Web-terápia (2011–2015) 10

0 díj · 1 jelölés

A gazdag és önző Fiona Wallace otthagyja a bizonytalan pénzügyes állását, hogy beindítsa új vállalkozását. Az általa kitalált új, webkamerás módszer lényege, hogy a terápiák addigi ötvenperces beszélgetései helyett alig három percet tölt egy-egy pácienssel a neten, remélve, hogy így hatékonyabb… [tovább]

Szereposztás

Lisa KudrowFiona Wallice
Dan BucatinskyJerome Sokoloff
Jennifer Elise CoxGina Spinks
Victor GarberKip Wallice
Lily TomlinPutsy Hodge
Alan CummingAusten Clarke
Julie ClaireRobin Griner
Tim BagleyRichard Pratt
Michael McDonaldBen Tomlund
Maulik PancholyKamal Prakash

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 64


Kiemelt értékelések

Rebane 

Régebben néztem ezt a sorozatot, először kicsit furcsának tartottam, de aztán mégis megszerettem :) Nagyon tetszik az alapötlet, hogy Skype beszélgetésekből áll az egész sorozat, de emiatt néhány jelent kicsit erőltetett. Rengeteg híres színész kap 5-10 perces szerepeket benne, ez egyfelől jó, másfelől engem idegesít, hogy mások hírnevének hullámain akar a sorozat úszkálni.

2 hozzászólás
Chris90 

Nagyon nagy bajban vagyok ezzel a sorozattal. Egyfelől ott van Lisa Kudrow, akit nagyon szeretek, az alapötlet is nagyon jó. Igazi sztárparádé a szereposztás. a karakterek meg teljesen színesek. Alapvetően a sorozat humora, hangulata is közel áll hozzám, de mégis… Mégis: túl sok volt helyenként. Untam. Elég hamar. Igen, kaszálhattam is volna, de úgy voltam vele, hogy ez a 44 részt simán letolom. Hát nem ment olyan simán. Simán képes vagyok egy sorozatra rákattanni, és csak azt nézni éjjel-nappal (két éve például a Nancy ül a fűbent pár hét alatt ledaráltam, volt hogy egy évad/nap volt a teljesítmény), de itt nem tudott rávinni a lélek, hogy folytassam. Az epizódok között több hét is kimaradt, mégsem éreztem, hogy lemaradtam volna valamiről. Talán az volt a legnagyobb baj, hogy nem igazán haladt előre a cselekmény, nem volt kiért és miért izgulni. Szóval ez most nekem jóval alul múlta a várakozásaimat.


Hasonló filmek címkék alapján