8 bites karácsony (2021) 45

8-bit Christmas
93' · amerikai · vígjáték, családi 12

A tízéves Jake Doyle az 1980-as évek végén, a chicagói kertvárosban herkulesi küzdelmet vív azért, hogy megszerezze karácsonyra a legújabb és legszuperebb videojátékot. Neil Patrick Harris és Winslow Fegley játsszák a felnőtt, illetve a kisfiú Jake-et, mellettük June Diane Raphael, David Cross… [tovább]

angol

Szereposztás

Neil Patrick HarrisJake Doyle (felnőtt)
Winslow FegleyJake Doyle (gyerek)
Steve ZahnJohn Doyle
Sophia Reid-GantzertAnnie Doyle
Christy BruceKatie Doyle
David MacInnisMr. Halberg
Che TafariMikey Trotter
Santino BarnardEvan Olsen
Max MalasJeff Farmer
Brielle RankinsTammy Hodges

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 49


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

Így jártam a Nintendómmal. NPH lényegében egy „visszafogottabb Barney stílusban” meséli a lányának, hogy mennyit küzdöttek anno (a 80-as évek végén) a haverjaival egy saját konzolért, ami a HIMYM szériához hasonlóan kicsit csavar egyet a várt befejezésen. A tálalása egész hangulatos a háttérben megbúvó szinti zenékkel, illetve a sztorit picit a Hull a pelyheshez tudnám hasonlítani, csupán ezúttal a gyerekeket helyezik a középpontba, így emiatt itt jóval könnyedebb az egész. A cselekmény levezetése néhol azért döcögős, de viszonylag szórakoztató, míg a humora szintén elég hullámzó, viszont kárpótol bennünket az örökérvényű tanulság, ami nem feltétlenül az, amit az ember először hinne. Sajnos ugyan nem lett egy mestermű a karácsonyi filmek választékában, de közel sem mondanám rossznak, szóval igazából bátran ajánlhatom azoknak, akik valami újdonságot néznének az ünnepek alatt, vagy épp azokra hangolódva.

ui.: A 7 csillagot természetesen a saját kategóriájában, mint karácsonyi film kapja. Ha általánosan kéne értékelnem, akkor legfeljebb 5-6 csillagot érne.

Zsófia 

Nagyon aranyos vígjáték, szuper humorral, magas nosztalgiafaktorral és érdekes tanulsággal a végén. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki egy retro-beütésű családi filmre vágyik Karácsonykor.

Kinopio_cryptro 

A film egy tipikus karácsonyi film, de a jó fajtából!
A történet szempontjából nem kell nagy megfejtésre számítani, de jól van megírva és nem szűkölködik a humorral sem.
A szereplők jól hozzák a karakterüket, főleg itt a gyerekszínészekre gondolok.

Leilaa

Kedves történet. Volt benne néhány jó poén, és egy szuper tanulság. Egy karácsonyi történetnek jó volt.

Imoran 

Ifjabbal néztük meg, pont neki való volt, aranyos, vicces, tanulságos történet, ami a mai kütyümánia idején stabilan aktuális.


Népszerű idézetek


Hasonló filmek címkék alapján