Várj, míg sötét lesz (1967) 44

Wait Until Dark
108' · amerikai · dráma, thriller, horror, krimi 16

0 díj · 3 jelölés

Sam Hendrixnek egy nap egy ismeretlen nő babát nyom a kezébe azzal a kéréssel, hogy őrizze meg. Sam, nem tudván mihez kezdjen a játékszernek hitt babával, továbbadja vak feleségének nem is sejtve, hogy a baba tele van tömve heroinnal. A kábítószer utáni hajsza során egy nap drogkereskedők tűnnek… [tovább]

Képek 3

Szereposztás

Audrey HepburnSusy Hendrix
Alan ArkinHarry Roat
Richard CrennaMike Talman
Efrem Zimbalist Jr.Sam Hendrix
Jack WestonCarlino
Samantha JonesLisa
Julie HerrodGloria
Frank O'BrienShatner

Kedvencelte 8

Várólistára tette 54


Kiemelt értékelések

Charityy 

Nagyon jó kis krimi, végig izgalmas és tele van feszültséggel. Audrey Hepburn alakítása fantasztikus, nagyon jól játszotta a vak nöt. Hihetetlen, hogy milyen apróságokból képes rájönni a jelentös dolgokra. Egy cipö csikorgása, egy ajtó csukódása és már rá is jött az összefüggésekre. Baromi nehéz lehet egy ilyen szituáció, pláne vakon, de ö tökéletesen megoldotta.
Néhol voltak kissé eröltetett jelenetek, de ettöl eltekintve szuper volt.

Kitticica

Nagyon tetszett a film és örülök, hogy az Audrey Hepburn kihívás miatt felfedeztem. Szorongva és végig feszülten néztem, közben pedig Audrey alakítását csodáltam, ahogy a vak nő szerepében tündököl. A film története már önmagában is érdekes, különösen nagy hangsúly van azon, hogy egy vak nő, hogyan próbál meg ebben a nem mindennapi helyzetben megoldást találni, ami még egy látó számára is nagy kihívás. A film folyamatosan szolgáltat izgalmat, csak azért 8 csillag, mert néhol túl erőltetettnek éreztem a cselekményt (és a 3 fickót is), ami kicsit idegesített.


Hasonló filmek címkék alapján