Kedvencelte 20

Várólistára tette 135


Kiemelt értékelések

Andi

Nagyon tetszett, nem semmi a film és ehhez jön még, hogy igaz történet alapján készült.
Mindenképp újranézős.
spoiler

Pnikolett

Hű ez nagyon durva film volt. Elég nagy hatással volt rám,kb egyszerre rázott a hideg és volt bennem olyan feszültség hogy az csak na…
Tanulságos,pozitív kicsengésű film, de ennek ellenére nekem tuti hogy egyszer nézős,mert többször nem ugranék neki. :D
Annyi biztos,hogy én már sokkal hamarabb feladtam volna az egészet és már volt hogy a főszereplőről is lemondtam… hatalmas akaraterő,élni akarás kellett ehhez :S Elgondolkodtató nagyon egyébként a film.

eNNBeus 

Tyűűűű először is, Aron-é minden elismerésem, hogy volt mindehhez kitartása és ereje. De az van hogy én ezt borzasztóan untam, egy csepp részvétet nem tudott belőlem a film kicsikarni. A visszatekintések semmilyenek voltak, a főszereplő játékával sem tudtam mit kezdeni. Nyilván nehéz egy ilyen szituból izgalmas mozit csinálni, hiszen nagyon konkrét és adott volt az esemény és a történések, de most úgy érzem elpazaroltam másfél órát.

Zakuro 

A tanulság: mielőtt elmész valahova (főleg, ha messzebbre utazol), mindig szólj előtte legalább egy embernek, hova készülsz, és meddig maradsz.
Egyébként azért néztem meg, mert anno Deadpool lespoilerezte a végét :DD

Emerson 

2003 óta garantált volt, hogy előbb-utóbb megfilmesítik Aron Ralston Darwin-díjas balesetét. Eredmény? Nem is tudom. Egyáltalán lehet bármit is elvárni egy olyan történettől, ami már eleve „meg lett írva”?
Danny Boyle hm… Danny Boyle. Nem hiszem, hogy jót tett a filmnek a stílusa. A képernyőmegosztás rohadt idegesítő volt. Az életlen kép dettó, a videoklip-szerű rángások szintúgy. Viszont tény, hogy fix kamerával meg dög unalom lett volna nézni, ahogy valaki szenved a saját hülyeségének köszönhetően. Még mindig nincs bennem egy cseppnyi empátia sem. Pf… szar ügy.
James Franco remek választás volt, de 127 óra alatt egy mm-t se nőtt az arcszőrzete? Hát ez… piacra kéne dobni egy ilyen szőrnövekedés-gátlót. Vinnék, mint a cukrot.

Kincsanna 

Egyszernézős filmnek nem volt rossz, de nem hiszem, hogy túl mély nyomot hagyna bennem.
A utahi kanyonok gyönyörűek és nagyon szépen is vannak fotózva, erre biztosan emlékezni fogok, de ez azért nem a film érdeme…

tonks

A könyvön a film előtt elég nehezen vágtam át magam (borzalmas poén, elismerem), aztán a film is azt hiszem 2 részletben ment csak le, de összességében mindenképp egy történet, amit meg kellett ismernem, és így belegondolva a mai napig hatással van rám.
James Franco nekem itt lett színész.

rhysciar

Soha nem fogom elfelejteni: esti unatkozás a koleszalbiban, mi a fenét csináljak, hát nézzünk valami filmet. De ha már filmnézés, akkor menjen hozzá vacsi is. Mert miért ne. Aztán amikor elértünk az ominózus véres részhez, és jött az az idegtépő zene (pun intended :D), na akkor megállt a villa a kezemben, és félretoltam a tányéromat. Azóta mindig lecsekkolom, hogy mit várhatok egy filmtől.
Ezzel együtt nekem nagyon tetszett, még ha kicsit vontatott volt is, tökéletesen átadta a reménytelenség érzését.

szilva81

Auu, engem nagyon megrázott. Az ilyen típusú filmekbe mindig megpróbálom beleképzelni magam, hogy vajon én mit csinálnék, hogy élném túl, képes lennék e olyan dolgokat csinálni, amit Aron tett? Nagyon jó film, benne van minden.

Dexter79

Egy elképesztő film az élni akarásról, arról, hogy soha nem szabad feladni, ja és hogy valaki mindig tudja, hogy merre jársz.
94 perc, amiből kb. 85 percen keresztül egyedül van a főszereplőnk. James Franco jó választás volt, nagyon jól eljátszotta a vidám fickót, a merész/laza fickó, a túlélőt és a szenvedőt is.
Az igaz történeteknek mindig van egy olyan érdekessége, hogy valamitől mindig jók, még ha a vége nem is teljes happy end, mert az élet nem ilyen, de akkor is jó lesz, tanulságos, elgondolkoztató.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján