kis vígjáték. A poénok se voltak rosszak, maga a történetnek sok értelme nem volt de szerintem ez se volt baj. Mondjuk én a másik srácnak spoiler, de aranyos voltak a végén spoiler.
A színészek is jók voltak, Anna Kendrick-nek jól állt a szerep, másik kedvencem pedig Lisa kudrow és Craig Robinson volt.
Egy aranyos kis film, tele bolondságokkal! :D

Fanni_Dorottya

Egyszer megnézhető, de semmi különös. Volt benne pár jó poén, meg persze mindig érdekes látni valakit a Jóbarátokból, de olyan hirtelen az egész. Most szeretlek, most nem, már nem, de én még igen, de mégsem, de én is de közben már van valaki másom, de aztán mégse…döntsétek már el.

MHAlexa 

Ez nekem olyan volt, mint az étcsoki. Keserédes.

BeerSeeGirl

Borzalmas volt… Az eddig látott filmek közül az egyik legrosszabb.. Őszintén megvallva nem is igazán értettem, hogy miről is szól a film.

walksdowonders 

Szerintem aranyos film. De nem kell tőle túl sokat várni. Kellemesen elborult.

viky0222 

Kicsit semmilyenre sikeredett, annyira, hogy igazából már szinte semmire nem emlékszek belőle. Azt tudom, hogy időnként eléggé untam, és valahogyan nem hatott meg. Voltak jobb pillanatai, a színészek rendben voltak, de sajnos nem nagy szám.

mandu 

Pedig végig reménykedtem benne, hogy a cuki idegennel jön össze a csaj :(

tonks

Az előzetes alapján valami vicces, de rendes mondanivalót felvonultató filmre számítottam remek színészekkel, de ez sem vicces nem volt, sem túl mélyenszántó. Rendes poén egy sincs a filmben, a fő szálat okozó bonyodalom kiderülésénél pedig még vissza is tekertem, hogy biztos rosszul hallottam, értelmeztem a problémát, de nem spoiler. A vége tökaranyos volt, de az előtte levő másfél óra valami borzalom. Egyik karakter se sikerült túl jól, a közöttük levő interakciók 80%-a kritikán aluli, nagyon érződik, hogy az íróknak lövésük sem volt, hogy pl. miről beszélgethetne egy nyugdíjas dadus egy kamasz fiúval.

Lex

Az első felét eléggé untam, bár azért elrötyögtem rajta. Aztán fordult a kocka, és egész érdekes lett, mert nem számítottam egyáltalán a csavarra. Kliséből hirtelen átmentünk valami többe, aztán persze visszatértünk a klisébe a végén. De nem volt rossz. Máshogy képzeltem el a végét (spoiler), de így is jó volt. Összességében sokkal kevesebbet vártam a filmtől, úgyhogy pozitívan csalódtam.

Szencsike 

Az előzetes alapján egy kicsit mást vártam. Keserédes film, aranyos volt, de valahogy nem tudtak igazán megérinteni a szereplők. Kicsit olyan zsúfoltnak éreztem, mintha egyszerre túl sok mindent akart volna megmutatni. Megvolt a végén a feloldozás, de valahogy mégsem kerek az egész.


Hasonló filmek címkék alapján