A fény árnyékában (2015–2015) 14

Shine or Go Crazy · 빛나거나 미치거나 (Bitnageona Michigeona)
65' · dél-koreai · dráma, romantikus, vígjáték, sorozat, történelmi !
1 évad · 24 rész

Átok ül a két különböző nemzet hercegén és a hercegnőjén, akiknek a Goryeo korszak alatt összefonódik a sorsa, segítve, hogy létrehozzanak egy új nemzetet. Wang So (Jang Hyuk) Goryeo hercege, akit száműztek a Geumgang Hegyre, hogy elfoglalja az őt megillető helyét a trónon, mert egy prófécia azt… [tovább]

Képek 88

Szereposztás

Jang HyukWang So
Oh Yeon SeoShin Yool
Lee HoneyYeo Won
Im Joo HwanWang Wook
Lee Deok HwaWang Sik-Ryeom
Kim Sun YoungBaek Myo
Ahn Seok HwanKim Jong Sik
Ahn Kil KangGang-Myeong
Park Sun HoWang Wi
Yeo Eui JooWang Jong

További szereplők

A fény árnyékában (2015–2015)
Forgatókönyvíró

Kedvencelte 2

Várólistára tette 52


Kiemelt értékelések

Subika 

2x i nézésre is azt tudom írni hogy szuper jó . Jó volt újra nézni azért is mert több mindent megláttam és megértettem mint az első nézéskor .Még az elejére emlékeztem is de szerencsére a közepétől olyan volt mintha most nézném először .Ez gondolom részben szégyen is hogy ennyire nem emlékszek rá de betudom annak hogy azóta jó sok filmen és sorozaton vagyok túl és hogy ezt betegen néztem végig . Ismét jó volt látni ezt a párost és a sorozatot .

5 hozzászólás
Shad 

Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy ezután a vég után 9 vagy 10 csillag legyen, de tényleg csak egy villanásnyi időre. Alapvetően mikor elgondolkozom Yool döntésén, rá kell jöjjek valószínűleg én is így döntöttem volna:)
Nézzük a történetet: a nemesek és a királyok harca a trónért és nem mellesleg a hercegeké. Sok mindent hozzá fűzni nem lehet, alapvetően intrikák/gyilkosságok szokásos lépések. Mégis a fej-fej mellett haladás miatt végig fenn tartja az érdeklődést, bár számomra a végén túl könnyen győztük le Sik-Ryeom-t:) Ettől függetlenül végig drukkoltam és keserédes lett a vég:) Sokan a Scarlet Moon Lovershez hasonlítják, noh annál azért ezerszer jobb vége lett:D
Karakterek? Imádtam őket, mindegyiket! viszont azt kell mondjam a két főszereplő vitt mindent nálam. Kémia tökéletes volt, Wang So kellően őrült, erős,bátor, bizonyos szempontból vak, másik oldalról meg vág az esze mint a borotva. Ott van Shin Yool okos,erős nő és a legvégéig az is marad (hála az égnek!). Nem kell megmenteni, tudja mikor kell félre állni, az eszét és szívét is együtt használja. A közös jeleneteikért éltem:) Az ahogy folyamat ugratták egymást a sorozat 60%-ig zabálni valóak voltak:D Persze a végén jön a dráma, elkerülhetetlenül robogunk a vég felé. Meg kell említenem, hogy Wang Wook-t az elején bár kedveltem túl nagy benyomást nem tett rám, de a végére igazán megkedveltem. Mindent feláldozott Yoolért :) de ott volt Yool „családja” is, az őrült bátty és az apa/anya figura:) még Yeo Won is szerethetővé vált a végére. Tényleg mindegyik karakter a helyén volt:)
Ez engem megvett kilóra:) pedig nem egy „nagy” dorama, mégis Jang Hyeok és Oh Yeon Seo játéka elvarázsolt:) ( nem mellesleg belezúgtam Jang Hyeok hangjába, immár ő a harmadik akinek nem csak a színész tehetségéért, de a hangjáért is oda vagyok><)

15 hozzászólás
Tina98

Végre egy okos és erős női főszereplő (és az is marad)! KÖSZÖNÖM! De tényleg. :') A főszereplők közötti romantikus szál nagyon cuki volt (néha szivárvány hányós. :"D). A vége miatt viszont egy kicsit elszomorított. De valószínűleg én is így tettem volna.

1 hozzászólás
pormacska

Mondjuk én a végét annyira nem tudom megérteni… És hát magyar hangja Stohl András…. Ettől függetlenül új kedvenc szìnészt avattam, Jang Hyuk személyében. ( A film sem volt rossz )

6 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján