Üvegtigris 3 (Üvegtigris 3.) (2010) 151

107' · magyar · vígjáték 16

Egy fogpiszkáló, egy lövés, egy megkeseredett orvos és egy jókor érkező luxuskocsi – ennyi elég, hogy Lali meghozza élete nagy döntését: mindent maga mögött hagy és lelép. Az Üvegtigris váratlan vendége, Feri, a budapesti sztárügyvéd – bár nem tervezte –, a büfénél marad, míg Lali – bár nem… [tovább]

Szereposztás

Rudolf PéterLali
Reviczky GáborGaben
Csuja ImreCsoki
Gáspár SándorRóka
Szarvas JózsefCingár
Horváth Lajos OttóSanyi
Szabó ErikaNiki
Pikali GerdaFanni
Ruttkay LauraNóra
Kamarás IvánDr. Csopkai Ferenc

További szereplők

Kedvencelte 16

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

Traclon

Ezt a filmet két külön aspektusból érdemes értékelni.
Egyfelől, meg lehet vizsgálni önmagában, mintha különálló film lenne. Annak egyáltalán nem rossz. Érdekes, izgalmas, fordulatos, vicces sztori.
Másfelől, értékelhető, mint Üvegtigris-film, tehát a háromrészes sorozat tagjaként – annak viszont pokolian gyenge, mert semmit, de semmit nem ad vissza abból a klasszikus „Üvegtigris-hangulatból”, ami az első két epizódot (de főként az elsőt!) annyira feledhetetlenné tette.
Összességében tehát, átlagot vonva a kettőből azt mondom, erős közepes.

1 hozzászólás
NaNa_88 

Van egy pozitívuma ennek a résznek az előző két részhez képest. Ebben nincs az a törés. Az elsőnél és a másodiknál is van egy pont, ahonnan már unalmas és nem vicces. Ebben viszont nincs ilyen. Én végig jól szórakoztam rajta.

Ratsui 

Mèg mindig hozta a szìnvonalat (jó èrtelemben), de a vège felè kicsit fàrad a törtènet.

Chris90 

Mivel az első két rész számomra abszolút csalódás volt, sőt, mondhatni kínszenvedés, így a harmadik felvonásba már úgy kezdtem bele, hogy munka mellett háttérzajnak szóljon valami. Magam is meglepődtem, hogy többnyire mégis csak le tudott kötni a sztori (örültem, hogy elszakadtunk a büfétől), és bár nem igazán nevettem rajta (nekem az ilyenfajta viccelődés már kínos), de azért néha megszakítottam az itthoni munkát, hogy nézzem is, ne csak hallgassam.

ChEebor 

Nem rossz film, de túl jól sikerül elszakadnia a sorozattól, és így egy olyan harmadik rész lesz belőle, ami már nem is harmadik rész, hanem valami random film az Üvegtigris karaktereivel. És emiatt nem is olyan jó, mint az első két rész, de azért nézhető.

fayakezdet 

Alapvetően tartom a két lépés távolságot, az ilyen jellegű filmektől. De néha viszont kifejezetten jó megnézni, egy egy ilyen alkotást. Ráadásul azt éreztem, a legtöbb véleménnyel ellentétben, hogy pozitív fejlődést értek el, a trilógia előrehaladtával.

Cholito

Tegnap este néztem meg, csak most jutottam odáig, hogy bejelöljem! :) Szóval: „A név kötelez!” tartja a mondás, és erre a filmre ez nagyon is passzol. A tigris egy állat, az Üvegtigris (1.-3.) pedig egy állati jó film. Továbbra is rajongója vagyok a magyar filmeknek, és továbbra is Sanyii a Király! :)

MewIchigo_Fan_Daniel 

Nem tudom, hogy maradhatott ki az életemből ilyen hosszú ideig az Üvegtigris sorozat de sikerült lenyűgöznie a hülyeségével. :D
Mindenki, aki csak egy kicsit is röhögni akar, rossz kedve van, nézze meg. Garantált a nevetés. :D

ptagi 

Ez a rész valahogy nem csak helyszínét, hanem színvonalát tekintve is messze elmarad a többitől. Kár érte, hogy azt hitték, Szabó Erika bájai majd kárpótolnak mindenért. Nem jött be.

Alvarando 

Lali lenyel egy fogpiszkálót, rosszul lesz, majd elhajt egy simlis ügyvéd, Feri autójával és felszedi Nikit, akit Feri lakására visz fel. Nikit azonban elzavarja Feri felesége, de Lalit nem és a szeretővel együtt magukévá teszik. Közben Feri és a többiek Lali után erednek…
A harmadik rész sokak szerint nem annyira jó, szerintem a legjobb a három közül.


Népszerű idézetek

farkas_niki 

Csoki: Olyan szomjas vagyok, hogy behugyozok!

farkas_niki 

Biztonsági őr: Legyen szíves, fáradjon ki!
Sanyi: Nem vagyok fáradt.

Lily_Rose 

Feri: Itt mindenki hülye?
Gaben: Itt? Mindenki.


Hasonló filmek címkék alapján