Kedvencelte 6

Várólistára tette 107


Kiemelt értékelések

negoti 

Az 1. évad kellemes meglepetés volt. Hallomásból ismertem a sorozatot és most is csak úgy nem volt más alapon választottam. Jó kis történelmi sorozat, a középpontban a királlyal, persze, és a körülötte levő ellenségek és a barátok(nak mondott emberek) sokaságával.
A 2., és 3. évad is tele volt politikai és személyes intrikával, ilyenek ezek a királyi udvarok. Lajos egyre határozottabb és ezzel együtt kegyetlenebb is lett, de az „eredeti” napkirály se uralkodhatott volna olyan sokáig enélkül. Nem tudom mi fogott meg benne, lehet a versailles-i milliő, a ruhák, a karakterek, a színészek játéka, hogy jó pár karakter hatalmas fejlődésen ment keresztül és ettől is nagyon szórakoztató és látványos a sorozat!

Mesemondo

Tetszett. Jók voltak a színészek és a szereposztás, szépséges szépek a jelmezek, és a sztori is elég pörgős. Egy ideig aggódtam, hogy csak a dekadenciáról és a szexről fog szólni (a trailer alapján), de aztán jól kiderült, hogy igazi történelmi sorozat, jó sok intrikával, vérrel, palotaépítéssel és miegyébbel.


Hasonló filmek címkék alapján