Zaklatók (2014–2015) 17

A sorozatban Maggie Q és a Golden Globe-díjas Dylan McDermott a Los Angelesi Rendőrség Kockázatelemző Egységébe tartozó nyomozókat alakítanak, akik belevetik magukat a zaklatási ügyek világába, hogy így védjék meg a potenciális célpontokat attól, hogy többek között kukkolók vagy zaklatók… [tovább]

Szereposztás

Dylan McDermottJack Larsen
Maggie QBeth Davis
Victor RasukBen Caldwell
Mariana KlavenoJanice Lawrence
Elisabeth RöhmAmanda Taylor
Erik StocklinPerry Whitley
Michael RadyDave Knox (S01E14)
Rachael CarpaniKristin Patterson
David Julian HirshKeith
Alex CarterKenneth Brown

Kedvencelte 7

Várólistára tette 38


Kiemelt értékelések

nattyreach

Az elején kicsit tartottam a sorozattól, mert azzal reklámozták, micsoda horrorkezdések vannak benne, azt hittem, félni fogok majd tőle, erre távol se volt olyan félelmetes és/vagy brutális, amilyennek képzeltem.

Közepesen érdekes esetek vannak benne. A specialitás a zaklatás lenne, annak különféle válfajai, azonban 7 rész alatt kevesebbet tudtam meg a zaklatókról, mint például a Gyilkos elmék egy-egy része alatt a különféle gyilkosokról, szóval ismeretterjesztőnek elég gyenge. Elég sematikusak az esetek, pont a mélylélektani rész nincs meg benne. Ennél hátborzongatóbb zaklatásokat is láttam már (mivel pszichológusként dolgozom). Szóval, na. Jobban is megerőltethették volna magukat.

Úgy egyáltalán, könnyen kitalálható a tettes, főleg, ha nézzük az egyes epizódok dinamikáját, szóval meglepetés nagyon nincs benne. A szereplők közül a két főszereplőbb nekem bejött, a többi viszont nem hiányzott, és a keretsztorit gyengének tartom spoiler.

Összefoglalva szórakoztató, kikapcsol, de nem az a különleges valami, amit vártam volna.


Hasonló filmek címkék alapján