Kemény zsaruk (2002–2008) 20

3 díj · 5 jelölés

A szegénység sújtotta és bűnözéssel fertőzött Los Angeles-i Farmingtonba áthelyezett David Acaveda kapitány egy olyan rendőrségi körzetet talál, ami a saját szabályai szerint szinte törvényen kívül működik. Ezt a hozzáállást Vic Mackey hitelesíti, aki a Speciális Erők Egységének a vezetője. Egy… [tovább]

angol
angol

Szereposztás

Michael ChiklisVic Mackey
Catherine DentDanni Sofer
Walton GogginsShane Vendrell
Michael JaceJulien Lowe
Jay KarnesHolland Wagenbach
Benito MartinezDavid Aceveda
C. C. H. PounderClaudette Wyms
Cathy Cahlin RyanCorrine Mackey
Kenny JohnsonCurtis "Lemonhead" Lemansky
Jamie Anne AllmanConnie Reisler

További szereplők

Kedvencelte 9

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

Márta_Péterffy 

Kicsit megértem most azokat, akik nem szeretnek sorozatot nézni, főleg nem a hosszabbakat. Nekem sem volt mindig rá időm, vagy csak ráérősen figyelgettem néhányat, heti egyszer:-) Az új korszakomban néha már nehéz elengedni egy-egy sorozatot, akkor is ha nem lett kedvenc.
Egy biztos, kevesen merték így bemutatni a bűnözés, a rendőrök, a politika világát, mint a Shield alkotói. Ehhez hasonlóan a Line of Duty angol sorozat volt durván reális-annak is teljesen vége már.
A Kemény zsarukat lényegében 20 éve kezdték írni és forgatni, nem hiszem, hogy azóta javultak a bűnözési statisztikák-azóta csak a rendőrök helyzete és megítélése változott.

Coralie 

Kemény sorozat egy kemény világról. Nagyon szerettem, talán a legjobb a témában, ami valaha készült. Nem próbál szépíteni a dolgokon, csak beletolja a képünkbe a nyers valóságot. Egy idő után már nehéz eldönteni, hogy valójában ki a jófiú és ki a rossz, mégis drukkolunk nekik, hogy mindent megússzanak, mert mégis csak ők a rendőrök… vagy nem.


Népszerű idézetek

Corvus_CoRex 

Danni: Mehetünk, újonc?
Julien: Igen, asszonyom!
Danni: Ne szólítson asszonyomnak!
Julien: Igenis, uram!
Danni: Danni vagyok, oké?
Julien: Értem, Danni.

2. évad 9. rész – A kezdetek / Kezdeti nehézségek

Hasonló filmek címkék alapján