21 gramm (Halál trilógia 2.) (2003) 102

21 Grams
124' · amerikai · dráma, thriller, krimi 16

1 díj · 2 jelölés

Azt mondják, a halála pillanatában az ember 21 grammot veszít a testsúlyából. Paul Rivers boldogtalan házasságban él. Az egykori drogos Cristina kétgyermekes háziasszony. Jack Jordan börtönből szabadult férfi, aki a keresztény tanításokban talál erőt családja támogatásához. Egy tragikus… [tovább]

angol

Képek 6

Szereposztás

Sean PennPaul Rivers
Naomi WattsCristina Peck
Benicio Del ToroJack Jordan
Danny HustonMichael
Charlotte GainsbourgMary Rivers
Melissa LeoMarianne
Eddie MarsanJohn tiszteletes
Clea DuVallClaudia
Paul CalderonBrown
Denis O'HareDr. Rothberg
Hirdetés

Kedvencelte 19

Várólistára tette 91


Kiemelt értékelések

walksdowonders 

Féltem, hogy elveszek benne, de aztán minden a helyére került. Örülök, hogy kitartó voltam, mert meghozta gyümölcsét, bár Sean és Beno játékának ki bírna ellenállni?

Azon filmek közé sorolandó, amelyek hatással vannak az emberre, valószínűleg még hosszan fogom mélyen magamban elemezni.

(Most tudtam meg… ez egy trilógia része?? Össze-vissza szégyellem magam tudatlanságom és lemaradásom miatt.)

3 hozzászólás
kkata76 

Hangulatilag nem mondhatnám, hogy földobta a napomat, viszont nagyon izgalmas a rendezés, az, hogy nekem kell összerakni az egész történetet a kapott darabkákból. Ehhez jön még hogy kedvenc színészeim remek alakítást nyújtanak benne (Sean Penn és Benicio Del Toro is remek volt).

Kelly_Olvas

Nagyon szeretem az időben ugráló filmeket. Ezt imádom. Sean Penn miatt főként, nagyon jól játszik ebben a filmben is. És a téma is izgalmas, fájdalmas, mélyreható.

1 hozzászólás
blianhun 

Lehet, hogy 3 vagy 4 ugrás az időben még hozzátett volna az élményhez, de 30 vagy 40 már inkább elvett belőle. Ez az egy dolog zavart.

adaline

Valahogy nem tetszett. A cím és a hozzátartozó „magyarázat” nagyon nem illik a filmhez, a hangulatához, az egészhez. Kevés volt.

fayakezdet

Sajnos nálam ez a film az egyszer nézős kategóriába tartozik..

adrica 

Úgy emlékszem, ez egy jó film, de rögtön az első nézés után azt mondtam, hogy újráznom kell ahhoz, hogy megértsem – csak aztán valahogy elmaradt. Szeretem a mozaikos-flashbackes filmeket, de ezzel az volt a gondom, hogy nem mindig sikerült megkülönböztetnem a szereplőket, így sokszor nem tudtam, épp hol tartunk. Igen, legendásan borzalmas az arcfelismerő-képességem. :D

Little_Monster 

De nagyon szerettem annó az alapötletét ennek a filmnek, azt pedig még jobban, hogy nem sikerült a történettel elszúrni.


Népszerű idézetek

Viktória_Magyar

Hány életet élünk? Hányszor halunk meg? Azt mondják, 21 grammot vesztesz pontosan abban a pillanatban, amikor meghalsz. Mindenki. Mi fér bele 21 grammba? Mennyi veszik el? Mikor veszítjük el a 21 grammot? Mennyi megy el vele? Mennyi a nyereség? 21 gramm. Egy marék ötcentes. Egy kolibri súlya. Egy szelet csoki. Mennyit nyomott 21 gramm?


Folytatása

Összehasonlítás

Halál trilógia


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján